icon

Snúbenec si vypisuje s inou ženou

22. máj 2020

Dobrý deň 😀 chcela by som sa vyrozprávať, možno trošku poradiť v mojej situácii. Ide o to, že snúbenec si už dlhšie občas vypisuje s jednou ženskou. Veľakrát mi tvrdil, že s tým prestane, ale stále keď napíše nemá problém jej odpísať. Zvyčajne vymaže všetko, ale predsa som našla smsky (viem, že som sa mu nemala hrabať v telefóne, ale tušenie bolo silnejšie). Pripadá mi to akoby si dohovarali schôdzku. Bolo to len 5 správ, ale aj tak je mi z toho zle, hlavne rozmýšľam čo potom musí byť v tých ďalších konverzáciách ktoré maže 😥 chcem zachrániť náš vzťah, máme ročnú dcérku, ktorá za nič nemôže a zaslúži si mať fungujúcu rodinu....

autor
23. máj 2020

@princeznasevera nepripadám si ako stíhačka 😀 má veľa kamarátov a kamarátok, ale nikdy mi nič netajil ako ju od začiatku. Keď mu stoja hádky a tichá domácnosť, len aby si písal s nejakou sliepkou, ktorá by sa mala radšej starať o svoje deti a muža. Práveže mu tolerujem veľa už od začiatku

princeznasevera
23. máj 2020

Ale co tym chces dosiahnut? Ver mi,ze tvojho chlapa to dlho bavit nebude a dosiahnes len pravy opak

laskamojajeidna
23. máj 2020

No sleduj si to. A sama sa rozhodni čo chceš od života.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
majka2601
23. máj 2020

Mám osobnú skúsenosť. Tiež mi tvrdil že nič... postupne náš vzťah stroskotal a potom som zistila, že celý nas 4 ročný vzťah si písal s rôznymi ženami. Niektore som aj poznala a povedali mi to az potom. Nestretavali sa....len si takto dvíhal ego. Balil ich...

judar
23. máj 2020

No zalezi aku ma povahu ked maze tak je zle neni to dovera :D ja som si tiez daaavno napriklad vypisovala s chlapmi ale stym rozdielom ze ma prvy konfrontovali s blbymi recami typ sex atd xD... Chlap mi nato dosel jojj to bol basavel ale bez stipky hanby som mu vseetko ukazala a pochopil ze som realne urazala uchylov ktori mi pisali a nedohadovala nic osobne ....takze ak maze a nema svedomie ukazat neda sa mu verit moc

sasa1310
23. máj 2020

@renatka1985 to je najideálnejšie riešenie zvaliť to na teba a povedať, že ty si ho k tomu dohnala.

redbee
25. máj 2020

Verím, že sa ti časom podarí túto zapeklitú situáciu vyriešiť. Len mne sa nepozdáva, že čo by ťa potom mohlo tak rozrušiť keď je to len kamarátka a on chce napriek tomu udržiavať kľud v rodine. Kľud bude keď ti správy ukáže a nebude to skrývať. Držím palce, verím, že dostane rozum.

autor
25. máj 2020

@redbee presne to som mu povedala, že stačí ukázať správy a bude pokoj. Zatiaľ seká dobrotu tak dúfam, že teraz to už vydrží 😃

redbee
27. máj 2020

Tak držím palce🙂 ukáž mu, že je s tou správnou ženou a že si nepotrebuje vypisovať s inou!🙂🙂 Všetko dobré!

retatka
27. máj 2020

Viem ,že nechceš toto čítať ,raz keď je niekto taký nezmení sa nikdy,má to v sebe,je mi to ľúto .Je to otázka času keď znova začne a bude to poriadne schovávať a ty nebudeš o ničom vedieť ,možno i roky.Taka je realita .Poznam viac takých prípadov .Vsetko dobre a pevne nervy!

katkati
27. máj 2020

@redbee Keby to bolo také jednoduché, nebolo by toľko nešťastných správnych žien.

kikalulu
28. máj 2020

Ja by som videla skôr probém to, že si tie správy maže, čo znamená že nechce aby si o tom vedela. Navyše to že to nerešpektuje že si to neželáš. Bohužiaľ, v tomto ti dobre neporadím, chlap ktorý takéto veci robí nebude mať problém to robiť naďalej, alebo to zopakovať v budúcnosti. Skús si aj ty začať písať s niekým, uvidíš jeho reakciu, možno až vtedy mu to dopne že také veci sa nerobia...

