icon

Snúbenec mi nedovolí používať jeho telefón. Prečo?

29. dec 2024

ako to máte vy? mne to príde veľmi zvláštne, že nemôžem jeho telefón ani chytiť do ruky. keď neviem kde mám svoj, alebo ho mám vybitý a potrebujem si napr len niečo nájsť na google tak ku mne priskočí ako zmyslov zbavený a vytrhne mi ho z ruky že co si to dovoľujem byť na jeho mobile.. keď sa ho opýtam prečo takto reaguje, odpovie, že z princípu, že nič iné za tým nie je iba princíp, že si neželá aby som bola na jeho telefóne..

v mojom okoli si ľudia bežne chodia do svojich telefónov, kamoska mi ukazuje fotky v galérii svojho muža ako boli na výlete atď..

Strana
z4
nurielka
30. dec 2024

@vroni niekto hysterci, lebo ma tam firemné info atd.(Čo by som ťa chápala), niekto preto, že skrýva tajomstvo. Aké, to sa nedozvieme.

vroni
30. dec 2024

@nurielka, ja neviem, ale keby som tam (teoreticky) mala nejakú bokovku, tak si ju zabezpečím tak, aby ju nikto iný nenašiel. To zase zvládne každý, kto chce. Takže ak naozaj hysaci kvôli tajomstvu tohto druhu, musí to byť hodne jednoduchý tvor (ten podvádzajúci)

nurielka
31. dec 2024

@vroni to si ty, vela chlapov si az tak pozor nedava, ano chlapi su jednoduchí tvorovia 🙂 velke percento nenapadne robit jednoduche ukony, vylozit myčku, urobit velky nakup, a toboz nie si davat tajne hesla na ucty, radsej pouziju prstek na telefone a tym to hasne.

vroni
31. dec 2024

@nurielka, tak na tomto niečo bude...🤣🤣🤣

nurielka
31. dec 2024

@vroni tiez by som si to zabezpecila, ale tu je rozdiel medzi muzmi a zenami :D

bg92
31. dec 2024

Necitala som diskusiu takze neviem ako to maju ostatni ale neviem si predstavit ze ked nemam po ruke svoj mobil alebo je vybity a chcem si nieco pozriet na muzovom tak by som si mala pytat povolenie.detto opacne.pride mi to chora reakcia.predsa je medzi nami dovera obojstranna-ja mu doverujem ze tam nic nekale nema a preto mu tam nesliedim spravy a pod a on mi doveruje ze respektujem jeho sukromie.

annamivo
1. jan 2025

@mondolina v prípade, že mi chlap trhá mobil z ruky tak v tom niečo je... Inak by stačilo sa opýtať načo ho potrebuje a pomôcť.

mondolina
1. jan 2025

@annamivo
a čo má povedať, že som si ho zobrala bez opýtania, lebo som ho chcela presnoriť? veď ani ten chlap nie je debil...

mircalla
1. jan 2025

@annamivo V zivote mi ziadny frajer neliezol do telefonu a kebyze to urobi bez opytania, v pohode s tym nie som, i ked nic netajim. Ja tiez do telefonov neleziem, a ked neviem, kde mam moj, tak ho hladam pripadne ak je vybity si ho dam na nabijacku.. To su take vyhovorky ze musis si nahle daco pozriet na google, podla mna ucel je skor snorenie, lebo vsak kamoska to tak ma. Z principu nech si kazdy pouziva svoj telefon a ak musi moj, ok, poziaciam, ale nech sa opyta, nie si ho automaticky berie. To aj 14rocneho syna by som sa spytala, ci si ho mozem pozicat a nie mu tam automaticky liezla

annamivo
5. jan 2025

@mondolina
@mircalla dievčatá kľud. Ja bežne zabudnem mobil v spálni pri spiacej dcére,zvonenie vypnuté. A nie nebudem ju budiť lebo potrebujem niekomu z rodiny zavolať, pozrieť recept a pod. Muž nechá mobil na stole a ide von/ záhrada/ sprcha... A vôbec to nerieši, v histórii vidí čo som hľadala 🤦 ... A to platí aj opačne, ešte aj email máme spoločny a verte či nie za 13r sme žiadny konflikt kôli tomu nemali. To že ste zaťažené na mobil je ok, ale nie každý to tak má a trvanie z ruky je podľa mňa cez čiaru. Dá sa komunikovať aj na úrovni, respektíve dospelo

Strana
z4