Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
@robot123
ahoj ,ty nie si ten pravý pre ňu,pretože mala problémy v práci-nepodržal si ju,bola na operácii -mal by si byť jej oporou,vidíš jej vložku a ty nemáš chuť sa s ňou milovať? No s tebou by som žiť nechcela.Muž ma pri mne stáť v dobrom aj v zlom , LASKA -vždy je všetko o kompromisoch, o vzájomnej tolerancii,pochopeni,ucte jeden k druhému,pochopení........... 😉 Porozmýšľaj či ju skutočne miluješ 😉
@robot123 ja ta nahodou celkom aj chapem. Tiez sa snazim ludom pomahat, ale ak to trva uz prilis dlho a clovek vkuse napriek mojej snahe fnuka a fnuka pomaly za kazdu blbost, tak to zacne na mna negativne vplyvat. Potom mi uz zacne v suvislosti s nim liezt na nervy uz aj to, co by nemuselo. Ja by som navrhla trosku zmenu prostredia. Povedat jej "tak a teraz ideme na predlzeny vikend tam a tam, ziadne fnukanie, budeme sa bavit a vychutnavat si to pekne, co nam vylet ponuka". Ja viem, ze mozno su problem na taky vikend peniazky, ale mozno skus nejake zlavove portaly ci vikendove akcie atd, prip.su rozne penzioniky,kde je nizka suma na noc na osobu. Skus jej pripomenut to,co ste mozno robievali predtym a uz nerobite, cokolvek, ja neviem...bowling, prechadzka v prirode, pozicanie fajn filmu s pukancami v miske a supnuti pod dekou ;) skus ju nejako motivovat, aby pozitivnejsie myslela, mozno ak ty ju zas uvidis viac usmievat sa, aj u teba sa to zasa zmeni. A niekedy ju len tak objim a povedz jej, ze uz dost, ze si nebudete kazit chvilky kvoli praci,peniazom...ze ju lubis a vsetko bude dobre 🙂 ste mladi, hlavu hore...drzim prstiky ;)
obávam sa, že tu si z diskutujúcich niekto robí serióznu prdel, lebo toto nemôže byť pravda podľa mňa... ak áno, tak veľmi krutá ☹ chudák nemal na sobotu rande, tak sa rozhodol vytočiť pár žien na nete? tak mi to pripadá...
podla mna je to uplne jasne. ma ta rada, ale uz s tebou nechce byt a nechce sa ona rozist s tebou, aby si netrpel, tak to takto hra, aby si sa rozisiel ty s nou....
ktoreho chlapa by sme si vsetky zeny vybrali? taký čo jej nosí kolace a je pozorný? alebo taký, ktorý nás necha po operacii vlacit 10 kilove vrecia????
zlatko, vase spolocne dni su spocitane....
Názor chlapa!!!!!!!! MÔJHO
VYTETUJ SI NA ČELO.....SOM EGOISTA!!!!! ABY SI TO VIDEL KAŽDÉ RÁNO V ZRKADLE ☹ Ä 😖
@robot123 ty nie si kompletný 😝 no nevytáčaš ma,len sa smejem 😀 prečítala som to mužovi a jeho reakcia? nechci vedieť 😀 😀 😀
@dijefcatko tski, co sa nechaju vytocit pre takuto blbost ako je nejaka tema a obzvlast ak je od total cudzieho cloveka, taaak asi je to ich problem a hlupost :D mna by to teda vytocit nedokazalo,hihi...
@robot123 vies co?
prave som svojmu manzelovi po precitani tvojej temy a prispevkov povedala: lubim ta 🙂
nehnevaj sa,ale jedine,co ty mozes urobit z lasky pre svoju priatelku je,ze ju sam nechas...lebo nehnevaj sa,ale ty si este dietatko...velmi male dietatko 😒
nie,nelubis ju...alebo nechapes vyznam slov-lubim ta
a ze je umrncana?a co? ty nie si? a ze je po operacii-si nenapisal akej-ale ver,ze su opaeracie,kedy ludia naozaj nemozu urcite veci....a co ked budete mat dieta?co ked bude potrebovat pomoct v nemocnici...co ked bude potrebovat umyt,co ked nebude maty chut na milovanie aj par mesiacov po porode,bude unavena z dietata...c tych co ked je viac 😠
stale bude umrncana?
