Šok z manžela
Ťažko sa mi to píše ... dnes som zistila, že ma môj muž tajne špehoval kamerou cez aplikáciu v počítači, nahrával si ma v našej spálni ..som v totálnom šoku.. keď som sa hrabala v počítači kôli blbostiam tak som to našla, navyše som zistila, že si tajne vypisoval ako žena s inou ženou cez nejakú appku.. konfrontovala som ho hneď ...normálne sa celá trasiem .. tvrdil že nič s ňou nemal.. najprv som totiž prišla na tú ženskú omylom .. lebo mu vyhodilo notifikácie a potom na to ostatné ...
Pokus sa vychladnut a s odstupom casu sa na to pozriet. Teraz nic nevymyslis. Vedela si o jeho uchylke a zrejme si to podcenila,dalo sa to cakat. Mna by uz len to odradilo,ze chlap onanuje nad webcamerou a vzrusuje ho spehovanie. Musia sa dvaja ludia stretnut,ktori si rozumeju aj po tejto stranke. Akonahle jeden nechape druheho,nastava problem. Nie je to ale ziadna tragedia,len by som sa necitila dobre vo vlastnom pribytku. Nikdy nevies,kde na teba ciha. Pomohla by vam terapia sexuolog.
No, už odmieta dr. Len jedno, never slovám ale skutkom. A teda, vyzera, že obe sú na míle vzdialené
myslim si že to nebude len v spálni to nahrávanie
Musi vyhladat pomoc a drzat na uzde svoje chutky. Urcite je to sok a zhnusenie a hlavne strata dovery. Zvladnete to spolu. Otazne je,ci bude chciet spolupracovat a hlavne,ci ta presvedci o tom,aby si mu znova verila,aj ked stratena dovera sa velmi tazko buduje. Musi vyhladat odbornika a chodit tam. Len svojimi skutkami moze obnovit doveru,aj ked ani to nechcem napisat,no co ak bude v buducnosti spehovat dceru. To uz bude zvratene
Vsetko si sice povymazavala...
To vsak nezmeni nic na tom, ze tvoj manzel je obycajny uchyl. To je akoby narkoman ci alkoholik povedal ze s tym prestane... 🙉🙉🙉 no jasne 🤣🤣🤣
Nevies kde este vsade mohol dat kamery... ja byt tvojou znamou ani svoje dieta k vam nepustim.
Nechapem ze ti neblika kontrolka uz len kvoli dcere paneboze 👎👎👎👎👎👎
@lienka.7 ou bože, to je sklamanie. Žiadna matka kamošky jej dcéry o Tom nebude mať šajnu a s dôverou k nej tam pusti svoje dieťa...do toho big brother a ďalej radšej ani nerozmýšľam. Že jedna žena dopustí, aby sa cez ňu niečo také potenciálne mohlo diať. Veriť ešte niekomu, kto ťa potajme natáčal, to je asi iba hrozné zúfalstvo

Ako prepáč..ja by som sa bála s takou osobou zdieľať spoločnú spálňu