Snúbenec si vypisuje s inou ženou
Dobrý deň 😀 chcela by som sa vyrozprávať, možno trošku poradiť v mojej situácii. Ide o to, že snúbenec si už dlhšie občas vypisuje s jednou ženskou. Veľakrát mi tvrdil, že s tým prestane, ale stále keď napíše nemá problém jej odpísať. Zvyčajne vymaže všetko, ale predsa som našla smsky (viem, že som sa mu nemala hrabať v telefóne, ale tušenie bolo silnejšie). Pripadá mi to akoby si dohovarali schôdzku. Bolo to len 5 správ, ale aj tak je mi z toho zle, hlavne rozmýšľam čo potom musí byť v tých ďalších konverzáciách ktoré maže 😥 chcem zachrániť náš vzťah, máme ročnú dcérku, ktorá za nič nemôže a zaslúži si mať fungujúcu rodinu....
@sasa1310 ale pokiaľ som si neprečítala tie správy a nevikričala mu že mi to vadí tak tam dôvera bola. Veď my vieme navzájom heslá na fb, maily a pod. Ale od vtedy mu ja nedôverujem, stále mám potrebu skontrolovať komu píše, tým pádom mi je jasné že cíti že mu beriem súkromie. Do vtedy ma ani len nenapadlo niečo kontrolovať....nenazvala by som sa zaslepenou, lebo ja to vidím len neviem posúdiť či je normálne mať takú kamarátku, keďže ja takého kamoša nemám...
Veď nech ťa s ňou zoznámi, trvaj na tom a bude sranda.
@komir63 na tom trvám a rovno by som chcela aby tam bol aj jej priateľ. Nanešťastie je teraz pracovne mimo, ale sranda určite bude 😂
Prečo si tvoja dcéra zaslúži fungujúcu rodinu?
@maialeo prečo by si ju nezaslúžila? Nemôže za nič čo sa deje. Ja som žila v šťastnej, fungujúcej, usporiadanej rodine a to isté by som chcela aj pre svoju dcérku.
Nerozumieš otázke?
@maialeo rozumiem. Je to nevinné stvorenie, ktoré nikomu nič nespravilo. Preto si zaslúži len to dobré a myslím, že fungujúca rodina je to najlepšie pre dieťa.
Skôr nerozumiem prečo si tú otázku položila.
@daganov pravdupovediac som uvažovala že to skončím. Ale keď inak fungujeme normálne a ja mám potom výčitky že keď si nepíšu nič sexualne tak to naozaj môže byť kamarátstvo. Aj keď ja osobne neverím že niečo také existuje. Podľa mňa taký kamaráti sú len akási poistka, keď nevyjde vzťah, mám hneď náhradu. Zakazovať mu ju samozrejme nemôžem
Autorka - ako ste dopadli?
ahoj, mozem sa spytat ,ako to dopadlo?
to by inak aj mna moc zaujimalo. pre nu ale podla mna malo byt smerodajne hlavne to, ze s na niecom dohodli, proste jej nieco slubil a aj tak to nedodrzal. no ci sa dozvieme ako na tom su, to je otazne

@ivca88 určite som nevidela všetko a snažím sa svojmu mužovi veriť, samozrejme nie slepo. Ale jej by som neverila asi ani nos medzi očami. Ukázal mi poslednú konverzáciu už po založení tejto témy. Prvá napísala ona a mne ako žene sa nezdalo žeby sa z jej strany jednalo o kamarátku konverzáciu. On jej odpisoval len tak aby bolo.