icon

Sociálne siete - nevera

9. júl 2020

Ahojte maminy...Pred nedávnom sa mi pokazil telefón,tak som si vzala mužov starší telefón,ako dočasnú náhradu..No čakalo ma tam nepríjemné prekvapenie..Nejako sociálne siete neriešime,máme akurát spoločný fb a tým to haslo..Noo a ja občas skočím pozrieť MK 😄 Zapla som si teda ten mužov telefón a skoro som odpadla..Prvý na mňa vyletel instagram,či ako sa to volá, pozerám že cooo??40rocny chruno má Instagram?🤦 Tak idem sa pozrieť čo to tam vymýšľa..A A normálne som asi pred mŕtvicou..Jedna jediná konverzácia,terajšia, nová s 26rocnou babou,peknuckou.. Písal jej, že je slobodný a bezdetný,ale že ako tak na ňu pozerá,tak dlho nebude..Keby zaprel mňa,neboli to tak veľmi,ako to,že zaprel naše deti!!!!A to máme 2mesacneho syna!!!😳😳Baba je z TN,on z Ba,že ak si naňho nájde čas,tak veľmi rád príde do TN za ňou..ako neviem kedy ten dement chcel ísť do TN..Keď nemá čas ani na vlastnú rodinu,ako hovorí...ko..kooot... a oslovenia ako krásna slečna,s krásnym menom..Potrebovala som sa vyrozprávať,lebo to držím v sebe už 4ty deň a neviem,ako to zo seba dostať,lebo ma zavrú za vraždu 😭😭😭😭

ivca88
12. júl 2020

A čo sa týka histórie, existuje karta inkognito. Tam by si to nikdy nedohľadala.
Muži nie sú až takí sprostí keď sa snažia ..

rika1968
12. júl 2020

Ahojte dievčence. Musím sa aj ja pridať do vašej debaty, pretože sama som prežila tie internetové nevery. Dokonca aj viackrát. Nikdy nezabudnem na ten pocit, keď som sa náhodou dozvedela, že hľadá aj iné ženy. Ja som mu hneď povedala a spýtala o čo mu ide. Presne tie isté trápne výhovorky som dostala, čo tu píšete. Vtedy som tú dôveru stratila. Videla som len tie internetové flirty, ale boh vie či tam nebolo aj viac Mám aj dospelú dcéru ktorá dokonale charakterizovala mužské pohlavie, povedala že každý muž akoby mal jednu matku. Ani jednému sa nedá veriť.

20erika07
12. júl 2020

No velmi nepripraveneho si to na neho nevyvalila kedze si mu predtym pisala sms, mohol tusit, pomazal alebo tie stranky cez web.prehliadac bol inkognito. Kazdopadne dovera uz neobnovitelna keby to aj bolo tak ako tvrdi. 2x, to uz nie je len jeho jednorazove zlyhanie, a este pri babatku a 7rocnom ktoremu sa treba venovat tiez a nie vypisovat so slecnou. Uz moze teraz slobodne si ego dvihat, akurat ze najblizsie dni bude chudacik uplakany .
Vela stastia zelam! 🍀😇

letfenixa
12. júl 2020

@xixo nevymyslela to autorka, ale drahý pán manžel

anja27
12. júl 2020

Ako prepac neviem kolko mas rokov ale napisala si o vlastnom chlapovi ze je atraktivny ma dobre auto sicr na leasing ale ze je sprosty ako bedna gitu? Raz ti bol neverny dalo sa cakat ze sa k tomu vrati..nechapem ale potom preco si si s takym hlupakom ako bedna gitu usulala dalsie male decko a teraz nariekas? Divne divne. Zeny si obcas same mozu za iste veci. Ked raz mam o muzovi takyto nazor neexistuje aby som s nim zila a este spravila male decko. Zeny nemate vobec sebauctu? Ci pekny vzhlad a auto staci niekedy..

