icon

Som bezmocná

mam37rokov
22. jún 2017

zijem s muzom 5 rokov,vsetko bolo dokonale,ale v poslednej dobe sa zmenil.predomnou mal zenu ktoru podvadzal,ale chapala som pretoze sa o nic nestarala a robila mu same dlzoby.manzel je odomna o 12 rokov starsi.stale mi hovori ze ja budem ta prva ktora ho podvedie,ze si mam najst druheho napisat si rozvod...mne to pripada akoby to sam chcel a niekoho mal.pred tyzdnom som sa dozvedela ze sa hovorilo o nom mesiac dozadu ze niekoho v robote ma ale on tvrdi ze moze na kazdu kaslat,ale ja by som ruku do ohna zanho nedala.vposlednej dobe sa chova ku mne ako k cudzej.nikam z detmi nechodime,ja som stale doma a sama sa bojim niekam ist lebo keby som prisla tak mi vycita a kde som bola tak dlho,skym no proste ziarlivostna spoved.ja opatrujem jeho mamu ale ked mu poviem ze by som si isla privirobit aspon upratovanim tak sa mu to nepaci uz len preto ze by ma nevidel doma zavretu.z prveho manzelstva ma v opatere 12 ocnu dceru a aj ja mam z manzelstva 14 ocnu dceru ale ta jeho ked nieco spravi tak je to ok. ale tej mojej nadava zavsetko a velmi skarede.ja som uz v koncoch a mohla by som este vypravovat ale je to fakt nadlho😢

Strana
z3
llucciaa
22. jún 2017

to s tými deťmi, veľa chlapov to má tak, že môžte byť spolu ako kolvek dlho, no tvoje dieťa proste v živote jeho nebude. je to kruté, ale je to tak. no a po druhé, neviem, či by som osobne v takomto vzťahu ostávala. podľa mňa zmysel nemá, keď sa k tebe správa takto, má ťa ako otroka a to je všetko

libawet
22. jún 2017

@mam37rokov podľa mňa sa nezmenil, opakuje ten istý scenár s Tebou, čo mal s bývalou. Tam nehrá rolu, že ona mu narobila dlhy a že sa o nič nestarala, to bola iba jeho zámienka na rozvod s ňou, no príčinou bol on. Je žiarlivý a "podľa seba súdim Teba " - asi sa bojí, že to isté mu urobíš Ty, že ho podvedieš a teda si Ťa testuje dopredu hlúpym vyrývaním, ako zareaguješ. Aj ten vekový rozdiel 12 rokov sa mi zdá dosť, to on už bude takmer 50, a si aj druhý dych chytá alebo aj štvrtý....

vroni
22. jún 2017

Ja mam doplnujucu otazku: Na kieho paroma ti je taky muz? Keby nejaky cudzi chlap vulgarne vynadal mojmu dietatu, tak ho z bytu vynesiem v zuboch a nie ze som "bezmocna". Chod do roboty a na stareho debila sa vykasli. Nemusi mat hned druhu, staci, aby mu klesal testosteron, to chlapom zacne takto dedkovsky zasibavat. Vek na to ma a ked ma k tomu este aj nejaky komplex (ktory evidentne ma), tak je to na maslu (pre teba). Najdi si robotu, bud samostatna jednotka, alebo sa spamata alebo holt nie, ale to ti s pracou za zadkom zase moze byt jedno. Ale nehraj sa na chuderu a sluzticku. Si este mlada, mas dieta a svet nebezi podla toho, ci mas doma chlapa ci nie.

mysicka36
22. jún 2017

Nemáte spolu dieťa. Načo si s ním? On ti nedovolí ísť pracovať? To už čo je? Rozíď sa s ním kvôli svojej cére. Budete mať obe klud.

sissy27
22. jún 2017

@mam37rokov a akože aké benefity máš z tohto vzťahu? zadarmo bývanie a stravu?
Ako ty si ži ako chceš, ale prečo má tvoja dcéra toto trpieť, čo tá komu urobila?
Už dávno si mala byť preč, nájsť si prácu a žiť v kľude, a nie že "som bezmocná" - každý si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty...

