icon

Som fakt len ja tá neschopná?

neschopna
17. máj 2013

Ahojte, zalozila som si novy nick. Uz mam par dni vsetkeho dost. Neviem ci iba ja som taka neschopna, ze nezvladam vsetko co sa odomna ocakava, ale uz fakt nevladzem. Prosim Vas vsetko doma zvladate, alebo mate tolerantnejsieho manzela, alebo ako. Ja mam pocit ze za chvilu skoncim na liekoch
Mame dve krasne deticky (chlapceka 4 roky a dievcatko 9 mesiacov). Od kedy sa nam narodila mala, tak si nemam poriadne kedy odpocinut. Je to taky maly ako sa povie "mamin cecek" 🙂
Od narodenia casto place, teda upokoji sa iba na mne (co si myslim ze je aj normalne, ved som jej mama), ale mam pocit, ze ma nikto nechapem. Snazim sa venovat obidvom detom, varit, upratat, nakupit, ale uz ma to vsetko ubija.
Ked mala mala 3 tt, tak muz odisiel spavat do druhej izby, lebo on sa pri nej nemoze vyspat a predsa chodi do roboty a potrebuje byt vyspaty. Mala totiz prveho pol roka dost vystrajala. Zaspavala mi medzi 23 - polnocou, na rukach, aj to plakala co nevedela zaspat. a v noci sa casto krat zobudila a aj hodinu som ju nosila kym znova zaspala. (aby vsetkych nezobudila, tak som jej spievala, nosila ju). po pol roku sa to zlepsilo, ze uz zaspava lepsie, a skor, ale spi so mnou v posteli, a ked ju prelozim do postielky, aby som si mohla s muzom pozriet telku, porozpravat sa alebo co, tak sa hned zobudi. Uz som ju skusala nechat rozospat, a potom prelozit, ale vzdy sa zobudila. Skusala som to aj viac krat po sebe, ze ju uspim na prse, prelozim do postielky, ona sa zobudi a tak par krat dokola, lenze vysledok bol, ze sa akurat v noci castejsie budila (asi kontrolovala ci je pri mne). Muz mi vycita ze nanho nemam cas (teda ze nemame sex, co mu samozrejme chyba, ale uprimne, ja nevladzem a ani mi to nechyba)
Muz nechape co robim cely den, ked nemame vyupratovane, ked niekedy nenavarim. Ale aby mi pomohol to ho moc nenapadna, ved predsa on chodi do roboty. Ked pride domov, tak obcas ideme s malym na bicykel, alebo tak, to je muz s nami chvilu vonku a ked prideme domov, tak zas ocakava, ze on si sadne k telke, alebo pocitaci a ja sa budem starat o decka, urobim veceru a vsetko.
Pred dvoma dnami som uz bola uplne na nervy, male spala 3 x po pol hodke za cely den a muz prisiel domov, bola som nervozna, a hovorim mu ze uz nevladzem, ze mam plne zuby zivota, a on ze tak si to hod, co ti mam povedat. A neskor na mna spustil, ze co som za cely den doma take spravila, ze sa ma z toho poskladat. (malej idu zuby, tak aj z toho je nervozna a place) tak som zostala v soku z jeho spravania, a vcera ze on ocakava ze sa mu ospravedlnim za to moje spravanie. Myslite si ze fakt ma pravdu a len ja to nezvladam?
Cez den sa snazim byt pokojna, hlavne ked idem uspat malu, aby nebola zo mna nervozna.

Strana
z6
evittam
12. sep 2016

@macus30 Prepáč, ale musím sa ťa spýtať - ako môžeš žiť s takýmto človekom? A ešte s ním mať aj 3 deti? 😖

pekkka
12. sep 2016

nesťažuj sa mu, aká si unavená, daj mu úlohu : miláčik , každú sobotu večer okúpeš malú a robí sa to takto : a vysvetli mu všetko, aby nemal strach a bol si istý , že to zvládne.
Zlatko ,chcem ťa poprosiť tu v kočiari je malá a druhé dieťa už oblečené choď pokočíkovať, ja zatiaľ idem do sprchy. 20min. vonku s deťmi zvládneš. len tu pred ulicu , okolo domu. za odmenu dostaneš obrovskú pusu. zober deti a zahraj sa s nimi baran buc, zatiaľ ti pripravím tvoju obľúbenú praženicu ....