autor
12. júl 2020

@anja27 usulala si si decko možno ty,ja som deti s mojím mužom splodila z lásky 🥰 to,že to urobil druhý krat je jedna vec,druhá je tá,prečo,ako,kedy to urobil prvý krát,áno,prvý krát som mu odpustila a ja aj viem prečo,to som tu nerozpitvavala..Napísala som,že je to dobrý človek,nikdy mi nenadávaj,neponizoval,nebol,nikdy nepil,nebol vulgárny,agresívny..Tak som mu odpustila jeho zlyhanie..Prvý krát..Bola to ale iné iba situácia ako je táto..Ale to ti hádam nemusím vysvetľovať..Nikde v komentároch som nepostrehli moje nariekanie,na moje prekvapenie som sa k tomu postavila úplne racionálne a s chladnou hlavou,nikde neplačem,ani sa nesťažujem..Ak áno,oprav ma 🤷 áno,je atraktívny a?Ja som tiež..Áno má auto drahé a?Ja mám tiež..Či si to ako pochopila,že som nejaká chuderka bez zázemia a vzdelania,našla som si prachaca pekného a myslela som si,že bude o mňa do konca života postarané?Tak to si na omyle 🤭🤭🤭 A nie,to sprostý ako bedna gitu som myslela tak trošku ironicky,ale zase nevadí,nie všetci chápeme všetko 😉

lucmirka124
12. júl 2020

Mily anonym prajem ti vseeeeetko len to krasne do zivota a vela zdravia tebe aj detom, nepisala som ti sem za cely cas len citala.ale popravde nepochopila somako moze chlap zo seba vypustit ze si pise so zenskou lebo si sa mu nevenovala🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️... ako popravde ja ked sa naserem som vybusna jak cert.a poviem ajto co ma neskor mrzi ale nach. Moj muz to vola ze som plana😂.ale viem ze cez to vsetko kolko ma so mnou starosti( som chora, mame 3 r dcerku,,, a on je od 6-18 v praci) takze mne ked je zle mam horucku beham kolo malej,,, comu on nerozumie a nedokaze pochopit ze je to pre mna vycerpavajuce a preto ponom kricim🤦‍♀️🤦‍♀️Viem ze vnutri ma asi chape,,,ale chce nas uzivit,,, lenze mne peniaze zdravie nedrzia ale odych klud a 33 liekov. Tym som ti chcela len povedat ze ja krava ozaj hucim donho casto😓😓😓 ale viem ze nikdy by mi toto neurobil!!!! Aj ked som plana,,,vybojovali sme pre mna zazrak(myslela somze detimat nebudem) bojoval aby som bola stastna a i ked nechape ze mne jeho vyplata neprida kyslik na plucach ale keby bol kus viac doma s nami bolo by to pre mna lahsie... tymchcem len povedat ze mi to pride ze ten tvoj muz si kratil chvilu nudil sa chudacik ty nevies co skor pri dvoch detoch..a padas na hubu...takze ja tomu svojmu dakujem ze este si nazacal so ziadnou pisat,,, lubi ma aj poslusnu a aj planu...a ked to uz ozaj prestrelim a poviem v hneve vycerpanosti a tazobe horucke hoc co,,, obime ma a vzdy povie pod sem ty planos,,, ale nikdy by to neriesil vypisovanim alebo stretavanim sa s inou... drzte sa prajem ti vela vela spokojnosti a lasky do zivota a uz len slniecko❤️🍀🌞

marcella6
12. júl 2020

@anja27 🤦🤦🤦🤦

anja27
13. júl 2020

Nuz ja len ze kazdy sme si strojcom a nemusis pisat aki ste atraktivni a mate drahe auta lebo ma to vobec nezaujima a navyse aj to nieco o vas vypoveda ze to je dost povrchne ale lazdy sme nejaki...no len ma zarazilo toto co si napisala ze ako mozem byt s niekym ked mam taku mienku ak to bolo myslene ironicky v pohode. 😉 vela sil do buducna

