icon

Som bezradný

robot123
8. nov 2014

Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.

ervenka
14. nov 2014

@effie81 no teda, co sa na MK nedozviem. problem s domom- skoro ako detektivka. 😀

operaphantom
14. nov 2014

Pamataj, zeny nebudu nikdy spokojne. Ked sa jej budes venovat na 100 percent, tak ti povie ze sa s tebou nudi. Ked na nu budes kaslat, tak bude plakat do vankusa a zase bude nespokojna. Zeny, to sa neda normalne pochopit. Nikdy im nic nebude vyhovovat. 😉

sonice
14. nov 2014

@operaphantom bože také klišé, trepanie,....

operaphantom
14. nov 2014

@sonice Jasne, ty si inaaaa. Daj este jeden

caoli
14. nov 2014

@operaphantom tak si najdi chlapa a bude ti sveta zit.
a tiez si mozes najst nejaky portal pre fantomov, mozes si tam spokojne taketo mudrosti s nimi zdielat a nikto ti nebude papulovat.

nanervy_2
14. nov 2014

@effie81 pobavila som sa tiez.. musim ukazat manzelovi temu aby vedel aku ma super zenu doma 😎

operaphantom
14. nov 2014

@caoli No to tvojmu manzelikovi teda nezavidim, takuto sekeru mat doma 😀

marianne1
14. nov 2014

Tak toto je super tema hahhahahaha davno som sa tak nenasmiala 😀 😀 😀

caoli
14. nov 2014

@operaphantom tomu ver 😀

dinko31
14. nov 2014

@robot123 smutna je z teba chlapec môj 😉 choď sa liečiť a s priateľkou sa rozíď. Mať takého doma tak ťa priškrtím 😢

dinko31
14. nov 2014

@operaphantom ďalší pacient na obzore 😉

zdenopeta
14. nov 2014

Zobuď sa a zarábaj ako chlap, vo svete máš neobmedzené príležitosti, ja som ešte bezdomovec, ale už 3 rok staviam a vilka už stojí o rok sa chcem sťahovať a jasné že mrnčí, lebo je to realistka a nevidí s tebou reálnu budúcnosť, aby ti ona ešte peniazmi pomáhala, tak to je hamba a vložka pre boha šak to je normálna vec, to si asi ona pri tebe ešte ani neprdla, ale na sto % ty serieš pri nej o sto šesť, že áno!!! Proste si o ničom, to je jéj problém 🙂

panidia
15. nov 2014

Mna pobavilo to, že sú spolu UZ 4 ROKY, preto sa nepritahujú 😀 .Nuž čo asi tak cítili naši starí a prastarí rodičia ktorí žili spolu 40,50,60 rokov.Inak ja som vydatá 14 rokov a mám pocit ,že teraz to medzi mnou a manželom iskrí ešte viac ako za mladi,nuž darmo sme skúsenejší a vieme si vážit co máme.

sonice
15. nov 2014

@operaphantom šteky, štek,..

robot123
autor
16. nov 2014

@misinka26 ona ma už nepriťahuje asi pol roka, ale dohodli sme sa, že to ešte nejako skúsime. Len ona je smutná, lebo stále na to myslí a mne je ľúto, že sa trápi kvôli mne. Neoblieka sa sexy, vidím ju aj strapatú. Hádam sa to ešte napraví.

robot123
autor
16. nov 2014

@operaphantom ona mi práveže dáva priestor. Chodím von s kamarátmi, mám čas pre seba, z toho hľadiska je to ok. Len ona je romantická duša a ja skôr taký živočíšny typ.

robot123
autor
16. nov 2014

@panidia ja som ešte s nikým toľko nebol, max jeden rok, tak nvm, či je to normálne či nie. ale viem, že nechcem byť bez nej.

