icon

Smutné 10. výročie svadby. Potrebujem nestranný pohľad

smutnazaba
19. aug 2011

Zienky, potrebujem nestranny pohlad.... Vcera sme mali 10.vyrocie svadby. Sme na dovolenke pri mori a moj manzel sa zmohol len na mimovolne strngnutie poharikom s „humornou“ poznamkou, ze kolko on chudacik so mnou vydrzal. Cakala som aspon kvet odtrhnuty pred hotelom, ale nic. Minuly rok ma na dovolenke prekvapil krasnou kyticou, tak som cakala nieco podobne. V noci som to nevydrzala a plakala som do vankusa. Pytal sa ma, co sa stalo. Odpovedala som klasicky zensky „nic“. Nevladzem mu vysvetlovat, ze mi je z toho smutno. Jeho reakciu poznam. Urazi sa, ze on pre mna vela robi a ja som hysterka. To proste nema vyznam. Pravdou je, ze nase manzelstvo prechadza momentalnou krizou, ale posledny tyzden na dovolenke je super.

Strana
z2
ywana
20. aug 2011

@smutnazaba ...plne ťa chápem a myslím, že viem čo si chcela povedať...
...možno je tvoj smútok umocnený tým, že máte krízu...
...možno majú dievčence pravdu, ak ti radia povzniesť sa nad to a tešiť sa aspoň z toho, že si vôbec spomenul...
...ale ja som to za 14 rokov manželstva tiež nedokázala - takéto "boliestky" (ked som v noci plakala do vankúša) si stále nesiem v sebe a neviem ako sa ich zbaviť...
...a niečo vo mne "zabili"...

Strana
z2