Urob to tak, aby mal pocit, že tým, že to spravý získa zlatú medialu, bude matcho a superhrdina, alebo tak, že si bude myslieť , že to bol vlastne jeho nápad. Ty musíš vedieť, ako na svojho muža. Ale k výčitkám a sťažnostiam sa tvoj muž stavia tak, že si okolo seba postaví obranný múr. To čo píšeš pozná každá z nás . Chcelo by to aspoň pol dňa mať pre seba a manžela. ale to by si musela na pol dňa dať deti k babke a z matky sa prepnúť na manželku a milenku. dokážeš to?!

sunny8
12. sep 2016

Mas to tazke urcite nemas chybu na tom ze to nezvladas zavolaj si.na pomoc na par dni.mamu alebo.svokru ci kamaratku nejaku mas pravo.si oddychnut ... viem sa do teba vzit u nas je to tskto ze chodim do prace a vsetko ostava na muzovi ked pridem z prace nalozi mi.najest urobi.mi.kavu zoberie malu von nech si oddychnem ale akonahle som cely den doma uplne vsetko vtedy necha.na mna co je dvakrat do tyzdna a teda ma to vycerpa viac ako dvanastka v praci 🙂 nie si zla zena ze to nestihas.nie si ani zla matka aj ked ti cas od casu rupnu nervy ... si.normalna unavena zena mamicka malych deticiek s manzelom neschopnym pomoci ... ze kritizuje ? Ked nema co.na seba nech si vyperie je hladny nech sa paci tam je chladnicks vadi mu brajgel ukaz mu kde je vysavac mop prachovka a nech sa ukaze ...a ze nevie ? Nech vezme deti von a v klude to urobis sama predsa bez deti to ide od ruky 🙂

bruneta880
12. sep 2016

Ahoj, nečítala som celú diskusiu, ale neschopná?To teda nie!Veď to sa nedá všetko stíhať, ja to dobre poznám a to mám len jedno dieťa, ale tiež taký "cecek"😆...tvoj muž je sebecké rozmaznaneee decko.Ja ja ja ja ja poznám zopár takých, môžeš sa aj roztrhať...môj muž si ma našťastie aj po rokoch dostatočne váži a ľúbi a aj mi to dokazuje, nie rečami že on chodí do roboty...tak zopár príkladov - ak nieje náhodou navarené ani pol slova, natrie si chleba...ak nieje upratané? "Zlato si unavená, keď chceš ja povysávam...ráno ma nechá spať, on vstane s malým dá mu jesť, urobí mi kávu...minule keď tiež išli malému zuby som mu volala že už som na pokraji zrútenia-sadol do auta a za 15min. bol doma...keď ide na kávu tak aj s malým aby som si mohla upratať, porobiť...pred mesiacom som začala znova chodiť na nechty, on ma odvedzie a celý čas je s malým...a mohla by som ešte dllllho pokračovať.Ale ja viem že mám tak dobrého muža že ho neradno porovnávať s väčšinou, on patrí medzi už vyhynutí druh 😊.Neporadím ti ako to zmeniť...ale ja by som na tvojom mieste trošku poľavila, nedá sa stíhať všetko sama a mať to dokonalé...a nerob si preto výčitky si len človek.S tým sexom...chápem ťa ja by som tiež nemala ani pomyslenie 😔.A čo sa týka malinkej, ja tiež ešte dojčím a malinký keď sa mi takto budieval zaberalo že som mu dala do postieľky moje "celodenné" tričko aby ma cítil, nám to zaberalo...ale takto plakať ti môže aj vďaka kolikám 😖 syn nemal koliky?

seva22
5. mar 2023

@neschopna PREBOHA!!!! Tvoj muž je riadny chumaj! Takých by mali za gulkybvesat do prievanu! Nechala by som mu celý deň deti a prišla by som večer s opýtala by som sa ho čo celý de robil ke neni upratane a navarené!

My máme dve deti (4,5 ročnú a 6 mesačného), dcéra nechodi do skolky lebo stale odtial nieco nosila (rozumej choroby), moj muz pracuje z domu a dost mi pomaha, tiez mavam emocionalne “vybuchy” ale necuduje sa mi,lebo je to s dvoma detmi doma fakt na palicu,rano pred pracou nam spravi ranajky a ked skonci v praci tak sa venuje detom,pomaha v domacnosti,brave dceru von alebo syna kocikuje,chodi na nakupy do mesta alebo vybavuje co treba…ani jeden z nas nema ziadny volny cas pre seba a obaja “padame na hubu” vecer…kebyze mi nepomaha tak uz davno som asi 2 metre pod zemou:D alebo vynervovana vkuse bliakajuca po detoch🙂

Strana
z6