Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
@maja22 S tým programom je to trefné 🙂 Tiež neverím, že je skutočný. Skvelý platený diskutér, alebo baviaci sa starší adolescent. Neverím, že dospelý muž by takéto intímne veci zo života svojej partnerky a seba mal potrebu s niekým riešiť a už vôbec nie, že by sa pri akomkoľvek probléme obrátil z dostupných sociálnych sietí zrovna na ženské fórum pre mamičky....
Ale sediet na modrom konikovi, to je take chlapske, ze?.... 🙂
@robot123 ty si vysoko postavený podnikateľ, kedže nemôžeš brigádovať? no ja neviem,ale v dnešnej dobe zárobok SZČO 400 eur je nič, ked z toho odpočítam len odvody, t.j. cca 200 eur mesačne......za také peniaze sa ti neoplatí pracovať ako živnostník, alebo je ešte jedna možnosť, budeš mať aj dve roboty ak treba a nie je dostatok financií...no len potom je zase taký predpoklad, že tie tvoje pc hry by si musel trošku obmedziť, a to by asi "nebylo buhví co", však?
prosim ta, daj jej kopacky
nic lepsie sa jej nemoze stat
@robot123 odporucam prebrat k zivotu vas oboch.
partnerke vysvetlit, ze pistanie a vecne stazovanie, bez toho aby nieco nazoaj realne riesila, nevyriesi nic. ked chce lepsie platenu pracu nech nepisti a nech pre to nieco spravi. mimochodom ty ako pan, ktory chce zabezpecit rodinu, ked ona bude napr. na materskej by si sa tiez mohol trosku poobzerat po lepsie platenej praci....lebo ked teraz mate 400+400...a je to malo, potom budete mat 400+200cca co bude este menej pri neporovnatelne vyssich vydavkoch.
prebrat k zivotu by si sa mal ale aj ty - tvoja partnerka je zena, k tomu patri aj krvava vlozka, ked mala zdravotne problemy je tvojou povinnostou sa o nu postarat...aj o tom je totiz vztah, nielen o tom peknom, aj o tom ze sa vieme jeden o druheho postarat a berieme to ako nieco NORMALNE nie ako pritaz, ktora nam skazi chut na sex. predpokladam, ze ona by ti tiez ako partnerka utierala zadok, keby bolo treba, pretoze aj to do normalneho vztahu patri......a predstav si ako by ti bolo, keby si bol skutocne chory po operacii, odkazany na jej pomoc a ona by fnukala ako ty, ze fuuuuj....a predsa ta to tak nemoze boliet.....
prestante fnutkat -aj ona - ale aj ty.
ak si nevies predstavit, ze jej budes oporou aj v takychto tazkych a zrovna nie mozno moc sexi situaciach, ktorych bude vekom stale viac a viac a viac.....tak neries vztah! ries zenu co ti po vikendoch da a pocas tyzdna sa o nu nebudes musiet starat.
Toto fakt píše chlap? Tak ten moj je naozaj zlatý .Bože daj aby to tak ostalo aj napriek neduhom
Somarina
@robot123 v tom sa velmi mylis ze na to ma kamosky- na vykecavanie....na to, aby s niekym prebrala svoje problemy ma v provm rade mat svojho partnera - ved on s nou bude...teda mal by byt na furt.
citam tvoje priespevky dalej a dalej postupne....mozno ti po 14tej strane poviem nieco ine 🙂
ale ano mas nevyzrete zmyslanie, nedospeleho cloveka, ktory nie je momentalne zrely na vztah....mozno frajerku....ale dlhodoby vztah s dospelou zenou, nie.
partnerka v tych najhorsich cvhilach nema v tebe oporu, to je velkaaa chyba, partner muz - ma byt hlavne oporou....mas pravdu...toto je jedna opreacia, v podstate banalita......ale ako sa asi ten muz, co ma nevie pochopit a pomoct mi teraz, zachova, ak pride nieco vazne?? ----takto zmysla ona----
odpvoed je: no pravdepodobne este horsie :(((
prave preto chodi ufnukana, mrzuta, sklesla, demotivovana....co ju ma motivovat? ty?
pardon...a cim ju motivujes?
@robot123 chces jej pomoct aby bola zas taka ako predtym?
spravaj sa k nej tak ako si sa k nej spraval predtym.
snaz sa jej vycarit usmev na tvari...ona ho tam ocividne ma a nie je to zdepokovane ziena, ked po par hodinach s kamosmi sa vie usmievat a tesit.
vies, zamysli sa nad tym, ze jej asi moc k tomu usmevu nepomoze, ze sedis na pokeci, pri PC, miesto toho, aby si ju napr. jednoducho banalne s chutou objal!