laskamojajeidna
28. máj 2020

@kikalulu úplne súhlasím

jeanne0
28. máj 2020

Toto ako by bol môj príbeh ale że všetko do bodky čo píšeš. S tým že my sme manželia 3 roky. To isté, všetko maže lebo by som žiarlila a pritom to nič nie je...ja to ale neviem pochopiť. Tiež mám kamarátov ale nepíšem si s nimi denne. Najviac ma vytáča keď ležím vedľa neho a on jej odpisuje. Keď som mu povedala že mi to vadí tak povedal že prestane. Neprestal len si dáva viac pozor aby som o tom nevedela. Neviem to pochopiť prečo má takú potrebu, asi mu imponuje že sa o neho zaujíma aj niekto iný ako ja. Pritom viem že ma naozaj miluje ale s týmto nedokáže prestať 😢

annamarin
29. máj 2020

@jeanne0 Možno ju ma veľmi rád a nechce sa jej vzdať ako kamarátky. Keď vieš, ze ta naozaj miluje, tak pravdepodobne to bude tento prípad.

sasa1310
29. máj 2020

@jeanne0 všetko maže a pritom to nič nie je. Ako vieš, keď maže. Lebo to povedal on? Tak, ťa miluje, že vie, že ti to vadí a robí to stále.

hefo
29. máj 2020

Už to píšem po niekoľký krát do rôznych tém, ale dám aj sem.
Netreba očakávať, že sa to zmení, ak je to tzv. "neverný typ", ktorý bežne nadväzuje vzťahy s inými ženami aj keď nemá v hlavnom vzťahu žiadnu krízu.

Pekne to popisuje tento článok od môjho obľúbeného psychológa, o typoch verný/neverný je to zhruba v štvrtine od vrchu:
http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne...

banderaska29
29. máj 2020

tak ja ti poviem môj príbeh. už bývalý - som zistila- že si píše s jeho bývalou ( v tom čase bol so mnou). Tiež to expertko mazal, tvrdil že ona mu prvá napísala a on jej odpísal ale už nevie čo lebo to zmazal ( no joo kámo ten byl dobrý ! 😀 )
ale ja som urobila inú vec. Napísala som jej a pozvala ju ku mne domov. (nebývala som s frajerom). vieš, ako sa hovorí - pod lampou najväčšia tma. išla som na ňu maximálne milo, nechcela som sa s ňou hádať, chcela som vedieť pravdu, čo jej píše on. A tak mi to aj pekne ukázala, lebo pochopila, že si nezaslúžim byť klamaná.. klamal nás obe.. keď nevyznal lásku mne, vyznal ju jej. dievčatá, regulérne som sa pozvracala.
Nikdy som naňho nežiarlila, dala som mu voľnosť, verili sme si, mal všetko čo chcel a potreboval, nehádali sme sa, klapalo to ... to len tak btw ak niekto napíše že asi som mu nebola dosť dobrá... bola 🙂 a on to zistil veľmi pozde. To asi preto to robil, nevedel čo od dobroty de*il.

jeanne0
29. máj 2020

@annamarin je to možné, zmierila som sa s tým. Vo všetkých smeroch mi dáva najavo že ma ľúbi, je to naozaj skvelý manžel....len tá jeho kamarátka

daganov
29. máj 2020

@jeanne0 tak toto by som nedala, aby odpisoval inej, keď ležím vedľa neho. Samozrejme, že raz za čas kamarátke je úplne v pohode, keď niečo potrebuje, ale nie tej istej pravidelne.

jeanne0
29. máj 2020

@daganov pre mňa je to tiež nepochopiteľné. Píšu si každý deň, ona má tiež partnera a dokonca sa snažia o bábo. On mi na to povedal či by mi to vadilo aj keby to nebola kamaratka ale kamarat. Podľa neho príliž žiarlim...

daganov
29. máj 2020

@jeanne0 to nie je o žiarlení, ale o neúcte. Nemyslím si, že by muž nemohol mať aj kamarátky, samozrejme, že mohol. Ale ak pre neho nie som priateľom na rozhovory, človeku, ktorému sa môže zdôveriť a s ktorým rieši problémy, tak by som sa cítila úboho.