mm87245
16. nov 2014

Vdaka bohu za takeho muža akeho mam!!!....panebože, preto som nechodila s vela muzmi, PRETOZE by som s takým .................................. nikdy nechodila..!! Ty nie si zrelý na nejaký vztah a ani asi nebudeš...perfektne ti to napísal ,,zdenopeta"...len krutim hlavou...:/ :/ :/

agattha
16. nov 2014

neviem, či som čítala niečo debilnejšie ..:D čo ty vieš, čo všetko vadí jej a tiež by ťa určite neopustila kvôli tvojim smradľavým ponožkám.. :D si povrchný a nezrelý na svoj vek, ale ak ju ľúbiš, jej to povedz úprimne, čo ti vadí..aspoň to si zaslúži..ked už nie pochopenie a trpezlivosť z tvojej strany .. ako píšeš dosť ti pomohla aj finančne a ty si to nevieš vážiť, byť ňou, kašlem na teba :D

pimpulka
16. nov 2014

Ach, prečo fajn baba musi trpieť takéhoto chlapa? Zaslúžila by si dobrého muža no taky uz ma svoju harpiu.... Vačšinou tak to v živote chodí...

0silvia0
16. nov 2014

@robot123 obaja máte svoje chyby - ty sa nevieš k životu postaviť ako chlap, máš vlažný postoj ku všetkému a potrebuješ pomáhať od nej čo sa týka financií. Ona mrnčí a chce aby si ju ľutoval a tebe sa to hnusí...
Obaja by ste mi liezli na nervy, nemáte si čo navzájom vyčítať 🙂
Ja osobne nemám rada padavky a vy ste dve padavky v jednej téme 😀

ajsenz
23. nov 2014

Môj manžel videl moju roztrhanu susu po pôrode a dokonca videl ako sa malý derie cez ňu von. Myslím ,že ak ti vadí iba vložka asi este sám nevieš čo je láska a ze to nie je iba o dobrom oráli ,vyglancovanen domácnosti a večne usmiatej a v veselej žene 🙂

renata440
Odpoveď bola odstránená
sunshineka
23. nov 2014

tomu sa hovori laska.tak ona je po operacii a ty ju podozrievas,ze si vymysla bolest?musel si ju sprchovat?chudatko nase 😀 chlapecku zlaty,laska a vztah je aj o pomoci bliznemu v chorobe,podani pomocnej ruky v tazkych casoch a vytrvalosti.kde by sme boli,keby sme pri kazdom probleme zutekali.keby si ju lubil,neobtazovalo by ta pomoct jej.aj ked tu vlozku si mohla odpustit,to je pravda.ja osobne by som toho pohladu mojho usetrila.

ena70
23. nov 2014

@robot123 na akej operácii bola? nečítala som všetky príspevky tak neviem o aký zákrok ide. ale len ona sama najlepšie vie, ako ju to bolí. ja som mala obidve ruky narazené, jednu dokonca v gypse, a manžel ma musel sprchovať či sa mu to páčilo alebo nie!! ked som rodila malého, stál pri mne a pozeral sa na to všetko krvavé, dokonca mi sám hlásil ako mi vytiahli placentu a aj to opísal že to vyzeralo ako pečienka 🙂...takéto veci musel ustáť, a ty neznesieš pohľad na jednu krvavú vložku??? čo si ty za chlapa??? všetky ženy menštruujú, je to normálna vec a ak toto nevieš zniesť, nie si hodný žiadneho vzťahu so ženou!

ewwe
23. nov 2014

@robot123 podla mna vymyslena tema a si zena, chlap tak nepise 😀 😀 😀

denduska
23. nov 2014

Tak toto je asi top rozmaznanosti co som tu citala 😝
Chlapce, napadlo ta, ze mozno sa nieco stane a nedajboze by si ostal leziaci a plienkovany..? Alebo v starobe? Byt nou, necham ta cely den po..kakaneho lebo sa mi to hnusi a mozes si svoju pansku prdelku natierat Menalindom sam.
Kokos za koho vydam dcery ked vonku pobehuju takito gumeni tupci? Vratila by som vam vojencinu lebo zachvilu si ani soplik nevyfukate poniektori 🙄

dinko31
23. nov 2014

@ewwe ak to píše žena asi sa nudí. Čo tak prísť ku mne poumývať okná pred Vianocami ????? namiesto vypisovania týchto bludov 🙂

andrejta
23. nov 2014

jeeej, debata pokračuje? idem chytro dočítať tie dve strany čo mi "nedopatrením" ušli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

certi
25. nov 2014

@robot123 toto je urcite vtip a nemas co robis, ze?🙂)))))))))))