icon

Sociálne siete - nevera

9. júl 2020

Ahojte maminy...Pred nedávnom sa mi pokazil telefón,tak som si vzala mužov starší telefón,ako dočasnú náhradu..No čakalo ma tam nepríjemné prekvapenie..Nejako sociálne siete neriešime,máme akurát spoločný fb a tým to haslo..Noo a ja občas skočím pozrieť MK 😄 Zapla som si teda ten mužov telefón a skoro som odpadla..Prvý na mňa vyletel instagram,či ako sa to volá, pozerám že cooo??40rocny chruno má Instagram?🤦 Tak idem sa pozrieť čo to tam vymýšľa..A A normálne som asi pred mŕtvicou..Jedna jediná konverzácia,terajšia, nová s 26rocnou babou,peknuckou.. Písal jej, že je slobodný a bezdetný,ale že ako tak na ňu pozerá,tak dlho nebude..Keby zaprel mňa,neboli to tak veľmi,ako to,že zaprel naše deti!!!!A to máme 2mesacneho syna!!!😳😳Baba je z TN,on z Ba,že ak si naňho nájde čas,tak veľmi rád príde do TN za ňou..ako neviem kedy ten dement chcel ísť do TN..Keď nemá čas ani na vlastnú rodinu,ako hovorí...ko..kooot... a oslovenia ako krásna slečna,s krásnym menom..Potrebovala som sa vyrozprávať,lebo to držím v sebe už 4ty deň a neviem,ako to zo seba dostať,lebo ma zavrú za vraždu 😭😭😭😭

h2
10. júl 2020

@xixo ??? Nie, nie som žiadna sudkyňa. Aby človek toto vedel, nemusí byť sudca.

xixo
Autor odpoveď zmazal
pseudomonas87
10. júl 2020

@xixo určite sa 2 mesačne bábätko nezveri otcovi, 7 ročne, na striedavku sa môže, ale bábätko určite nie

autor
10. júl 2020

@xixo otcovi deti určite nezveria,ak na to nieje žiadny pádny dôvod...Takže treba si najprv niečo naštudovať a až potom sa hádať do krvi s niekým,kto má pravdu 🤷

xixo
Autor odpoveď zmazal
xixo
Autor odpoveď zmazal
h2
10. júl 2020

@xixo Ďakujem krásne, ale v 45 by som už naozaj druhé nechcela. Som šťastná, že pri tých problémoch, čo som mala, mám aspoň to jedno.

xixo
Autor odpoveď zmazal
autor
10. júl 2020

@xixo ja neviem,ale čítala ste nadpis?Píšem o nevere,ak budem potrebovať riešiť styk s maloletými,tak napíšem inú tému do fóra..Hádať sa tu za niečo,čo nieje ani predmetom založenej diskusie je totálne od veci..A áno,100% viem,že obe deti zveria mne..Prečo? Lebo viem...Pekný deň Vám prajem

xixo
Autor odpoveď zmazal
xixo
10. júl 2020

Rozmýšľala ste nad tým, že problém môže byť kľudne vo Vás? To, prečo to začal robiť. Vták ktorý je spokojný vo svojom hniezde, nehľadá iné hniezda.

sasenah1
10. júl 2020

A bol on vlastne v tom Trenčíne? Ale hlavne je, že si na to prišla a neplaces doma do vankúša, ale berieš to v pohode. Šťastnejšia budeš bez neho 🙂 hlavne keď to spravil už 2x, zopakoval by to aj 3x si myslím... A keď by si mu to vždy odpustila, pokračoval by aj do dvojciferneho čísla. Ty myslí na seba, deti a vaše šťastie, nie jeho. On nech si píše s kým chce keď mu to robí radosť.

mladena
10. júl 2020

@xixo čo to tu vypisujete za debiloviny?

