icon

Som divná, keď netúžim po svadbe?

1. mar 2023
mikadooo
1. mar 2023

Nie, nie si divná. Divní sú ľudia, ktorí škatuľkujú ostatných na "divných" a "normálnych".

doriiis
1. mar 2023

Nie,nie si.Napriek pomerne rozsiahlemu presvedčeniu,že každá žena ako malá snívala o tom,ako bude nevesta a každá sníva o svadbe,žien ktoré po svadbe netúžia je viac,ako si myslíš.Takze nie si divná.A keby aj si.Nevadi.Hlavne,že vieš čo chces a čo nechces

stanulienkat
1. mar 2023

Nie si. Preco by mal kazdy tuzit po svadbe?

trema
1. mar 2023

Po svadbe alebo po manzelstve?

zobaka
1. mar 2023

ak myslis oslavu, tak to si tiez viem predstavit lepsie vyuzite eura, napr. taka pekna dovolenka pri mori

denden77
1. mar 2023

nie, ja to mam rovnako 😁

nikkagab
1. mar 2023

Určitě ne. Já to mám stejně, svatba je pro mne nepodstatná. Bohužel, i v dnešní době má mnoho lidí názor, že když jsou dva spolu, ale nejsou svoji, tak je to špatné a nepochopitelné atd. Jsme s partnerem 17 let a z toho 15 zasnoubení, máme 2 děti, ale já prostě svatbu nějak nechci. Mrzí mě však reakce (hlavně cizích lidí) typu - on si Vás nechce stále vzít 😀 Většina lidí to stále bere tak, že muž nechce a nepočítá se s tím, že žena nechce.

s_o_n_i_k_e
1. mar 2023

ja osobne som to mala tak, že som nechcela deti ani svadbu, bola som s ex 11rokov, prinútila som ho aspon k zásnubam, potom sme sa rozišli. bola som sama cca 2 roky a potom prišiel terajší manžel. za mňa teraz viem, že som nebola so správnou osobou, lebo ak je to ten pravý príde to samo a zrazu som chcela svadbu a mať aj rodinu, je ten pravý s kým by som chcela rodinu a zostarnúť, tak možno to príde a ked nie s terajším tak to proste nie je ten pravý 🙂 a ak je človek sám, potom ešte nestretol toho pravého 🙂

autor
1. mar 2023

ja chcem rodinu, skor myslim taku tu typicku svadbu, biele velke saty , kostol, 100 ludi a plnena kapusta 😂 proste chcem rodinu, len nechcem svadbu. A proste kazdy si mysli ze som divna

maranta_leuconeura
1. mar 2023

Anj ja som nechcela svadbu, ale zakony na SK ma naucili, ze ked nie ste s partnerom zobrati a tebe za nieco stane, on nema ziadne pravo na info a tebe a uz vobec nie o niecom rozhodnut. A mne prislo na hlavu aby moj zdravotny stav riesili rodicia a nie mne najblizsi clovek

zmrzlinka2021
1. mar 2023

Nemusíš mať svadbu, sobáš sa dá zbuchhat aj o dvoch svedkoch a ste rodina .

panelacikova
1. mar 2023

autorka - čiže sobáš áno, nie svadbu? či ako to myslíš o 20:37?
a nech už teda akokoľvek, je to tvoje stanovisko, dôležité je, že s ním budeš OK ty a tvoj partner. na ostatnom nezáleží.

marianarem
1. mar 2023

Po svadbe som netuzila ani ja, prislo mi to ako vyhodene peniaze a manzel ten tuzil este menej, jemu vadila aj predstava tych 10 minut na urade. Ale nanzelstvo som chcela. Nakoniec sme mali tych 10 minut s najblizsou rodinou a sme spokojni. Moja mama mi inac praveze vzdy hovorila, ze sa potesi, ak nebudem chciet klasicku velku svadbu. Ze kludne mi da tie iste peniaze, ale radsej na nieco ine.

lb1984
1. mar 2023

Nie si divná ja som nikdy nemala rada tie ceremónie okolo, tak som nikdy priateľa do svadby netlacila. Sme spolu 17 rokov, keď sa mi narodila mrnava chcela som svadbu ale len na urade, on nie ze normálnu. 😊 asi obaja mame nejaké výhrady tak sme slobodní aj keď si uvedomujem ze strácam iste výhody ktoré svadbou resp sobášom získaš. Jedine to ma hnevá....

bylinka25
1. mar 2023

Myslíš, žiť "nadivoko"? Aj tak sa dá.
Nijaký zákon ani ústava SR neprikazuje, aby pár žil v manželstve.
Rodina môžete byť aj bez papiera, veď rodina je otec, matka a deti, či?

siska53
1. mar 2023

Ani ja netuzim 🙂.

kathak
1. mar 2023

Myslím, že takých dávnych je nás viac), a
Ja mám už po , ale niekedy vy som bola radšej bez papieri, sa mi tak zdá , že to lepšie fungovalo

miadi
1. mar 2023

Nie si divna ani Ja spm nikdy nechcela svadbu ale chcela som byt manzelka. A taky divny sen som mala Chcela som sa vydat vo Vegas s Elvisom ako sobašnym . 😂ale Moj bol na take nieco moc tradicny typ. Tak sme mali svadbu v kaplnke pri Niagara Falls len my 2 a profi svedkovia. Cudzie svadby mi nevadia clovek moze odist z mecheche kedy chce. Ale robit velku party pre 300 ludi ako svagor to ku Mne nesedi. Proste kazdemu nieco ine vyhovuje a kazdy sa zariadi Podla seba, Kludne sa mozes vydat na urade aj v ruzovech satach Alebo aj pod vodovu v potapacskej kombineze 😄tvoj zivot tvoja volba .

malalienka85
2. mar 2023

Ja neznášam svadby 😀 ale manželstvo mi vyhovuje 🙂 vzali sme sa bez ceremónií na úrade my dvaja + svedkovia.

h2
2. mar 2023

Ani ja nechcem svadbu a ani si nespomínam, že by som ju niekedy mojom živote chcela.