icon

Som ja lakomá?

6. nov 2021

S priateľom sme spolu rok, cca polroka spolu aj bývame v jeho byte.Ja si pri tom platím aj svoje bývanie, do budúcna pôjde do prenájmu, ale momentálne je byt v rekonštrukcii. Na bývanie u neho neprispievam, myslím tým vodu, energie. Avšak starám sa o jedlo a to je kameň úrazu. Priateľ má rád, keď varím, v domácnosti nechce pomáhať s vecami, ktoré pokladá za ženské (varenie, umývanie riadu, upratovanie celkovo). Co sa mi nepáči je ze ma stále necháva platiť v obchode. Nechcem byť zameraná na detaily, ale za prvé, keďže je to chlap samozrejme potrebuje oveľa viac, plus kopec potravín je iba on. Napríklad sladké vody a podobne. Keď ideme von sa najesť, väčšinou platí on, aj keď zase platí, že ja na rozdiel od neho vypijem 1 pivo a nie 4.Zaraba niekoľko násobne viac ako ja. Som lak

Strana
z4
vlastnynazor
15. dec 2021

Cize posudit, kto ma ake vydavky/prijmy a aj ci ste sa o tom bavili, resp.o tom, ako budete fungovat, ked budes prenajimat svoj byt a byvat uz u priatela, vies najlepsie ty sama.

dkethe
15. dec 2021

@cacianka ale nech pocka kym dorekonstruuje 😊

Kamoska tak svojho casu dotovala exa. Panko mal rad kofoly a hadaj kto ich elektrickou tahal z obchodu 🙈🙈

Priatel je pablb s ktorym ta dobra buducnost necaka.

Strana
z4