autor
10. júl 2020

@xixo ach, ešteže ste napísal,že ste chlap..To hovorí za všetky vaše komenty v tejto diskusii...Ešte raz a naposledy..Pekný deň 🤦

strigonn
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
10. júl 2020

@strigonn dobre sa kope do druhych, vsak? Hned sa citis lepsie 🤦‍♀️

ivca88
10. júl 2020

@xixo aspoň si zmeň profil na muža a nerob zo seba transvestitu 🙏

To s tym vtákom.. no.. pokiaľ je chýba v nej, tak drahúšik to mal riešiť rozhovorom/poradnou/rozvodom, poprípade sa mohli dohodnúť že budu mať otvorený vzťah a kvôli deťom či majetku spolu budú žiť aj naďalej.
Nik netvrdí, že sa nedá zamilovať do niekoho ďalšieho, poprípade že tie priority sa vekom menia, avšak rešpekt a úcta k niekomu, koho som si zobral za manželku/manžela by tam mala pretrvávať stále.
Táto žena mu porodila deti. Stará sa o neho a sama píše, že s ním je od 17 rokov.
Nie je s ním mesiac, ale roky.
Preto by som očakávala úprimny rozhovor, ktorý by ju síce bolel, ale aspoň by z nej nerobil debila.
Muselo ju strašne bolieť, keď to všetko čítala a videla. Ja by som sa zbláznila.
Toto sa proste nerobí.

simsalabim
10. júl 2020

@ivca88 suhlasim. A navyse je kratko po porode aj jeho dietata, ked potrebuje od neho pomoc a podporu.

ivca88
10. júl 2020

A bod dva.
Pokiaľ toto nebolo prvy, ani druhý raz a ona je momentálne po pôrode, takže je jasné, že spolu nechaneny styk mali, tak akože bol by to dobrý hnus keby si ho omáčal v každej okoloidúcej.
Je to ohrozenie nie len jej zdravotného stavu, ale aj života ich dieťaťa, ktoré bolo v brušku.
Ale podľa toho čo tu píšete, tak to vy asi nepochopite..

xixo
10. júl 2020

@ivca88 88 kg?

autor
10. júl 2020

@simsalabim toto mne absolútne neubližuje..Je mi takých ľudí,ako je pán vyššie úprimne ľúto.Ja poznám svoju cenu,viem,čo si v živote zaslúžim a viem,čo od života chcem..A byt s nevernikom určite nie..Mám pred sebou celý život,lebo som ešte ani neprekročila prach 30tky..Tento komentujúci mozgový atlét je iba chudáčik, ktorý musí doma držať hubu a krok a sem sa chodí ventilovať,keď ma povolené byť na internete 🤷inak si neviem vysvetliť,čo do pekla robí muž na ženskom fóre 🤣🤣 alebo je gay ...Ani mi nestojíte milý pane za odpoveď..Ak máte nejaký duševný problém(ktorý očividne máte),posielam Vám do súkromnej správy číslo na dobrého psychiatra,určite Vám pomôže..Byť chorý nieje hanba 😉 ak ste však iba tak sprostý,tak to už je na zamyslenie sa nad sebou 🤭

strigonn
10. júl 2020

@simsalabim pravda sa počúva zle.. Za to aké ste a s kým ste si môžete samé

ivca88
10. júl 2020

@xixo narážate na môj nick?... Že 88 znamenaju kilá ?
Môj zlatý, keby si ma videl ako vyzerám tak sa doslintaš...
Musíš mať strašne zlý život... Je mi ťa ľúto...

simsalabim
10. júl 2020

@strigonn do istej miery ano. Tazko sa zahadzuju roky spolocneho vztahu, hlavne ked tam su deti. To muz len tazko pochopi. Ale autorka uz s panom manzelom nebude, kedze vypisuje rozvodove papiere. Tiez si za to moze on sam. Taka je pravda.

korunka1
10. júl 2020

@xixo
@strigonn čo si Vy dvaja kompenzujete týmto rýpaním? Malého čviríka, či malé IQ?

balkica
Autor odpoveď zmazal
xixo
10. júl 2020

Žiadne číslo ste mi neposlali, tak neklamte.

xixo
Odpoveď bola odstránená
autor
10. júl 2020

@xixo písala som o Tom druhom pánovi..Ak potrebujete aj vy,kľudne dajte vedieť 😋

xixo
10. júl 2020

Radšej sa venujte manželovi, ten má tých čísel viac.