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@mysicka36 zabudla som napisat on ma dceru z prveho manzelstva aj ja ale mame spolu 4 onu dcerku,ktora nema ani poriadne detstvo stale pocuva hadky,do skolky pojde az na druhy rok je somnou doma ked som na opatrovatelskom a aj som rada pretoze by som sa doma sama zblaznila.neviem odkial baby ste,ale pokial ste niektora z Ma tak mozno by ste ma pochopili viacej

dzjanetta
22. jún 2017

@mam37rokov Ahoj, nebola by som s takým človekom, žiarlivosť je sviňa..a to keby môj priatel nadával mojim detom, TAK BY MAL PADÁKA..v živote NIKTO nebude nadávať mojim deťom...to by bolo posledné..takže pre mna by takýto muž nemal miesto v mojom živote..drž sa🍀

dzjanetta
22. jún 2017

@mam37rokov šťastná mamina = šťastné detičky..určite to skús, každý má právo na štastnejší život, aj Ty aj Tvoje deti..

sense
22. jún 2017

uz len kvoli svojim detom by si mala od neho odist.....

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
mam37rokov
autor
22. jún 2017

@sissy27no ved to.nemala by som kam ist.mame spolu hypoteku na dom.ale ja by som sa urcite vyhodit nedala ako to spravil jeho prvej ex,ale ona bola a aj je ako dement takze tu neriesim.inak by bolo keby som mala niekde nasetrene robila by som ze mam tu istotu.on je nakoni lebo zaraba ja co dostavam tu almuznu za starost o jeho mamu tak to je ubohe a za tie nervy.

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@zltyslonik boli aj pozitivne veci ale nie moc dlho.mame spolu dceru a mozno to ma tak drzi ale toto je vsetko oo dostanie sa do blazinca.co moja rodina?rodicov uz nemam a surodenci maju starosti dost s rodinami.a znami?s nimi sa nestykam lebo nikam nechodim.ja sa citi ako nie 37 rocna ale ako dochodkyna.stale zavreta v baraku a ten isti kolobeh!!

ivuska027
22. jún 2017

@mam37rokov to nie je argument, že máte spolu hypotéku. Do sa predá, hypo splati a zbytok (ak bude ) si rozdelíte. Hotovo. Nebudete zďaleka ani prví ani poslední. Taký chlap, čo ti nadáva na dieťa, na tebe oko neohraje a ešte ťa núti starať sa o jeho dcéru a matku, taký nech si je sám. Neexistuje dôvod, prečo by si ty a deti mali trpieť takého človeka vo svojom živote

sense
22. jún 2017

hhypoteka nie je argument., robi z teba zenu na nom zavislu...tak nech si matku opatruje sam a ty chod do prace...

deti95060810
22. jún 2017

robíš opatrovateĺku jeho mame? Však nech si ju opatruje on, keď sa ku tebe takto správa - nevďačník jeden....
najlepšie by bolo od neho odísť, pretože si vydaná na jeho milosť- nemilosť....

marcelatje
22. jún 2017

@mam37rokov moja mama ked ovdovela nasla si priatela a to ti bol takyyyy chuj, ziarlivostne sceny, blbe reci, izolacia od rodiny, priatelov.... Nikto mamu nechapal naco s nim je. Nemala s nim majetok, deti nic.... ale lubila ho 🙄 nakoniec to doslo az tak daleko ze som jej povedala ze ak tak chce zit nech zije, ale mna nech do toho netaha. Nemala som sil zazivat uplne zbytocne scenare stale dokola. Niekolko rokov sme sa nerozpravali ale bolo to lepsie ako prezivat tie stresy, uplne zbytocne. Asi to bolo vekom, lebo po par rochoch sa upokojil, uz ma cez 60, sem tam este zaperli ale uz je relativne klud. Rozdiel medzi mnou a tvojou dcerou je, ze ja som mohla odist, tvoje deti to musia znasat a je to hrozne. Ja, uz ako dospela zena som mala problemy ako sa vysporiadat s tym, ako sa ten muz spraval k mojej mame, nieto este dieta.....musi to byt pre ne hrozne 😢

catherinah
22. jún 2017

Nebolo Ti divne, ze ta jeho prva zena bola "ako dement"?
Normalny chlap si taku za zenu nevyberie.
Ja neviem zeny, kde na takych chlapov chodite.

