icon

Som bisexuálka a snúbenec o tom nevie

tajomna22
31. jan 2014

Ahojte som tu nová mám 25 rokov mam už 5 rokov priateľa a 4 mes. sme zasnúbení. Som bisexualka a môj snúbenec o tom nevie. Hľadám niekoho v podobnej situácii a radu či mu to mám povedať alebo nie. Vopred Ďakujem.

Strana
z3
adri266
9. feb 2014

@tajomna22 jedno riesenie mi napadlo. Pozrite si so snubencom nejaky film, kde su bisexualky, a len tak medzi recou, sa spytaj, co by on na to povedal, keby vedel, ze Ty si. A ci by Ti to toleroval. Alebo, ci by mal napr zaujem o trojku. Uvidis, ako na to zareaguje a podla toho by som sa zariadila. Existuju aj otvorene vztahy, ale potom aj Ty musis pocitat s tym, ze on bude mat svoje ulety.
Ale co Ti neradim je uz teraz, pred svadbou, planovat neveru. Radsej sa nevydavaj.

lily32
9. feb 2014

@adri266 to môže vyjsť, ale ani nemusí. najlepšie je to povedať rovno a čo najskôr. môj priateľ sa tiež snažil z náznakov zistiť, ako by som reagovala, a moje reakcie (nevedomé, lebo mňa by to ani vo sne nenapadlo) ho skôr odrádzali. keď som si to potom premietla spätne, uvedomila som si to.

apb
1. júl 2015

Pekne, takze chap, ktory su si uziva online s inym chlapom je najhorsi, robite z neho pedofila, ale zena ked zahyba muzovi so zenou je to OK

Vsimli ste ako tu mozov niekore demonizujete a naopak, konanie zien zlahcujete?

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/sms-v-mobile-mojho-priatela-hlada-chlapa/

zajkobojko
3. júl 2016

@tajomna22 ahoj pisala som ti os.zpravu

liuliu
3. júl 2016

a ty vstupujes do manzelstva s tym ze chces este zenu ci ako to mam chapat ?
mne toto pride zvlastne. Ved tak bud s nim chcem zit alebo si teda najdi inu osobu s ktorou chces zit

simik14
3. júl 2016

To je tak si tu nova a ocakavas rady od srdca a tak ti poviem vacsina zien odtial cest vynimkam ta vysmeju aj keby si napisala ze mas neviem aku chorobu no.proste vsetko beru ze ha ha ha ... aa este ti mnohe napisu ze zvyknni si ... skus si ich nevsimat tiez som raz dala diskusiu o vareni tusim chcela som rady a dockala som sa posmechu ze aka som zena a pod... pokial to mas len v hlave a nic si neskusala ani.nic neplanujes.nehovor mu to pokazis si vztah podla mna s fakt bude.mozno trvat na tej druhej zene s ty.mozno ostanes na druhej kolaji nech je to akakolvek pekna myslienka pre neho ci pre teba nebudes chciet vidiet ako sa hraje s inou

cacianka
7. júl 2016

@simik14 prepáč - 2 roky po funuse, téma je z roku 2014

misha666
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3