icon

Snaha partnera

18. jún 2022

Ahojte, partner mi často hovorí, že nikdy pre mňa nebude robiť veci mimo svojej konfortnej zóny pri ktorých on nieje šťastný (napr. niečo iniciovať - byť iniciátor nejakého stretnutia, pozvania, výletu atď. je toho viacej) Povedal mi, že pre neho je dôležitý hlavne on a je jeho šťastie až tak ja a moje a nebude robiť veci ktoré sa mu “nechcú” Taktiež mi hovorí, že nieje človek, ktorý by sa snažil (potešiť ma, robiť šťastnou), že on je jednoduchý, nepotrebuje toho k šťastiu veľa a jemu je dobre tak a viac sa snažiť nemá prečo. Ja ani neviem ako mám na take reči väčšinou reagovať. Zostanem vždy hrozne sklamaná a bez slov. Snažia sa vaši partneri, aby ste boli šťastné? Robia preto aj veci ktoré by normalne nerobili? Ďakujem

Strana
z3
erickatt
20. jún 2022

Prosím, odid od neho. Uz teraz s nestastna. Robis mu služku a ked on chce madrac.

zanettsur
20. jún 2022

@modraslamka heh trefne, ako mne by to vadilo. predsa len kazdy vo fungujucom vztahu sa snazi, aby boj jeho partner stastny, nie. ale mna zarazilo, ze jej vie povedat na rovinu, ze on bude mysliet len na seba

acrobaleno
20. jún 2022

Stavím sa, že ti hovorí, že si iná ako jeho predchádzajúce partnerky a že ho chápeš v tomto. A ty sa cítiš ako lepšia žena. Prečo sú ženy takéto sprosté? Prečo si strieľaš do vlastnej nohy? Čo si, Štúr? A ešte sa stavím, že ty mu robíš všetko, čo mu na očiach vidíš aj keď je to cez tvoju komfortnú zónu. Nezostať s debilom, len preto, že sa bojíš, že už si iného nenájdeš. Tento ťa neľúbi.

retatka
20. jún 2022

Povedal Ti to preto lebo si mu ukradnutá ,v skutočnosti ťa vážne neberie,nezáleží mu na Tebe a čaká ,že si aspoň trošku inteligentná ,pochopíš a rozídeš sa s ním …ako ti to má ešte viac signalizovať ,že ťa má vlastne na háku ?Kočka maj trošku sebaúcty v sebe ,popracuj na svojom sebavedomí ,je mi ťa úprimne ľúto.

bilancia
20. jún 2022

uf,toto nieje v poriadku a bude to len horsie :( ano ludia vo vztahu maju robit kompromisy a cas od casu sa proste obetovat, premoct . ako bolo vyssie spomenute, vztah treba budovat, aktivne sa snazit .

jaskolka
20. jún 2022

Bodaj by nebol on s tebou šťastný, veď ty od neho nic nebudeš chcieť (upozornil ta na to, tak sa nemôžeš sťažovať potom) necháš ho oddychovať a spať, koľko len chce, robiť si, co chce, ísť, kam chce s kamošmi, vôbec na teba nemusí brat ohľad, nič si nenarokujes, a ešte ho aj "miluješ" ".
Ty si pre neho ideálna partnerka, inde takú istú by už nenašiel, lebo po takých slovách by ho každá kopla do pr****.. zadku.

jennky13
20. jún 2022

Ja neviem, tvrdi, ze ta lubi, ale nie je ochotný urobit nic, aby si bola stastna ?
Mozno to bude tvrdo zniet, ale on nelubi teba, ale komfort, ktorý mu poskytuješ. To má rád . Skús prestať robiť tie veci, skús nenavariť a celý víkend stráviť s niekym iným. Skús mu neoprať a nebyť vždy po ruke.
Proste skús, čo ma vlastne rád. Na druhej strane ako chceš, aby si ťa vážil, keď si ty sama seba nevážiš. Je to ťažké začať sa správať ináč, ale skús to, ty tu nie si pre uspokojovanie jeho potrieb, maj vyššie ciele.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
klaridka
20. jún 2022

Čo Ťa na ňom priťahuje????

Strana
z3