mne sa zdas skor ty umrncany-namiesto toho,aby si bol CHLAP...tak riesis tu blbosti a chces aby ta tu niekto polutoval...ale nehnevaj sa....kazdy skor lutuje tvoju priatelku a to o niecom svedci 😉
a ked uz chces poznat nazor muza 😀 😀
dala som to cele precitat manzelovi....aaa...veru....by si sa divil,ale jeho nazor dost korespondoval s nazorom zien,kt.ti tu odpovedali 😉
@luvika ďakujem za reakciu. ona je tá, čo vymýšľa aktivity, výlety, v lete ma na pár vytiahla, rada chodí na túry, celkovo má rada prírodu. Vzala ma na výlet do viedne, ked ešte veľa zarábala, užili sme si to tam, ale ja nie som veľmi výletový typ. Aj dnes ma volala do lesa, ale mne sa nechce robiť také sprostosti. Chodiť po lese v takom čase... neviem, čo mám robiť. Ona je veľmi dobrá, milá, na prvý pohľad pôsobí namyslene, ale ľudia ju majú radi, je fakt super. Dokonca aj moji kamaráti sa čudujú, čo na mne vidí. Mne len prekáža, že za rok sa zmenila a ja neviem, kde je chyba, prečo je taká. vždy mi len povie, že ju nepočúvam, že ona potrebuje vypočuť, objať a nie ľutovať, ale ja na to nemám nervy. Ako decko sa správa.
@robot123 no pri tebe by bola asi kazda umrncana... 🙂)) Nie je spokojna, nezmenis to.. mozes zacat makat, zarabat, pomahat a nesediet za pc a urobit ju spokojnou alebo sa s nou rozist a mozes sa hrat/zabavat/diskotekovat/sexovat/adreanilovat tam kde budes mat chut a nemusis pocuvat mrncanie. Mne by sa tiez nepacilo keby som makala a zarabala, pri zdravotnom probleme sa nemala o koho opriet, a este niekomu robit sluzku/upratovacku/nakupovacku... no t nie 🙂)) Osobne si myslim, ze ste spolu zo zvyku, mal by si sa poobzerat po zene s tvojimi zaujmami.. to co volas LASKA je z tvojej strany ZVYK, lebo inak by si nikdy nepodaval opisy tvojej partnerky tak, ze ani jedna zena na fore nepostrehla, ze by si ju lubil.
@robot123 Ach tá láska.... čo to vlastne je, že??? tak teda, lezie ti vlastne na nervy... ale lúbiš ju... jasné, ponorka je ponorka a niektoré veci sa obohrajú a vadia... to je jasné... ale jako nejaké ohlady na ženu po operácii.... to je čisto o charaktere a to o tom tvojom.... trošku sa nad sebou zamysli... obaja máte problém... ale myslím, že ty sám máš hodne čo riešiť
Si sebec, egoista a absolútne nevhodny a nezrely tvor na vazny vztah. Takto keby sa choval ku mne ten moj, kopla by som ho do riti a dodebatovane. Rozidte sa a uzivaj si hry, diskoteky a oralny sex, ale ju viac netrap v tomto pubertalnom vztahu, teraz nemyslim vekovo, ale v tvojom pripade mentalne. To je otras toto....
@robot123 Chlap, ktorý povie..."vzala ma tam a tam".... bože, ty sa zobuď.... mám pocit, že jej asi ani nemáš čo dať... ona o tom možno ešte nevie... ale frustruješ ju isto.... myslím, že nemáš v sebe to, čo púta ženu k mužovi... a dobré na tom je, že označíš ju tým, čím si ty sám... ale to je jasná projekcia seba do druhého... mne ona príde ako ťahač, motor Vás dvoch... spamataj sa, čo ponúkaš???
@robot123 vies, mozno treba pockat, kym si naozaj nenajde lepsiu pracu, ktora ju bude naplnat a bude zas taka akou bola. Ale to je ta najlepsia alternativa. Moze sa tiez stat, ze si ju najde a ty zistis, ze ona vlastne takato je aj bola, len ta tvoja sialena zamilovanost pominula a zacinas ju vidiet realne bez idealizovania. Mozno ty si naozaj malo empaticky, su ludia, ktori zboznuju cloveka, kym je vsetko ok, akonahle pridu problemy, nevedia ako dalej, nevedia ich riesit...tazko povedat a poradit, nepoznam teba a ani ju. Mozno by si mal popremyslat aj nad sebou a nejakou zmenou, lebo idealny clovek neexistuje a ak ju lubis pre mnoho inych veci, treba trosku tolerovat aj tie menej pekne. Naozaj pridu v zivote este horsie situacie a ty sa musis naucit zvladat ich, ak chces mat fungujuci plnohodnotny vztah.
No pochopila som to celé tak že chlapec má plné vajka pretože partnerka mu nechce spravit fajnku a on snu neche spat lebo videl vložku a to že je ona po operacii a nechce tažke dvýhat a je precitlivelá je len ako minimálny problem.... a inak počuvaj dám ti zlatu radu ktorú davam debilom na Pokeci strč si ho do vysavača zapni a čakaj účinok sa dostavý do pár minút...