14hviezdicka12
22. jún 2017

@mam37rokov hmm .. to ze nadava na tvoju dceru ze ju hresi ?? To mu dovolis ?? Spolu deti nemate ocvidne takze rozvod je asi ten najlepsia vec aku by si spravila 🙂 .. ocividne niesi zaslepena ako moja mama 🙂 .. ked sa spoznala zo svojim priatelom tak vyznel super po 8 mesiacoch sme sa spolocne odstahovali 🙂 vsetko bolo fajn bola som s nim ako najlepsia kamaratka priznam sa ze som mala ruzove okuliare a mala som ho rada obcas som mu povedala aj otec ale zo srandy DOTERAZ TO LUTUJEM. Maminu ovplyvnoval a psychicky tyral mna huckal proti maminke nie slovne ale cinne tazko pochopitelne ked to clovek nezazije .. zrazu sa to vsetko prevratilo voci mne ked som tajne plakala do vankusa co mi bolo luto maminky ako sa k nej sprava pocut ako maminka place bolo to najhorsie na svete .. ked mi praskli nervy som mu skaredo vynadala zato mi dal facku a mam s tym nic neurobila .. potom sa to trochu zlepsilo ale v mojich ociach to uz dpbri clovek nebol .. nasa spolocna dovolenka bola ako nocna mora ked som kazdy den preplakala.. potom zrazu uz aj vlastna maminka bola proti mne plakala som aby mi Boh vratil maminku aby ju ochranil pd takeho grazla ako je on ale zial nestalo sa to .. neskor mi zacal zakazovat priatela ktori ku nam chodil (predsa je to jeho byt) .. mala som psychicke problemi za 2 tyzdne som shudla 8 kg ..zacala som hodit pychiatricke a to potom co ma vyhodil lebo som sa nedokazala tam sustredit na nic tak som sla k babke .. a on medzi tym mi zbalil veci a doniesol mi ich pred dvere ku babke .. moja maminka mala stale ruzove okuliare a napriek vsetkemu ma odhlasili z trvaleho bydliska a len mi poslali fotku papier kde to bolo cierne na bielom ..

Hoc sa mi to este teraz pise tazko so slzami v ociach lebo mi diabol vzal maminku aj napriek tomu ju milujem vzdy sme boli len mi dve ako najlepsie kamaratky on mi znicil s maminkou vztah .. on mk vzal maminku ale Boh nam s priatelom zoslal dietatko takze teraz uzivam tehulkovanie a tesim sa n december ked dostanem ten najkrajsi darcek do ruk a budem vdacna len BOHU za to ze som to prezila ze som sa zo vsetkeho dostala aj ked som mala pocit ze uz mi to nici aj moj vztah s priatelom s nastavajucim manzelom 🙂 byvam zatial u babky ktorej som vdacna ze mi pomaha 🙂 na minulost nikdy nezabudnem mame som odpustila uz davno predsa ked ma zena ruzpve okuliare a chlap s nou manipuluje je to choroba ale js mu neodpustim nikdy aj ked som pretala zuby a robim to koli mame obcas k nim idem ale len preto aby ona videla svoje vnucatko a mne to nahradi zameskanu lasku. 🙂 psychicke problemi uz nemam som stastna 🙂 jedine co mi ostalo je to ze ked pride stres ci prijemny alebo neprijemny mam pocity na zvracanie napinama ale inak som uz stastna zena 🙂

14hviezdicka12
22. jún 2017

@mam37rokov a este nieco chalpi su svine ked uz sa chlap takto k tebe sprava odid .. bud so svojim dietatom neopust svoju dceru a nedovol aby jej niekto ublizoval 🙂 drzim ti vo vsetkom palce a ver ze vsetko dobre dopadne len maj otvorene oci pekny den

marcelatje
22. jún 2017

@14hviezdicka12 ma s nim 4 rocne dieta

obsadenemeno
22. jún 2017

@mam37rokov dcera ta pri nom drzi? Ale musi mat kraaaasne detstvo, toto pocuvat od tatika na maminku..... citas aj po sebe, co pises? Ved si sama odporujes. Nebola si schopna napisat JEDINU vec, co je dobre na vasom vztahu. Jedine ta dcera. A hned aj pises, ze ake ma detstvo. Nuz, detstvo ma take, ake jej ho spravite. Obe vase dcery z predchadzajucich vztahov rozchod prezili, nie? Ale ako ich formujete vy dvaja teraz, nad tym sa uz nezamyslis.
A na prvu zenu nenadavaj, nevies, co tam bolo a ako tak citam, pochybujem, ze bol fantasticky manzel aj jej, a ak je ona dement, tak len koli tomu, ako sa k nej spraval. Bacha, aby aj z teba neurobil dementku.

Kristova noho, dalsi exot do zbierky.....

