Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
@robot123 ja ta fakt lutujem.. ona si nevazi chlapa, ktory ju miluje, zniesol by jej urcite aj modre z neba.. a ona nechce s tebou ani na tu disku ist, dat si poharik vinka.. vkuse vrci a este ani oral nie.... boze, co si tie baby o sebe myslia.. ved takto o teba moze prist.. kolko ju este bez penazi a oralu vydrzis milovat?? A este je umrncana... neviem, na co ju operovali, ale 10 kg by mala predsa v pohode zvladnut aj na druhy den po operacii, nie sa este nechat od teba obskakovat a tvari sa na umretie.. a to s tou vlozkou bol fakt vrchol hnusu.. to si mohla mlada nechat naozaj pre seba... no a vykecavanie a vychechtavanie s kolegom a na teba je hnusna, tebe sa potom ani v praci nedari... to co uz je??? fakt nechapem.....
no a teraz uz naozaj... ja som den po operacii bola rada, ze zijem... a ze mi ma kto pomoct aj na ten zachod ist. Pri prepustani ti lekar vyslovene zakaze dvihat tazsie predmety, pretoze by sa mohli poskodit stehy a to by bol potom iny pruser ako nejaky piesok pre macku.. Akcie.. takze ked ta ona zo svojich penazi vezme do Viedne alebo na nejaky iny vylet, to ides... ked je na tom financne horsie, tak do lesa na vychadzku to je uz pre teba blbost... ty si asi vymysleny fesak.. taky debil predsa nemoze byt realny... a ak si, ani sa jej necudujem, ze je jej s kolegom lepsie ako s tebou.. ved ty si partner len v dobrom.. akonahle sa karta otoci a ona nema na to, aby ta dotovala a dokonca potrebuje pomoc od teba, tak to uz nemozes predychat.... Ona ma jediny problem, teba.. a ak by sa partner hociktorej z nas choval ako ty, tak ver, ze napisat, ze sme umrncane by bolo este slabe.... vacsina by s tebou vyrazila dvere. 🙄 🙄
@robot123 mám jednu radu, prečítaj si od začiatku všetko to, čo si tu napísal, vieš čo ti z toho vyjde? že:
...to ty si to decko o ktorom tu píšeš, nie zrelý chlap o ktorého sa dá v živote oprieť
...to ty si ten umrnčaný, nič sa ti nepáči, nič nechceš robiť, všetko ťa deprimuje
...to ty si ten slabý článok vo vašom vzťahu
...si slaboch a chudáčik, ktorý ako sám píšeš "na nič nemá nervy"...
joj áno a dokonca ti dám aj odpoveď prečo sa tvoja priateľka za rok tak zmenila... to ty si na príčine, si egoistické a sebecké decko, ktoré nevie čo chce, nehovor tu o láske, pretože ty absolútne nevieš čo to je, vidíš len seba a svoje potreby, takže ak chceš aby sa zmenila,... odporúčam ti rozíďte sa a odporuč jej dať sa dokopy s kolegom. Pekný večer 🙂
@emily76 ja nevravím, že nemám chyby. S kolegom ma zoznámila, je to normálny v pohode chalan, doniesol jej koláč lebo ma rada sladké, doma nič nebolo, nemala vychadzky a ja som nemyslel na kupu koláča, pretože som mal pracovné stretká a ešte som musel mačke h...a vyberať z jej wc, lebo priateľka sa nemohla zohnúť. Nevadí mi, že sa s ním stretáva, som rád, že má okolo seba kamošov a kamošky, hoci v jej prípade viac kamošov. Chodí s nimi nakupovať. Len neviem, čo s ňou robiť, ako sa správať, aby bola zas normálna.
Neberie antikoncepciu? Moze sposobovat az depresie (ja som z toho stale revala, bola som nestastna, vsetko ma rozhodilo) a nechut na sex...
@daisylucky antikoncepciu neberie, lekár jej ju nechce predpísať lebo bola teraz na operácii, jej vyberali vaječník. Inak berie roakutan či tak nejako sa to volá a spomínala, že lekár sa jej veľa pýtal, kým jej to predpísal, lebo z toho sú kadejaké stavy. No tie lieky berie len krátko a teraz je mesiac bez nich kvôli tej operácii. Ona sa stále šťažuje, že sa jej nevenujem, že sa nerozprávame poriadne, že ju nepočúvam, ked sa potrebuje vykecať....ako to má "strašné" problémy. A mňa to nebaví vkuse počúvať. Je úplne bez života, vravela, že ani variť sa jej v poslednej dobe nechce, že akokeby nemala motiváciu k ničomu....celé zle no.
