icon

Som bezmocná

mam37rokov
22. jún 2017

zijem s muzom 5 rokov,vsetko bolo dokonale,ale v poslednej dobe sa zmenil.predomnou mal zenu ktoru podvadzal,ale chapala som pretoze sa o nic nestarala a robila mu same dlzoby.manzel je odomna o 12 rokov starsi.stale mi hovori ze ja budem ta prva ktora ho podvedie,ze si mam najst druheho napisat si rozvod...mne to pripada akoby to sam chcel a niekoho mal.pred tyzdnom som sa dozvedela ze sa hovorilo o nom mesiac dozadu ze niekoho v robote ma ale on tvrdi ze moze na kazdu kaslat,ale ja by som ruku do ohna zanho nedala.vposlednej dobe sa chova ku mne ako k cudzej.nikam z detmi nechodime,ja som stale doma a sama sa bojim niekam ist lebo keby som prisla tak mi vycita a kde som bola tak dlho,skym no proste ziarlivostna spoved.ja opatrujem jeho mamu ale ked mu poviem ze by som si isla privirobit aspon upratovanim tak sa mu to nepaci uz len preto ze by ma nevidel doma zavretu.z prveho manzelstva ma v opatere 12 ocnu dceru a aj ja mam z manzelstva 14 ocnu dceru ale ta jeho ked nieco spravi tak je to ok. ale tej mojej nadava zavsetko a velmi skarede.ja som uz v koncoch a mohla by som este vypravovat ale je to fakt nadlho😢

Strana
z3
bluka2
23. jún 2017

@mirica Jasne, ze sa jej nepodakuju. Ak takto bude uvazovat dalej, dcery sa pri najblizsej moznej prilezitosti spakuju z domu na nejaku internatnu skolu, do zahranicia alebo do nejakych mozno divnych vztahov (normalne nepoznaju) len aby vypadli z takeho prostredia. Potom jej ostane polka toho domu, dochova mozno aj muza hulvata, dobreho slova sa jej nedostane, bude vlastnit vacsinu toho domu alebo cely (nevyznam sa a je to jedno) - sance na nejake normalne zamestnanie budu este nizsie, najst si cestu k detom asi nie lahke (aspon mne ako tomu dietatu by to bolo tazke pochopit, preco matka konala tak ako konala a my deti sme museli trpiet), proste tymto tempom, ak nic nezmeni, ma vyhliadky na velmi smutny zivot!

missdiva
23. jún 2017

@mam37rokov fakt nechapem ako mozes svoje deti nechat zit v takom strese. Nehnevaj sa ale je to od teba dost bezohladne 🙄 . Kaslat na dom. Tiez radim poziadat o vyzivne a o rozvod. Najdi si pracu, daj dieta do skolky a chodte do podnajmu (do kym si po rozvode nevysporiadate majetok a nebudes v praci na tom tak dobre, ze ti daju samej hypo na nejaku inu nehnutelnost).

sweetlife001
23. jún 2017

Neverim, ze to vyhrazanie sudom bolo vcera poprvykrat. Podla mna dnes sa vyspal z tej nocnej vstal, nalozila si mu co si mu navarila, tvarite sa ze sa nic nestalo a ty cakas kedy vypukne dalsi cirkus. Zienky tu maju pravdu a ty to dobre vies preto vobec nereagujes na niektore otazky a prispevky. Ale bluka2 ti napisala dobre tak sa skus nad tym zamysliet a nefnukat ake je vsetko tazke, ano samozrejme ze je a co?! Pisem este raz, inak by som to mala u prdele ale mysli na svoje deti ked uz si ty hrdost stratila niekde.. Len kvoli nim lebo vzdy mi je neskutocne luto ked dvaja dospeli ludia sa spravaju takto otrasne a nemyslia pri tom na to najcennejsie a na tych ktori ich najviac potrebuju! Na deti ktore potrebuju stastnu rodinu alebo aspon matku a nie zit s hulvatom ktory im nadava a pocuvat hadky a zit s nevyrovnanou zufalou matkou.

libawet
26. jún 2017

...niektoré ženy sa tu chcú len vyžalovať, a chcú len poľutovať, nechcú riešenia a rady, to je presne prípad autorky.

lahela
26. jún 2017

@libawet niektoré ženy tu ani nepíšu pravdu, chcelo by to občas pohľad druhej strany a možno by sme sa divili 😀

Strana
z3