@robot123 ako pardon asi by som manzela prizabila,keby mi po opreacii pocas PN vyhadzoval na oci ze som piesok nekupila..
ty si na co dobry, ked ani piesok chorej zene nevies doniest.ani byvanie zabezpecit, ani peniaze zarobit, ani usmev na tvari jej vycarit, ani ju rozveselit, ani sa s nou porozpravat, ani sa o nu postarat ked to potrebuje.
niekto tu pisal, ze ti rozum zastal niekde v 17tich....suhlasim.
@robot123 poradit nejaku stranku kde sa stazuju muzi...snad ma tam niekto pochopi.....
otazka znie, ci chces dat dokopy vztah so svojou partnerkou, co sa bude dat, len ak pochopis ty ju a ona teba...cize tu je potrebne pochopit zmyslanie zeny...to ti ziadny chlap neprezradi...ano kazdy chlap ta mozno viac-menej pochopi...to bude pre teba vyhodou ak sa chces len vykecat a zdvihnut si trosku mizerne muzske ego....ale ak chces zachranit vas vztah a ak je to tak, ako hovoris, ze partnerku milujes, tak by si v prvom rade mal mat v sebe snahu pochopit jej pocity, myslienky.
ps: je s tebou nestastna, chapem preco....je este stale s tebou?nechapem preco. ak nic nezmenis,asi nie na dlho.
2 tyzdne chodila neschopna nicoho? nikomu operaciu neprajem, ale tebe ano.pochopis!
Trapne vymyslená téma,nemám slov
@robot123 len chces aby bola uplne normalna......
ona bohuzial pre teba...na stastie pre nu....normalna je....
ona nema dovod sa pri tebe usmievat - chapes to?
nic jej nedavas.....beries...energiu...chut do zivota...radost....peniaze....vsetko beries, nic jej nedas...ako sa ma pri tebe usmievat, preco? naco?
rada: uc sa od jej kolegov, znamych! oni tvoju partnerku poznaju lepsie ako ty. co je dost smutne :(
@robot123 ty si nemozes dovlit najst brigadu??
tak si najdi lepsiu pracu!
vies co by si pomysleli - sikovny chlap, ked toho tolko stiha....klobuk dole...to zenske pokolenie by si pomyslelo...mat takeho chlapa doma co sa takto snazi nas zabezpecit.....
teraz si o tebe vsetci v ratane tvojej partnerky myslia - chudak s emocnou vyzretostou niekde v pubertalom veku, neschopny sa postarat o partnerku, rodinu.......
@robot123 Vyjadrenie od môjho priateľa (30 rokov) "Napíš mu že sa chová ako decko." Hovoril o tebe.
Mňa zabila táto časť "Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť."
Ženy sú citlivé. Ak plače pri dojímavých seriáloch, bude takto plakať aj keď bude mať 50 rokov. A nie je na tom nič trápne mať citlivé srdiečko. Ak je pre teba nepríťažlivá tak sa s ňou rozíď. Nechce orál? A ty jej ho robíš? Toto sú vzájomné veci. A neviem čo riešiš s nosením vecí keď je mesiac po operácii. Má rozum na toľko že sa ešte nechce preťažovať. A že sa tackala? Bol si už niekedy na operácii? Evidentne nie.
Ja som si len zvrtla členok a drahý ma po schodoch nosil. Neviem čo by robil keby som bola po operácii.
Možno je umrnčaná preto že vedľa seba nemá chlapa čo by ju podporil a pomohol a čo sa sťažuje. Ale mohol by si jej ruky nohy bozkávať že napriek tomu že nie si evidentne ideálny partner tak ti finančne pomohla.
PS: Bývať u priateľových rodičov mrnčím aj ja. :D
ja teda pooperačný stav nemám, ale priateľ by mi nedovolil vláčiť 10kg mačacie piesky...a nieto sa sťažovať že som už mesiac po operácií tak nech sa nehrám že mám bolesti... A ľúbiť..och bože, nauč sa toto slovné spojenie používať nech vieš o čom hovoríš. kebyže ju ľúbiš, tak neriešiš prečo je tebe zle a že nech sa to zmení, ale prečo je jej zle, ako jej môžeš pomôcť a čo pre ňu môžeš urobiť. Jej je dobre = tebe je dobre. fígeľ je len v tom nebyť sebecký a nechcieť aby ostatní robili dobre mne, ale najprv pomôcť tým ostatným a keď sa ich stav zlepší,bude lepšie aj nám. keď mrnčí tak ju počúvaj, keď nechce sex, tak pri nej len seď a pozri..buď pochopí že má pri sebe chlapa ktorý je pri nej v dobrom aj v zlom a mala by sa podľa toho správať(čo chce čas a trpezlivosť), alebo zistíš, že ju už vlastne neľúbiš.
