Snubný prsteň, keď je svadba ďaleko
Ako dlho nosíte snubný prsteň odvtedy vám ho dal partner ale svadba nedohľadne?
@veronika19895 Ty už si tu raz písala, nie? Ja mám napríklad 3 snubne prstene doma a svadba bola len jedna. No nenosím ani jeden, celkovo nenosím žiadne šperky, mne to zavadzia. Zato muž nosí prsteň poctivo. Ale tak vo vzťahu sú iné veci dôležité ako prsteň.
Asi ste sa velmi nepohli. Taky prsten by som vratila, zbytocne gesto. Skoda, ze si privolila na tie deti pred manzelstvom, teraz nema ziadny dovod si ta vziat a pre teba to je zjavne dolezite.
Nenosím ani obrúčka. Ani ja a ani manžel.
@veronika19895 ked planujete spolocny zivot tak asi by som ho nosila.
Moj ma poziadal o ruku s prstenom a hned sme planovali svadbu...do roka bola.
Pri detoch som prestala nosit prstene a uz nosim len obcas obrucku.
@zmrzlinka2021 a čo je svadba nejaká životná meta ženy?vysluzka?
Ja som dostala prsteň vo februári a nosím ho minimálne lebo na noc mi vadí a veľakrát si ho zabudnem ráno dať.Svadbu máme v sobotu vtedy si ho dám, aj pripomienku si dám nech nezabudnem.
@veronika19895 Tomu sa hovori "daj mi pokoj" prsten. Taky ten prsten, ked sa tvari ako zasnubny, ale postupne zistujes, ze ti mal len zalepit usta, aby si uz neotravovala. Ja by dom ho nenosila.
@janickacrazy wow. 3 prstene. To od 3 roznych napadnikov?
@andreatytler Presne tak. 😁
Ano, snubny prsteň som hrdo nosila celú dobu, kym sme sa nezobrali. Teraz nosím obidva prstene. Žiadne iné šperky nenosim.
@veronika19895 tiez som ho dostala, ale preto ze som otehotnela - svadba bude az buduci rok, ked uz bude babo na svete, z rodinnych dovodov to nejde skor 😞 ja ho nosim stale, svojho partnera milujem a tak mi ten prsten stale pripomina, ze aj on miluje mna… Ale neviem, ci by mi ho vobec niekedy dal, keby som tehotna nebola 😁 No postavil sa k tomu, ako sa patri
@liana242424 to som sa neskôr dozvedela, že bol daný preto lebo aby som nebola smutná. Tiež mi to príde drž hubu dal som ti prsteň co ešte chceš . Najprv výhovorka covid teraz deti
A to ti povedal on že je snubný? Nie je to obyčajný prsteň? 🙄
A aky je vas vztah? Ako sa k sebe spravate?
6r 🤷♀️😅 a máme spoločný život, deti a svadba bude keď budú deti väčsie 🤔 neviem či potrebuješ tak veľmi papier, zmenu priezviska 🤔😊ak všetko funguje, deti máte tak jednoducho nerozoberaj nejaké veci ktoré jednoducho nemajú prioritu 😊 kedže verím že to spraví len dusno 😊... a pre tie ktoré budú božikať -" je to naše rozhodnutie, takto to chceme. " 🤣🤣tak či tak niesom priateľka ,družka, snúbenica 🦋ale všade ma volajú ako pani ........ takže manželka 🤣🤣už som tak či tak 😨🤔🤣aj ja som len zarazene pozerala naposledy v nemocnici 🤔😨🤣🤣

Ja by som prsten vratila s tym, ze moze ma poziadat, ked uz bude mat termin v hlave, najlepsie tak o par mesiacov. Ale kedze pises "deti", tak uz nema dovod si ta vziat, ved zijete ako manzelia, len nema ten papier, co by ho obral o polku majetku v pripade rozchodu. Dufam, ze aj nehnutelnost je len jeho a deti maju priezviska po nom, ja by som sa tiez nezenila byt tym muzom.