14hviezdicka12
22. jún 2017

@marcelatje ved to je jedno .. nech odide aj s dietatom mozno sa aj byvala zena preto s nim rozviedla ..

marcelatje
22. jún 2017

@14hviezdicka12 jasne ze je to uplne jedno, za takychto podmienok je lepsi rozvod ako zotrvanie v takom vztahu. Niekedy si clovek musi vybrat z dvoch zlych moznosti.

sissy27
22. jún 2017

@mam37rokov a to ti kto narozprával, že by si nemala kam ísť? on?? keby si odišla od neho, tak sa snáď zamestnáš - opatrovanie mamy nech si nejako zariadi, to nie je tvoja povinnosť, ty sa máš postarať v prvom rade o deti - budeš mať príjem a budeš si môcť dovoliť podnájom.
Máš dve dcéry a ty im dávaš príklad do života - vieš si predstaviť, že raz aj ony budú žiť s takým kktom ako ty a trpieť, lebo podľa nich to bude normálne, veď aj mamka celý život tak žila? Nepíš, že najviac na svete ti záleží na deťoch, keď im "dopraješ" takýto život, aký majú teraz... Nehovorím, že je to jednoduché zo dňa na deň všetko zmeniť, ale je to to najlepšie, čo môžeš pre svoje deti a seba urobiť...s ním vám lepšie nebude, len horšie...

alex49
22. jún 2017

a to vôbec nemyslíš na svoje deti? matka nechá ocinka nech im nadáva, fakt super, hlavne že ona čo ich má chrániť je bezmocná. rozvod, vyplatenie hypo a každý si pôjdete po svojom, dalšej frajerke bude hovoriť, aká dementka si bola ty

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@alex49 v prvom rade su deti,tu dementku robi uz teraz zo mna a frajerku on uz mat nebude jedine nejaku lahku...

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@obsadenemeno Ja viem co bola ona zac a necudujem sa ze si hladal inde,ked ona sa nevedela postarat sama o seba a uz vobec nie o rodinu.ale neviem preco mi on stale hovori ze ja budem ta prva ktora ho podvedie,ze ja si niekoho najdem,aj ked ideme nakupovat a idem sa zohnut pre nieco,tak hovori ze sa naschval zohybam,je to normalne?ved ja sa bojim uz aj pozdravit niekoho

obsadenemeno
22. jún 2017

@mam37rokov ty neries ani byvalu zenu, ani buducu frajerku. Ty mas iny problem, nie kde on bude zasuvat. A ked su v prvom rade deti, nechapem, co s nim este robis. Joj, aha, hypoteka....a ze byvala je dementna?? rozpravala si sa vobec s nou, poznas ju? Ze tak rychlo sudis.....
A jedinu pravdu mas v tom, ze z teba robi dementku tiez. Zbal kufor, deti a utekaj, lebo on veru nepojde. Praveze by si sa mala tesit, ze ak ma inu, lahsie sa ho zbavis.....

obsadenemeno
22. jún 2017

@mam37rokov nech je byvala aka chce, ona nie je tvoj problem. Nechapem, naco ju tu vobec vytahujes. Co bolo medzi nimi, bolo medzi nimi a on teda ako ukazkovy pan manzel tiez nevyzera. Takze nebola asi chyba len na jej strane.

No tak sa nezohybaj, nerozpravaj sa s nikym, nikde nechod a na okna hrube zavesy, aby na teba nikto necumakoval z ulice, no.
Co este chces, aby sme ti napisali? Sama dobre vies, ze mas nahovno chlapa a ziadne vyhovorky ze "bolo aj dobre" a "ze sa mozno zmeni" ho neprikraslia ani neprerobia.
A ak su deti priorita, tak si ho mala opustit uz davno. Lebo takto sa nezacal spravat jedno rano z nicoho nic. To si mala spozorniet, ked hadzal spinu na byvalu. Nech uz bola, aka bola, ozenil sa s nou a normalny solidny chlap si nepotrebuje honit ego tym, ze zhadzuje byvale a seba vykresluje ako chudacika co ho do svadby asi prinutili s pistolou za chrbtom.

anjelic
22. jún 2017

Priamo zo života: žena už raz rozvedená, dve deti s predchádzajúceho manželstva, nové manželstvo, spolu majú dieťa, dom na hypo. On jej zahol, hádky, ona nešťastná, druhá šanca, ďalšia nevera z jeho strany. Okrem toho v posledných mesiacoch /rokoch ju psychicky deptal, vyčítal každú blbosť, nikam spolu nechodili, s jej dcérami nemal žiadny dobrý vzťah len chyby na nich hľadal. Spakovala sa s deťmi, on si nechal dom, vyplatil ju len sčasti, ale hypo previedol len na seba. Ona si vzala menšiu pôžičku, kúpila starší dom, ktorý svojpomocne prerába /na dedine sa ešte vždy nájdu ochotní a pracovití chlapi/, začala po druhý krát nanovo a šťastím žiari. Skrátka kde je vôľa, tam je cesta. Ale vyhováranie sa Ti nepomôže.

Strana
z3