Som rada, ze som si precitala tvoj uvodny príspevok (zvyšné som uz necitala), lebo som si vlastne uvedomila aky poklad mam doma 🙂 jedna rada: dospej 🙂
@adri266 bola to patriciaa32 😀 ta co mala muza,ktory jej daval 600 eur mesacne na domacnost a on stale len tehlickoval.😀 Presne rovnyky styl pisania.Ziadne reakcie na prispevky,na kazdej strane pridala 1.2 perlicky,takze udrziavala pozornost pisateliek tak isto ako tento vykvet.😀 A aj z nej sa nakoniec vyklul tusim muz.😀
@robot123 no ty si riadny k.k.t ....by som ti pretiahla gule cez hlavu, tak si lenivý upratovať lebo si chlap ale hajzlákom si obkladáš misu? ty si kus chuja...
a to sa niekedy sťažujem na toho mojho, ved ja mám doma poklad a ani si to nevážim, ked som v práci a prídem domov vždy nájdem upratanu kuchynu, ked treba povysáva. prádlo vyvesí, ožehlí, podlahy poumýva, aj kuplenu umyje, o malého sa vie postarať ja som vlastne šťastná žena
Dobre rano prajem, iba sa pytam kde je admin? Takuto "inteligentnu" temu ma okamzite zamknut. Cisty blud. A ak je to tak ako chlapce pises, si zrely este na detske oddelenie, aby si dospel. Prajem krasny pobyt.
@robot123 mňa by len zaujímalo,akých máš Ty klientov ,keď zarábaš 400eur ? ( Ja si nemôžem dovoliť nájsť brigádu, čo by si pomysleli klienti, keby ma niekde videli ako brigádujem? To si nemôžem dovoliť.)
Chlape preber sa ,buď si tu robíš srandu a ak nie a píšeš toto všetko vážne,odporúčam návštevu minimálne psychológa !!!! 😀
@bombonka myslím, že robí takého otravného podomového/pouličného predavača, čo sa vozia v starej škodovke a každý deň sa skladajú na benzín, aby sa mohli odviezť do "terítka", buď s krabicou (...ak si kúpite toto, tak dostanete k tomu ďalších 500 rovnakých vecí 😀 ) alebo čo otravuje ľudí, aby zmenili dodávateľa energie alebo niečo podobne "lukratívne" 😀 😀 😀
ze jaka dobra tema ku rannej kave:D 😀 😀
@robot1 ku**va tak ty si videl vlozku ?? no nezblazni sa --chces deti ?? co ked bude nastavujeca ( nehovorim ze tato, na tuto situaciu mam nazor ze treba ist od seba) chciet, aby si bol pri porode..lebo je to aj tvoje dieta vies co uvidis tam ?? Moc , solicu ,zvratky, kopec krvi, vreskot a beznadej..co spravis zlozis sa , len pre to ze ty si si svoju vysnenu predstavoval ako vzdy dokonale nastajlovane 50 kilovu pipenku v podvazkoch ?? co ked ti raz zena ochorie, co ked bude na dlho nutena lezat v posteli, co ked ju bude treba plienkovat, rozvedies sa?? odides? kde sa v 26 rocnom chlapovi toto berie..uvedom si o com je zivot..to ze tvoja momentalna priatelka je klbko nervov a uz nevie co od rozkose je jedna vec, myslim ze tam nema moc zmysel tahat to dalej, mas sancu najst si zenu , ktora bude vzdy usmiata, zvladat veci s prehladom a bude mat zivot vo svojich rukach..to ale nic nemeni na fakte, ze v zivote sa budes borit s este omnoho horsimi vecami ako je krvava vlozka a bude len v tvojom zaujme aby si si uvedomil ze to patri k zivotu..aj tvoj hnedy pasik na slipoch je vec ktora patri k zivotu a garantujem ti ze tvoja zena ich slahne do pracky zapne na 60st, a vec je vybavena..vela zdaru 🙂
toto musí byť vymyslená téma, s každym dalším prispevkom autora témy sa mi to zdá viac lebo taký človek snad nemože existovať ... a ak si @robot123 čírou nahodou fakt skutočný, pošli prosím svoju priateľku sem na modreho koníka, my jej už pootvoríme oči aby videla, že existujú aj chlapi, ktorých nemusia ženy živiť a nečakajú od nich, že budú vláčiť desaťkilové vrecia s pieskom a že život je prikrátky na to, aby ho strávila s niekym s kym si nerozumie 😝

Jasne, ze si robi srandu...zenyyyyyyyyyyyy