katpox
13. júl 2020

ako vravela moja kolegyna,ze chlap sa za cudziu ide len vytrtosit ale srdce ma pre svoju rodinu ,ale uz je neskoro potom. ..ja som tiez z mojho zufala ,mame rocnehp syna, vraj ma dobru kamaratku od nastich
, s ktoru sa dvakrat do roka vraj strerava a ze je uz vydata a jej muz o tom vie a nevadi mu to, vysvetlila som mu,ze mne nevadi kamaratka,aj napr.moja mama mala najkamarata a ocovi nevadil,len ROZDIEL je vtom,ze sme sa poznali,chodili sa navstevovat aaj s rodinami, oco mame nemal dovod neverit ani zena ujovi,tak som navrhlqla,nech nas zoznami,mozme sa vsetci stretavat, chodit von,nech spozna aj maleho A nemusi nic poza chrbat,to uz sa muzovi KTOVIEPRECO nepacilo,nahodne som sla okolo ked ,u poslala mesenger a dilino si to rozklikol,foto v bikinach z dovolenky, tiez vcera debilko saskoval s mobilom a na pozadi badoo, co tam asi robi..inak si mobil strazi jak drahokam,hesla na odomknutie,pristup na otlacok a rozpoznanie tvare..ja som si musela skrz neho zrusit fb lebo sa mi tam nabural ppkazde aj ked som menila hesla,vypisoval v mojom mene spravy rodine a kamaratkam,cital si ako romany spravy z r 2010 a rozhodoval,co si tam mam a nemam dat, stiahnutu mal aj speci appku v pc cez ktoru ss mi vedel dostat na ucet a obnovit aj vymazane spravy....sleduje mi emaily, len ma smolu s chlapmi si nic nepisem ....naivne si mysli,ze ma prestal,no sa myli. chystam sa mu dat najblizsie darcek obalku a v nom navrh na rozvod, a budem sa snazit ABY z mojho syna vyrastol milujuci muz,ktory bude gentlmen a neublizi rodine ..

anja27
13. júl 2020

@katpox hm zaujimave tak to je fakt ,,super" chlap. Ale ono vies kazdy si dovoli dokade im to sami dovolime. A nechcem kydat na tuto dobu ze internet nahrava k nevere ale je to urcite jednoduchsie pre chlapov. Aj to co pisala autorka s instagramom. Vsak staci to otvorit a vidite tam same polonahe zenske s vypucenymi zadkami. Asi najnovsia moda co najviac sa pretrcat a provokovat a predbiehat sa ktora ukaze viac. Ved nedavno jedna nemenovana fitneska davala video akoze o cviceni kde jej bolo dole cez biele sortky vidno uplne vsetko a chlapi hotovi. Nedivim sa ze im z toho hrabe a brni tam dole ked toto vsade vidia. Chlapi su pudovi inak to vnimaju nez my zeny a tym ich nezastavam ale ako sa hovori bez vetra sa ani listok nepohne tak proste zeny provokuju na kazdom rohu a vidim aj u nas v praci kolegyne so zavazkami co dovadzaju a hraju sa na svatyne. Hnus

autor
13. júl 2020

@anja27 ale ja som tu jeho auto spomenula v úplne inom kontexte,v akom si ho vytiahla ty...Takze netreba si vytiahnuť z komentárov iba to,čo ti vyhovuje a skladať z toho to,čo vôbec nieje pravda...Lebo ja som tu muža,ani seba nijako povrchne neprezentovala.Len sa treba naučiť čítať s porozumením

anja27
13. júl 2020

Vsak ano ja som len napisala svoj nazor nic viac nic menej. Je to diskusne forum nevidim na tom nic zle zaujala ma tema. Noa tebe moze byt uplne jedno co si myslim zase ja 😉 no napriek tomu co som ti napisala aj tak zelam vela stastia nech sa ti to podari vyriesit s rozumom. Ono vies taky atraktivny chlap s peknym autom je pre mlade suhajdy lakadlom a ked sa dosoova same ponukaju tak co s tym. Jedna odide pride dalsia. Tazko tazko. Ale vsak ten pravy urcite este niekde caka neboj nic 😉

xixo
Autor odpoveď zmazal
autor
13. júl 2020

@xixo preboha som na materskej dovolenke...Takže samozrejme,že môj vlastný terajší príjem nestačí na hypotéku,nájom,elektrinu, školné pre syna,na stravu, oblečenie,kozmetiku a iné životu dôležité veci..Toto všetko by nedal ani sám muž,nieto ešte žena na materskej..Zas si sa pomýlil a riešiš úplne iné veci ako tie,ktoré sú predmetom tejto témy..Alebo sa ťa to nejako týka a v prípade môjho rozvodu mi budeš prispievať na výživu mojich detí?Lebo tak píšeš,ako by sa ťa to týkalo 😕🤷🤷

xixo
Autor odpoveď zmazal
ukulela
13. júl 2020

@xixo má radšej šúchať nohami s vedomím, že kujon naťahuje mladé čajky a keď sa dá, tak mo zno aj prasi?!!