@robot123 no ked sa zacnes chovat normalne ty, tak bude normalna aj ona.. to by ti co urobilo, keby si s nou do toho lesa isiel.. keby si ten piesok sam od seba doniesol.... keby si jej kupil aspon nejaku cokoladu, ked ma rada sladke.... ved zivot je o tom, ze si robime drobne radosti.... nemusi to byt nic svetoborne.... ked vidis, ze sa po operacii neciti dobre, tak jej pre pana jana pomoz sam od seba.. alebo sa jej spytaj, co mas urobit. Nie ze jedine, co teba trapi je nejaka vlozka alebo ze ti nechce.... Ked ti sama povedala, ze sa potrebuje len postazovat a od teba caka objatie... objal si ju? Len tak, bez dalsieho ocakavania nejakych radovanok?? Asi nie, ze? 😒 😒Ak ju tak strasne lubis, tak by si jej to mal aj nejako dokazat.... boze, to ti naozaj my tu musime hovorit, ako sa mas chovat ku svojej priatelke? Ak ano, tak nech sa paci..
1. muz je v rodine ten silny, ktory nosi nakupy a bremena tazsie ako 2 kg 😉 bez vyzvania, prosenia a podobnych natlakovych cinnosti od partnerky
2. v zdravi aj chorobe doslova znamena, ze ked je jeden chory, druhy mu nielen ze pomoze, ale aj preberie cast jeho cinnosti v domacnosti.. dnes je chora ona, zajtra mozes byt ty.. a myslis, ze by ta potesilo, keby ti povedala, ze jej je na grc z tvojich pouzitych slipov??
3. spolocne straveny cas.. ak ty s nou dnes pojdes na prechadzku von, zajtra s tebou ona pojde do baru.. kup jej colu, mineralku alebo dzus, ked vies, ze nepije...
4. my zeny sme citlive.. tak to uz priroda zariadila, aby sme sa rozcitliveli pri niecom neznom, smutnom, romantickom... pretoze nezna zena je protikladom silnemu muzovi.. chces mat doma radsej Xenu?? Vacsina z nas slzi pri romantickych filmoch.. napr mna dokaze dojat aj kreslena rozpravka a moj muz z toho nevysiluje. 😀
5. je velmi malo zien, ktore si uzivaju oral.. ale, ked ho ocakavass ty od nej... robite to aj naopak?? 😅 na toto mi nemusis odpovedat, to je recnicka otazka.. 😉
Ja by som ta ubila lopatkou ako hovorí moja babka, môj muž ked sa dolamal, dali mi ho z nemocnice rozbiteho jak cigansku hračku, k tomu doma ročne baby, kadečo som videla ked som ho umývala 😉 mesiac skucal ako psík a nadaval ako chorá vrana, lubim ho so všetkým, možno je priateľka mrzuta aj ja som niekedy na zabitie, ale ty tiez nepôsobis ako vrchol optimizmu, k tej vlozke: Ty si hádam nemyslíš, že menštruáciu majú ženy dobrovoľne, že sa v tom vyžívajú? Ja sa pred manželom stale hanbím, ale nepoznám bližšiu osobu, ktorá by mi mala pomôcť ked budem potrebovať, zivot nie su len pekne nadoby
@emily76 ved ja som sa o nu staral. dvakrat som jej pomohol so sprchovaním, pomáhal som jej s obliekaním, ja som bol ten, čo ju kvôli bolestiam "dokopal" ísť na pohotovosť. Týždeň od jej operácie som prechladol, tak som musel ležať v posteli a starala sa ona o mňa aj keď ešte mala bolesti, hlavne ju vraj boleli ramená, čo mi príde dosť divné, ale budiš. No ona je stale bez života.