@robot123 ojoooj, lubis ju....a vadi ti jej pouzitá vložka ked si jej pomáhal po operácii sa sprchovať??? Ak budete spolu 30,40,50 rokov tak uvidis este tolko nechutných vecí a co ak ochorieš ty a budes potrebovat jej pomoc a bude musieť utierat tvoje rozne "vylučky" z tela??? Pomoz jej, bud jej oporou, polutuj, pohladkaj a jej sa rýchlejšie ulaví a bud si istý, že ona ti pomoze takisto ked to budes potrebovať.... a nelutuj sa, su horšie osudy a ludia stoja pri sebe... tak drzim palce a halvu hore 😉
Chceš názor muža? Tak ten môj sa najskôr celkom slušne zabával po tvojich príspevkoch. Nemyslí si však, že si nezrelý, ale že žiješ vo svojej realite, ktorá je úplne mimo ten spoločnej realite, v ktorej žijeme my ostatní.
Úprimne, keď porovnám správanie môjho manžela v 19tich, keď sme sa spoznali (a to sme spolu už 15 rokov), tak bol dospelejší ako si ty v 26tich rokoch.
Myslím si, že nehľadáš pomoc, ale len vyrozprávanie sa z toho, čo cítiš. Keby si hľadal riešenie, tak sa zamyslíš, čo ti tu ženy predo mnou písali a nebudeš si tvrdohlavo obhajovať vlastné nezrelé a necitlivé správanie.
Riešenie? Buď dospej a začni život brať vážne, alebo sa rozíďte
Možno malá poznámka na záver: ty si si nevšimol, že jej imponuje iný muž, ktorý sa jej asi páči (podľa toho, ako na neho reaguje) - takže na tvojom mieste by som sa vážne zamyslela nad sebou, lebo v blízkom čase ti do "kapusty" príde iný "zajac" a svojím správaním mu iba nahrávaš 😉
@robot123 Ona je umrnčaná a správa sa ako decko??? to TY si decko! ... jediná rozumná vec, čo môžeš urobiť,je rozísť sa s ňou a nechať ju nech je šťastná s niekým iným. Nejakým dospelým mužom, čo ju bude skutočne ľúbiť a bude jej oporou aj v ťažších chvíľach, nie len vtedy, keď je všetko v pohode. Podľa toho, čo tu píšeš ju neľúbiš a vôbec nevieš, čo je to láska! tak si nič nenahováraj a zobuď sa ;)
chlapce,dojal si ma s tou vlozkou.....to,ze my zeny zbierame po Vas smradlave ponozky,ze triedime pradlo a prehadzujeme sa vo vasich slipach,ze vam vyvarame,porodime deti,to zrejme nic neznamena....chlapce,nevies prezit vlozku,ako by si prezil pohlad na to keby tvoja partnerka rodila dieta?je umrncana- tak jej povedz,ze ti to lezie na nervy,ze ak cche mrncat,nech ti povie,a ty odides na tu chvilu...to chapem....ale ze nechces sex lebo si videl vlozku....rozmyslam,ze kebyze vidis zivy porod,rovno sa rozvedies....jebo
@robot123 Vztah je o podpore, pochopeni, prekonavani prekazok, kompromisoch. Aj my zeny mame niekedy horsie obdobia, sme citlivejsie. Z tvojich prispevkov mi to tiez pride, ze hladis len na seba. Kompromisy ti nic nehovoria? Mozno, ked jej das nieco z toho co ziada, dostanes nieco z toho, co ziadas ty. O tom totiz vztahy su. Urobit ustupok, lebo vies, ze tvojmu partnerovi to urobi radost. Mna tesi, ked mozem manzela potesit. Ale viem, ze aj on na oplatku urobi nieco, co potesi mna. Hoci to z duse neznasa. Ale o tom funkcne vztahy su. A s tym nosenim 10 kg piesku 1 mesiac po operacii...no comment. Mne by to manzel v zivote nedovolil, nieto ze by sa na mna nahneval, ze ho nechcem nosit. Fakt ti to pride divne? Robit lahsie domace prace mesiac po operacii je ok, ale cakat od priatelky, ze bude nosit 10 kg zavazia tak kratko po operacii je strasne sebecke.
Ty nie si bezradny. . . Ty si debil ...a ďalej to nekomentujem
@robot123 nezvyknem komentovat,ale teraz musim...par hodin po cisarskom,co je tiez operacia,som sa uz starala o svoje babo,po mesiaci som uz varila prala zehlila upratovala,teraz som uz pol roka po porode a nezdvihnem!!! nic tazke,no ja mam nastastie chapaveho skveleho manzela...
ja ta chapem, slak by ma trafil ak je to tak, umrcana zena vecne, notoricky, nespokojna, s pouzitou vlozkou pred tebou, .... :D nechutne, okrem tej operacie je to truba ))
Ja som presvedčená,že si to tu všetko popísal,aby si vyprovokoval všetky ženy (čo sa ti aj podarilo ),lebo takýto "chlap" si nezaslúži so žiadnou ženou stráviť ani 5min., nieto s ňou žiť.

@robot123 Samozrejme....za tvoje neúspechy je zodpovedná jej nálada.... Normálne to tu čítam manželovi a on sa pýta či to píše 15 ročný puberťák......Tak vážne si chlap , alebo decko čo sa hrá na chlapa......?????????