h2
13. júl 2020

@xixo Mne sa zase natíska otázka, prečo Ty sem stále píšeš?
A nechystá im to autorka, nachystal im to tatinko.

evica01
13. júl 2020

Ja byt tebou tak sa nerozvadzam.
No tak si pisal no. Decko sproste. Skusal co sa stane.
Vyzera, ze je inak fajn chlap.
Teraz nezahod vas spolocny zivot. Navyse si myslim, ze ty si teraz na koni ked on narieka a kajá sa a tebe sa to paci. Ale pockaj ked nacisto osprostie a bude ti robit zlobu. Bude ta tahat po sudoch, jeho dalsia zena s tebou este len zatoci.
Zvaz poriadne co ides robit.
Teraz bude krotky milujuci sluha. By som vyuzila.

adkoalauri
Autor odpoveď zmazal
h2
13. júl 2020

@evica01 Kde berieš istotu, že to tak bude? On už to raz urobil a ona mu odpustila. Ak mu zase odpustí, bude to preňho signál, že mu odpustí aj nabudúce a neprestane s tým. Len si dá väčší pozor, aby na to neprišla.

adkoalauri
13. júl 2020

@xixo Hadam si nemyslis,ze deti budu mat stastny zivot,ked budu vediet i vidiet,ze je ocko zaletnik? A maju ocka,ktory bez problemov povie,ze je slobodny - cize ich ani nema?Zo stromu spadli dnesne deti si myslis? Z nedopovedanych a polovicnych viet chapu veci..a budu mat uzialenu mamu,ktora si nezasluzila mat takyto zivot?To je pre deti dobre?

ukulela
13. júl 2020

@evica01 do kedy bude krotky? Neurobil to prvý krát. Mal už žltú kartu.

bettymacd
13. júl 2020

Na jednej strane si myslím že muži robia možno objektívne horšie veci-gamblerstvo,alkohol,bitky, úveruju rodinu,nechodia do práce, nadávajú a čurajú do drezu,ubližujú vlastným deťom a ich manželky sú "ne"kľudne s nimi a ani im nenápadne zakladať nejaké diskusie na MK.
Autorka je asi podobná povaha ako ja,ja by som vyššie menovaných nezniesla u seba,naopak našla si vzorneho muža a z lásky mali 2 krásne deti. ...a tu keď po šestonedelí má mať muža oporu ktorý jej pomôže ako lastovičiak (aspoň ja to tak volám,co sa stará o svoju rodinku,hrdý na ženu čo porodí a hrdý na deti) lebo však takého si našla nájde takuto komunikáciu.....to je taký šok že keď si to premietnem že by sa to stalo mne tak tiež by som postupovala rovnako....kebyže nemá bábätko poradím týždeň wellness a mimo domu lebo toto čo spravil jej muz je veľmi bolestivé také do nahoty kosti, zaprieť ženu a deti a plánovať sexvylet za mladou keď je vlastná zena najzraniteľnejšia po pôrode, tak to by chcelo 2 starších bratov naňho 😡😡😡😡.....

ukulela
13. júl 2020

@anja27 vieš čítať s porozumením? Že je atraktívny s autom písala v súvislosti, že má na čo naťahovať mladé sušky na ig. To je len reálne zhodnotenie.

