Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
@robot123 tak tvoje prispevky ma fakt "pobavili" aj ked neviem ci mam skor plakat alebo sa smiat... necitala som vsetko ale toto ma fakt pobavilo a dnes kuknem s prepacenim do slipov mojmu muzovi 😀 : "ale tak hádam nemám vysávať, riadiť kúpeľňu, wc a tak. Nie som predsa žena, ale chlap" pretoze toto presne robi moj muz bez toho aby som ho do toho nutila!!! je to o tom ze mi chce pomoct a miluje ma. a si predstav ze tento vikend dokonca umyl okna, kedze som tehotna!!! v tvojich ociach debil ale ja si ho prave preto vazim.
som mlada a svojim sposobom malo skusena voci starsim rocnikom no jedno viem istpo byt tvojou partnerkou umrem ako panna bez lasky ako zivot s tebou!Si necitlivy bez chrbtovej kosti este k tomu aj primitiv.sorry tot moj nazor k tvojmu prispevku A AK JU NAOZAJ MILUJES AKO TO TU PREZENTUJES ROZIDTE SA A DAJ JEJ SANCU NA STASTNY ZIVOT S NIEKYM KTO SI JU BUDE VAZIT MILOVAT A BUDE JEJ OPOROU
Nevyzrete nemehlo....
@puklica13 hej,hej.Opisala ten svoj problem tak precitene,vsetky zienky do nej liali silu a po vikende sa to prevalilo jej neobozretnostou,ze napisala pekny zaver,ale bola prihlasena pod vlastnym starym nickom.Potom slubila,ze ostatne temicky budu dokladnejsie premyslene,aby to nebolo hned citit,ze je to len take vymyslene.😀 Spisovatelka.😀
ako zrusim upozornenia aby mi nechodili prosim z jeto temy. pomoc. nema tu ten zvoncek ze zrusit upozornenia, aka je ina moznost. dakujem.
Precitala som si prve a posledne 3 strany 😀
Inak ja sa volam ako ta dcera dotycnej v pribehu, tak by to chcelo este nejake velkolepe finale a prosim aj s Romankou 😀 😀
Odprosil som ju a zasa sme spolu. Neviem ju nechať ísť...ešte raz to skúsim.
@lucinenka001 na gramatiku sa vykasli
Ono to pokračujeeeeee, šov mast go on, poďme sa ďalej baviť 😀 😀 😀
.
@ervenka toto je uz stare,ale uplne rovnaky styl pisania,odveci komenty,reakcie iba na vybrane otazky a perlicky v kazdom komente.Mozem ti tuto temu odporucit,ked sa ti pacila aj tato 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/problem-s-peniazmi-a-hroziaci-rozvod/
@robot123 Ak ju ľúbiš tak ju ľúb takú aká je, nesnaž sa ju zmeniť !!! ako by sa tebe páčil, keby chcela ona meniť teba ... a teraz k veci po operácii, to ako sa môžeš vyjadrovať k žene, ktorú ľúbiš, že je umrnčaná a že ju nemôže až tak niečo bolieť !!!! ty ako vieš ako sa ona cíti ???? takého chlapa ako si ty by som bila lopatou !!! ty jej máš byť teraz oporou nie sa správať ako decko !!! a ak s ňou chceš naozaj ostať tak mi ver, že uvidíš aj horšie veci ako je použitá vložka !!!! Napr. pôrod 🙂 aj vtedy budeš taký hlupák bezcitný a budeš hovoriť, že ju to tak nemôže bolieť !!!! Podľa mňa je problém v tebe a v nikom inom a tvoja frajerka by mala vziať nohy na plecia a utekať lebo takéhoto sebca by som nechcela ani za milión ... a umrnčaný si tu len a len ty, vyplakévať sa na fóre ... och joj ...

@effie81 ja som skusala dat dvojity nick, a nic, ale ked budem mat trosku viac cas, pohladam 😉