prečo mám pocit,že toto je jeden z tých víkendových príbehov? 😠
@robot123 tak ju zajtra zober na tu prechadzku, vezmi ju do cukrarne na kolacik, ked ma rada sladke, opytaj sa jej ako sa citi a aj keby sa ti strasne nechcelo, tak to kvoli nej urob. Vezmi ju do kina na nejaku brutalnu romantiku, alebo nieco o com vies, ze by sa jej pacilo a proste jej takto daj vediet, ze ti na nej zalezi.. a uvidis, ze aj ona sa zmeni.. aj usmievat sa bude, aj pozitivna.. inak, ak jej vzali vajecnik, mozu to byt aj hormony, aj strach z toho, ze nebude moct niekedy v buducnosti otehotniet.... a vypni pc a bez za nou, pekne ju objim a povedz, ze ju mas rad... tu toho vela uz nenariesis.. baby ti nalozili, kolko sa do teba zmestilo... skus si z toho zobrat aj nieco pre seba... 😉
@puklica13 asi som ignorant, len ona mi príde akoby vkuse chcela byť za chuďatko. je pravda, že mi v živote veľa pomohla, hlavne finančne, ale už som nešťastný z toho ako sa správa. Nečakal som kritiku, ale skôr, že ma pochopí niekto tu a povie mi, čo mám s ňou urobiť. Nerád by som sa s ňou rozchádzal. A ja nie som typ, ktorý dá nejaké city najavo proste. Nie som typ, čo bude frajerke kupovať kvety a podobne sprostosti.
@robot123 chápem ta v tom že ti vadí že sa ľutuje a je umrncana....tiez to neznášam a hlavne ked sa nesnažia nic spraviť preto aby sa to zlepšilo !t!!!!! S tou vlozkou asi toľko, že bohužiaľ...ani ja sa nevyužívam v pohľade na tu svoju...vies ale sú to veci patriace k životu...a ze jej musíš pomhat? Ber to ako taku prípravu napríklad na tehotenstvo a porod. Mne manžel holil nohy keďže som bola v 9. Mesiaci cez leto,a cez brucho som nevidela nic okrem pupka ,holil ma pred pôrodom lebo som nechcela aby to rrobila sestrička, a čuduj sa svete sex si stále uzivame...aj pôrod nasho syna videl - co je podľa mna samej masaker....je to o naozajstnom milovaní toho partnera
Nic v zlom, chalan, ale z toho, co pises mi prides upistany ty.
Vsetko ti vadi, so vsetkym mas problem...Podla mna jej po tych rokoch s tebou uz rupli nervy a ked ta nedonutila zamysliet sa nad sebou po dobrom, skusa to tvojim stylom a nastavuje ti zrkadlo!
Preber sa, pre boha a ak ju lubis, ako pises, tak zacni konat.
Nemozes od nej chciet zmenu, ked ty sam sa nevies zmenit ani kratkodobo-ked potrebuje pomoc po operacii.
Ak je tento tvoj pribeh pravda, tak ju lutujem, velmi
@veronkarisko ona je veľmi šikovná a ambiciózna baba, neviem, čo sa jej porobilo. Uvedomujem si, že nie som katalogový chlap, ale ked príde s mrtvym výrazom, aký hrozný deň mala v práci tak ma ide poraziť...aj ja mam zle dni a nikomu sa nevykeciavam. Na to má predsa kamošku a kamošov, aby sa vykecavala a nie frajera.
moj zlaty prepač za uprimnost, ale nahodou aby sa aj Tebe nieco nestalo - neprajem Ti to staci napr vyvrtnutienohy, uraz a aby nahodou ona Tebe nemusela davat serblik pod zadok co sa nebudes moct pohnut, nie Tebe robi problem osprchovat ju....urcite mala bolesti....

@tanapeta no dve knucadla, na to je dobra cokolada. 😉 Ale som rada, ze je to bez nasledkov... Moja sestra si toho dost uzila pri jej manzelovi. Minulu zimu, vlastne takmer tomu bude rok, co sa svagor zrazil s niekym pocas lyzovacky na svahu. Bolesti hlavy atd... Myslim,ze konecne vo februari mu spravili magnet. rezonan. a zistili ze ma krvnu zrazeninu velkosti banana pri mozgu, a to sposobuje bolesti= operacia= dlhe zotavenie. Aj tento krat je svagor bez velkych nasledkov, len rychlejsie sa unavy.... Jooooj, ked zivot prinasa aj taketo necakane situacie a niekto ohrna nosom nad uplne prirodzenym procesom v zdravom zenskom tele. Keep bleeding Im still bleeding... Alebo ze Sunday, Bloody Sunday... tralalala 😀