anja27
13. júl 2020

@ukulela vsak len som napisala svoj nazor. Ze mozno aj ona isla za tym ze je pre nu atraktivny ma drahe auto. Iba mozno. Pre mna je to povrchne pre inych normalne. Nevravim ze to je nejaka katastrofa iba moj nazor. A ze pri takom chlapovi nikdy zena nema istotu. To je vse

autor
13. júl 2020

@bettymacd ja si to tiež presne takto uvedomujem..Že mám doma muža,ktorý je síce fajn,je s ním sranda,zarába(ale zarábam aj ja), postará sa,nenadavame si,nemáme nijakú vyhrotenú domácnosť..Proste on je hlava a ja krk,ktorý točí s hlavou..Normalka domácnosť..Ale...je tam to ale...Toto je pre mňa neodpustiteľné,ja nespavam,som fyzicky totálne vystavena z novorodenca,kolikoveho,refluxoveho,a ja teraz boooohuzial neriešim žiadne sexuálne chúťky,keď sa viem ledva po akútnom cisárskom reze postaviť k vlastnému placucemu dieťaťu..Aaaaale,to všetko prejde..Malý začne lepšie spávať,a ten čas strávený s manželom, ktorý teraz pre mňa úplne prirodzene zanedbavam,by sa napravil a znova by bolo všetko tak,ako má byť..Ale nebude ..Presne pre to,čo si napísala ty.. Skrátka novorodenec, vyčerpaná žena a muž,ktorý má aj napriek najkrajšej veci na tejto zemi(bábätko) chuť vypisovať cudzím mladým stenatam 🤷🤷🤷 možno niekomu stačí,že ich muž je fajn a majú celkom dobrú domácnosť...Mne ale nie .U mňa je vernosť na vrchole rebríčka priorít manželov...A nezatieni to ani dobré správanie,ani to,že muž nechlasta,nehrá automaty....Asi som náročná a veľa z vás sa bucha do čela,ale ja poznám svoju hodnotu,ako hodnotu matky,ktorá mu dala dve zdravé krásne deti a aj ako hodnotu ženy,že sa o muza jednoducho vedome deliť nebudem..Fuj

bettymacd
13. júl 2020

Ja to úplne chápem, lebo podľa spôsobu tvojej komunikácie sme si veľmi podobné.
Ja som ťa pochopila že ty si si NASLA s najlepším svedomím a vedomim partnera ktorý bude napĺňať manželstvo a rodičovstvo rovnako ako ty,nič viac a nič menej

A do toho toto ako blesk z jasného neba v extra ťažkom období, prijmi moju podporu v týchto časoch....

autor
13. júl 2020

@bettymacd presne tak,nešla som ani do manželstva ani do vzťahu bezhlavo,ako to tu niekto opisuje,že peniaze a auto..Toto je pre mňa tak nepodstatné,ako pre mladé susurky na instagrame to,že sexujú so zenatymi chlapmi...Bol to môj prvý a zatiaľ posledný muž..Asi aj preto ma to vnútri tak strašne ranilo,že som sa až tak obrnila z vonku,že ozaj tomu sama nerozumiem..Alebo len proste fungujem ako robot,lebo nič iné mi neostáva pri deťoch..Ja si nemôžem dovoliť odísť,vyventilovat sa,ako on,ja proste musím ísť na 100% -24/7... Naivná som si myslela,že keď máme dokonalý život,tak to tak bude navždy..Ha ha ha,na rozprávky som týmto prestala veriť...A ďakujem 🙏☺️
Domácnosť a deti zvládam sama úplne normálne,len tá samota bude pre mňa katastrofa...Že budem piť večer vínko na balkóne sama,že už si nenaleje jacka somnou..Proste také tie zaužívané veci,ktoré som robila iba s ním..Že mu každé ráno nepoviem,že ho milujem,že mi to nepovie on...Samozrejme,že to na mňa celé doľahlo, starší ešte spí,malý akurát zaspal a ja truchlim do vankúša...Asi niesom až taká silná 🙄🤭🤭🤭🤭

ukulela
13. júl 2020

@anja27 keďže sú spolu už dlhé roky tak asi predpokladajme že to auto kúpili spolu nie? Podľa teba je jej zhodnotenie situácie povrchné, podľa mňa je tvoje hodnotenie nesprávne. Ak by som sa na to pozrel a rovnako povrchný ako tí tak poviem že si závistliva. Ale nemyslím si to. skrátka len proste to nehodnotis správne. Ona sa len vie reálne pozrieť na svoju chlapa. Vienna čo tá mladá baba mohla naletieť. A vieš čo môže od neho čakať. To je všetko.