icon

Snúbenec mi nedovolí používať jeho telefón. Prečo?

29. dec 2024

ako to máte vy? mne to príde veľmi zvláštne, že nemôžem jeho telefón ani chytiť do ruky. keď neviem kde mám svoj, alebo ho mám vybitý a potrebujem si napr len niečo nájsť na google tak ku mne priskočí ako zmyslov zbavený a vytrhne mi ho z ruky že co si to dovoľujem byť na jeho mobile.. keď sa ho opýtam prečo takto reaguje, odpovie, že z princípu, že nič iné za tým nie je iba princíp, že si neželá aby som bola na jeho telefóne..

v mojom okoli si ľudia bežne chodia do svojich telefónov, kamoska mi ukazuje fotky v galérii svojho muža ako boli na výlete atď..

annamivo
29. dec 2024

Podľa mňa niečo tají. My si s mužom poznáme hesla do mobilov, PC. Nechodíme si pravidelne , ale presne keď ja mám niekde mobil inde a potrebujem, tak vezmem jeho a poriesim čo mi treba, to isté aj on. Nikto sa nerozčuľuje, netreba z ruky. Tu niečo smrdí

vkatush
29. dec 2024

Ja som vytrhávala manželovi môj mobil, len keď som mu chystala prekvapenie na narodeniny. A už podľa toho vedel, že niečo kujem 😁
Inak si bežne zoberieme mobily, nemáme pred sebou žiadne tajomstvá.

mondolina
29. dec 2024

@annamivo
čo by smrdelo?
tiež nič neskrývam a muž ani syn mi nelezie do telefónu. a ani ja im.

lenkasarka
29. dec 2024

Možno som ja vadná,ale keď vidím,že sa mi vybíja tel tak ho dám pod nabijacku. A ešte sa mi nestalo,že som práve vtedy nutne potrebovala nieco hladat. Ale k veci. Mám heslo od chlapovho telefónu on pozná moje heslo,ale nechodíme si do telefónov. Ale ani ja a ani on by sme s tým nemali problém. Ja však nevidim dôvod liezť mu do telefónu.

felycity
29. dec 2024

tak skús si ho slušne vypýtať a uvidíš jeho reakciu a čo za tým je. My si poznáme heslá , všetko, svojvoľne nechodím do telefónu, ak potrebujem, opýtam sa, či môžem.

michaela329
29. dec 2024

@lenkasarka nehovoriac o tom, že ten telefón na nabíjačke normálne funguje a vyhľadať môžem čo chcem...jedine, že to nebude o vyhľadavani, ale o prehľadávaní 😀

lenkasarka
29. dec 2024

@michaela329 presne tak.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
doriiis
29. dec 2024

@michaela329
@lenkasarka .....to sú tie,čo sa dusuju,že dôvera je základ vzťahu a že neprehladavaju mužov telefón.Len pravidelne záhadne nevedia nájsť svoj telefón a NUTNE potrebujú niečo pozrieť alebo sa prezvoniť.😄

mondolina
29. dec 2024

@dharmasanata
tak keď si si trtkov hľadala 😉

ndrag
29. dec 2024

ja teda neviem, este som nemala potrebu rychlo nieco hladat v muzovom mobile ked moj bol vybity. Vlastne, wtf ludia, to nemate pocitace, kde sa da pogooglit, neviete si kontrolovat baterky na mobile? A keby som aj v takej situacii nahodou raz za storocie bola, tak otvorim usta a spytam sa muza, ci si mozem nieco ceknut a ked aj nie, tak mi to pozrie on.

bielasovicka
29. dec 2024

@valikasikulova vezmem ten, ktorý je po ruke? Véd každý má hádam poruke ten svoj nie? A keď nie, tak si idem pre ten svoj. V mobile mame každý iné čísla, iné veci, tak načo by mi bol druhý kde nie sú moje veci?

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
martul
29. dec 2024

Chytím, prečítam čo chcem a potom odložím, nepýtam sa ja, nepýta sa môj muž, žiadne tajnosti nemáme.

mondolina
29. dec 2024

@dharmasanata
lebo? a vysloviť názor, že keď je niekto alergický na svoj telefón tak musí niečo skrývať je čo?