jeanne0
29. máj 2020

@daganov veľmi pravdivo si to napísala. Keď sme to riešili presne to som mu povedala, že kamarátku mu predsa nezakazujem, ale na rozhovory, rady, starosti a radosti má predsa manželku. Vtedy mi povedal že ok, nebude si s ňou písať ale vydržal len kým mu znova nenapísala. A všetko je tak isto s tým rozdielom že už všetko maže aby som si myslela že si nepíšu. Už som premýšľala že pojdem aj k psychologyčke, či do nejakej poradne, lebo mám pocit že ja nie som normálna. Už to len ignorujem lebo sa mi nechce počúvať aká som žiarlivá a zakazujem kamarátku.

ivca88
29. máj 2020

Prepáč, ale ona za to fakt nemôže ak tvoj muž hra túto hru s ňou.
Ako áno, správna žena by dala ruky preč keď vie, že nie je slobodný a že má malé bábätko, ale určite nie je správne sa s ňou stretnúť za účelom, že sa bude ,, až hanbiť".

Keby som ju kontaktovala ja, tak by som to riešila tou cestou, že ju prosis ako žena ženu o pomoc. Že vieš že si píše s tvojim mužom a že sa on chová mimoriadne podozrivo.
Že máte spolu malé bábätko a bohužiaľ sa bojíš, že je ochotný ťa podvadzat ..
Nie si si istá či sa tak stalo alebo nestalo, ale keďže on ako chlap mlčí, tak prosíš ju o úprimnost.
Nech sa skúsi vcítiť do tvojej kože, že či by mohla žiť s takym neverníkom a spat v jednej posteli, keď by ju takto zradzal práve v najkrajších rokoch ich zivota.
Že to si ty ani vaša dcérka nezaslúži a že pokiaľ skutočne niečo k tomu nasvedčuje že bol alebo chcel byť neverny, tak ju prosíš o úprimnost, poprípade dôkaz.

Takto by som to riešila ja, pretože celá situácia môže byť aj taká, že dotyčná ho mohla už aj odmietať a on môže byť iniciátorom.
To že sa ,, zbavis ,, jej, neznamená, že časom nenájde náhradu.
Sú proste taký muži a určite bude lepšie, aby si takúto skutočnosť zistila čím skor.
Ale vec, že aj keby mu zlaté prsia sľubovala, tak keby bol verný a čestný, tak by ju bud stopol, alebo blokoval. Takže hľadaj chybu v ňom.
To on ti slubil vernosť, nie ona.
Držím prsty

retatka
29. máj 2020

@jeanne0 A čo si stále vypisujú?Ked to nemazal ,čo vlastne riešili?Mal ju ešte pred tebou ?To je tiež dôležitá informácia.

autor
29. máj 2020

@ivca88 určite ju nebudem o nič prosiť ani žiadať. Z toho čo som videla je tou, ktorá píše naozaj ona. Nemyslím si, že by bola ku mne úprimná. Neviem aký majú vzťah so svojím partnerom/manželom, ale keď chce rozbíjať svoju rodinu kľudne, hlavne nech dá pokoj mojej. On sa zatiaľ drží, nič podozrivé som nezbadala.

jeanne0
29. máj 2020

@retatka my sme spolu boli už 2 roky keď ju spoznal. Spoznal ju na výške ako spolužiačku. Vtedy chodil na intrak čiže on bol tam ja doma. spolu študovali 6 rokov. To čo som čítala boli také bežné veci, ako čo varí, čo robí a pod. Ale dosť mi niečo prišlo aj nevhodné, akoby ho balila. Napriklad že je chora a nema jej kto spravit cajik lebo chlap neni doma a ze ked je chora tak by len sexovala....alebo že jej muž nechce ist na dovolenku, že môže ísť on s ňou...

ivca88
29. máj 2020

@anonym
Nuž, ak máš pocit že si videla všetko, tak jasné, urob ako cítiš.
Ja by som v prvom rade chcela vedieť pravdu o svojom mužovi.

sasa1310
29. máj 2020

@jeanne0 vaše manželstvo nie je asi o dôvere. Nemá voči tebe dôveru a ty voči nemu, keď sa mažú správy. A je jedno aké. Keby to bola kamarátka s normálnymi správami, nemá potrebu ich mazať. A práve naopak by ich nechal, aby si videla, že to je len kamarátka. Myslím, že si trošku zaslepená. Skvelý manžel si nepíše s kamarátkou v tvojej prítomnosti. Nerobí svojej milovanej osobe niečo, čo jej vadí.