icon

Som blázon ja alebo on ?

4. jan 2020

Ahojte, ani neviem kde zacat, ale nosim taku zlost v sebe, ze skrat nie je daleko. Moj muz je nieco neuveritelne. Musim ist cez konkretne priklady, lebo to nedokazem zovseobecnit. Rozhodol sa, ze spravi vonkajsie sedenie, tri dni na tom pracoval az bolo treba uz len natret stolik a spravit jedno operadlo, uz je tomu pol roka a stale to neni hotove. Spravil celu podlahu v dome, az na listy a prahy a trvalo cely jeden rok kym to dokoncil. Kupili sme dcere zahradny domcek v aprili, cely den ho skladal az sa zvecerilo a nestihol sindel na jednu stranu strechy a magnet na zatvaranie dveri - sindel nabil o 4 mesiace a magnet neni doteraz lebo uz ani nevie kde ho dal. Rano zacina kavou a cigaretou alebo desiatimi lebo inak neviem co robi vonku v minusoch hodinu, furt telefon v ruke, videa, interez, refresher, cele youtube. Na zachode minimalne pol hodinu s telefonom. Ked nie videjka sedi za pocitacom a hra sa. Akoze mozete mi nadavat ci som toto nevidela ked som si ho brala, ale ja som to fakt nevidela. Ja mam skvele zvladnuty time manazment, vzdy radsej vsetko spravim hned a potom mam pokoj, rano vstanem a prve co spravim je ze si popravim paplon a prvou cestou do kuchyne vezmem do smetiaku servitky co som v noci zasoplila a nemusim sa vracat-len pre priklad. Lenze teraz sa situacia otocila, skoncila som na neho odkazana po tazkom uraze a najblizsi mesiac este budem. Zeny mna ide s prepacenim jebnut. O vsetko musim prosit, vsetko presne instruovat, on vidi smet a nezdvihne ju, kazem mu kupit krajany syr a kupi tehlu, kazem mu narovnat zaclony do ulice co rozkustril ked po troch dnoch som ho donutila orchidey poliat a zacal ma volat Monk. Vysavat? Kdezeee, rezignovala som a objednala si roboticky vysavac, lenze

Strana
z3
autor
4. jan 2020

Viete ja si este pamatam preco ho lubim, len mi cil nervy nici svojim pristupom...potrebovala som paru vypustit bo sa nemam ani s kym porozpravat a pomohlo....nadhlad a vedomie ze svojho exota si kazda doma chova...ja sa doliecim zrehabilitujem a potom sa uplne rozbijem pri vytierani dlazok a tmeleni medzier od steny na tych listach co som spominala a laskyplne mi ich tam nehal 😏

dopolbokaodrata
4. jan 2020

Ste doma teraz spolu, viac si leziete na city, mám to teraz tiež, ale o pár dní už našťastie skončí dovolenka..😂
Môj mi iniciatívne zase nakladá umývačku, t. J. dá tam 5 tanierov, 5 pohárov a 2 misky a tak mi dá umyť ani nie poloprázdnu umývačku a ešte mi povie že tie 2 hrnce už sa mu tam nezmestili..
A začal mi vešať prádlo 🙏 kks vždy tu baby nadávali na svokry že im vravia, že zle vešajú prádlo, tak som si myslela ze ako sa dá vôbec zle zavesiť, no a ono sa to ozaj dá 🙏 to nepochopím kde takto videl prádlo visieť..
Ale zas aby som mu nekrivdila tiež vysáva, umyl chladničku a vyhádzal si zo šatníka storočné veci, ešte ho čaká maľovanie steny ktorú som vymaľovala kávou, takže asi som na tom aj tak dobre 😂😂😂
A treba vždy oceniť aspoň snahu, veď to myslel dobre 🙂

autor
4. jan 2020

@dopolbokaodrata ako zle vyvesat? Zhuzvane, krista krizom navesane s gatkami v prvej linii susedom na obdiv? 😃

dopolbokaodrata
4. jan 2020

To ani tak nie, ja som zvyknutá vždy chytiť za spodok a zavesiť tak aby to bolo rovno, teda tričká visia rukávmi dole, nohavice pásom dole atď. On to tam dá naopak, tj. rukávy sú položené na šnúre, vedľa toho mrdne ďalšie a je to tam jedno cez druhé, nevyschne to nijak, tak ale budeš mu kaziť radosť 😂

zuzudrnda
5. jan 2020

Pridavam sa k podlahe s listami 😄 viacero muzov je podobnych. Zacnu a nedokoncia. Pevne nervy zelam

ljzozv
5. jan 2020

@dopolbokaodrata pradlo.tiez tak... Najhorsie, ze to takto naucil vesat aj deti
Tak pradlo si radsej zmanazujem sama.
Najhorsie, ze sa to dlho susi a obcas dokonca zle vysusi a musim dat znova prat. Nerozumiem tomu, chytim spodne pradlo, vytiahnem, natiahnem a pekne prevesim na susiak. Oni to tam svihnu ako to vytiahnu z pracky. Ponozky detto.

simca06022011
5. jan 2020

O mojom píšeš? 😂 Ja mám lišty 3 roky len niekde poukladané 😂 milión veci rozrobenych...

elementissa
5. jan 2020

Joj boooze, to sú problémy 🙈🙈🙈🙈 no a? Tak je taký. Ty si puntickar, jemu je to sumafuk. No a co teraz. Aj môj muž ma hresi, že nechavam hrnčeky v každej izbe, že si ráno spravím kávu, niekam ju odlifrujem a vypijem si ju o 2 dni, keď ju náhodou nájdem 🤣 ale on je tiež taky, ze keď niečo nedokončí pri tom prvom pokuse, tak to už nie je nikdy, pripadne sa na ňom smejem dovtedy, že to ešte nespravil, kým sa nenasere a nespraví to. A co teraz 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ trochu sa ukludni a vypi si kávu

leelu
5. jan 2020

Vyborna diskusia ☺️ hrozne ma bavi 😄
PS: som tiez Monk (mozno aj dvojity 😂)

elenita
5. jan 2020

Baby, ja som bez chlapa, ale brutalne sa tu bavim 😂😂

sonnenshein
5. jan 2020

Strasne som sa pobavila.
U nas to mame na viac stupnov. Najviac Monk je muz. Chvilami ma z toho ide porazit, lebo je Monk na cistotu a auta by umyval aj niekolko krat mesacne. Ja som polo-Monk na usporiadavanie. Kto poznate Marie Kondo, viete.
No a potom si tu deti. 13 rocny syn urobi vsetko o co ho poziadame plus svoje povinnosti aj bez pripominania. Na kvalite vsak budeme musiet este tvrdo pracovat.
11 rocna dcera sice ked upratuje, tak naozaj dokonale, a z podlahy by sa dalo jest, ale trva minimalne 3 dni neustaleho (minimalne 2x za hodinu!) pripominania, ze ma "sluzbu", a potom treba davat celu dobu pozor, aby ju naaaaaahodou nieco neuputalo, lebo v momente prenesie pozornost na to...

Strana
z3