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
majka99999
29. dec 2024

Tiez neznasam, ked mi niekto chodi do telefonu a nic take tam nemam. Ked si chce zavolat, ok, pozriet na nete, fayn, ale na novej karte. A hlavne, ved daj si na nabijacku a mozes si to o 5 minut kuknut na svojom. Ja muzovi tiez neleziem. Prezvonit poprosim jeho, hesla ani kody nemam, mame taku knizku, kde to je zapisane, keby daco, ale nepouzila som este.

sima234
29. dec 2024

Poznám heslo do mužovho mobilu, máme rovnaké, takže aj on vie moje, ale neberiem mu mobil bez opýtania. Viem, že nemá problém mi ho dať, ani ja jemu, ale pre mňa je znak slušnosti sa opýtať.

lenkasarka
29. dec 2024

@doriiis asi budem vadná aj v tomto,ale mna ani teraz ani nikdy predtým nenapadlo napr. Citát čo si chlap píše s kamarátmi či kolegami z prace. Popravde mne by vadilo keby si čítal moje konverzácie s kamoškami. Nebudem predsa robiť to čo by sa nepáčilo mne. Ale tak vidíš,každý z nás funguje inak. Čo vadí mne iny prekusi bez problémov a čo by nevadilo mne inemu vadi.

evickuska
29. dec 2024

@autorka fiiiha, ja pred manzelom nemam tajomstva 🤷‍♀️ a ani si nezamykame pred sebou telefony 🤷‍♀️

maranta_leuconeura
29. dec 2024

Mne by to tiez strasne vadilo a nie, nemam dovod nieco pred muzom skryvat. Je to moje sukromie, co si pozeram, spravy s inymi, co pisem na modry konik 😆 (a to tu muza vacsinou len chvalim). Nerozumiem potrebe chytat cudzi telefon, aj zubnu kefku ci uterak si zdielate, mate parovy fb profil a spolocny mail? 🤢

mondolina
29. dec 2024

@dharmasanata
ja určite nie 🤣 nemám trtka doma....to bude asi v tom 💋😉

maranta_leuconeura
29. dec 2024

Inak tiez som minule vytrhla muzovi moj mobil z ruky, lebo som ho prosila, aby mi nieco upravil v nastaveniach, ale neslo to lahko, tak si zacal na nom googlita pozerat videa ako to urobit a ja som stratila nervy, tak som mu povedala, nech si to pozrie u seba alebo nech necha tak. Tu pritomne by ma uz urcite obvinili z nevery a gamblerstva 😆

zobaka
29. dec 2024

nevies kde mas svoj? alebo mas vybity 🤔a praaave vtedy potrebujes nieco najst, ved rovno povedz, ze mas podozrenie, ze ti je neverny a preto mu ho stale beries

vler
29. dec 2024

Obaja ste divni. On sa opakovane chova ako zmyslov zbaveny a trha ti telefon z ruky? A ty opakovane nevies kde mas telefon alebo opakovane ho nechas dojst az do vybitia a prave vtedy potrebujes googlit?

hankab
29. dec 2024

Partner pozna kod do mojho telefonu, ja do jeho. Ale nikdy mi ani nenapadlo si ho len tak vziat a nieco si tam pozerat. Jasne, ze ked svoj pri sebe vynimocne nemam a potrebujem surne nieco googlit, tak sa mi sam ponukne nech si ho vezmem. Ale nemam to za potreby a uz vobec nie mu to robit “za chrbtom”, aj ked viem ze nic neskryva. Asi by mi to tiez nebolo prijemne, lebo nepotrebujem aby si cital moje spravy s kolegynami a podobne, aj ked tam nie je vyslovene nic co by som skryvala. Ale je to moje sukromie, ani do penazenky mu neleziem. Ked si objedname pizzu a zrovna nemam pri sebe hotovost, tak sa ho spytam ci ma on, nikdy by som si nedovolila mu ju len tak vybrat a hladat peniaze v nej.

0kristina0
29. dec 2024

Dost pochybujem o tom, ze tam chodis iba nahodou. Take vyhovorky typu, mam vybity mobil, neviem ho najst. To sa ti tak moze stat 2x za rok ale ty mu zrejme lustrujes telefon pravidelne a preto takto reaguje. Sama ho asi podozrievas s nevery.

memma
29. dec 2024

Ja si málokedy zoberiem manželov telefón. Vždy keď si zmení heslo mi ho dá sám od seba. Hovorí ze vraj pre prípad nudze

joannita
29. dec 2024

Autorka, nieco skryva. Nieco co keby si videla, nedopadne to dobre.
Keby ti s kludom povedal ze prosim nechod mi do telefonu tak no....ok.
Ale ked takto priskoci a histerčí, znamena to len jedno. A to ze riesi niekoho ineho. Ano som o tom presvedcena. Uz mam dost rokov a zial vela vela podobnych skusenosti, aby som vedela ako to funguje.

beata_k
29. dec 2024

@joannita A ak jej to uz povedal a ona ho stale berie?