Som milenka ženatého chlapa
Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...
@sorciera24 tak zase neprehanaj ;-D ze ma najlepsie roky za sebou. Mne sa zacali najlepsie roky po 35 a este dokonca aj jedneho maleho sme stihli.
@maciatkolulu tak povedzme, ze vacsiu cast...no 20 nema 😉 a roky len pribudaju, neodbudaju....(to k jej krase, ak si mysli 😀 )....aj mne inak zacnu po 35tke, to uz budem mat malych odrastenych.......zeby som si zacala nejakeho zenateho zajka hladat potom? 😝 😀
Boooze, je tam toho...čo už jej ten chlap mal povedat ked sa jej chcel dostať do nohavičiek? Ze sex
s manzelkou je super? Ach..tieto ,,kkkurvičky,, su tak radi klamané... 🙂 Vrzol si s nou a mal to zadarmo, po čase ju necha tak o tom som presvedčená.
a ostatne.. musim s tym von, lebo ked nie su jasne okolnosti, tak fakt sa tu len sudi a dobre ze ju neupalite na hrnaici, ako bosorku v 13 st.
niekedy to nie je tak ako to vyzera.. kocka ma nieco viac rokov ako uviedla , a ma aj dieta, a ma za sebou manzelstvo v ktorom bola podvadzana....
mylsim, ze diskusia je uplne zbytocna, a risia sa tu veci, so zenami, ktore nemaju skusenost, takze prispevky nemaju takmer ziadnu vypovednu hodnotu ...
a jasne, urcite rozbija plnohodnotny vztah, ked vleze do postele so zenatym... a rozbija im ich lasku a rodinu .... no ono to az taka laska asi nebude, ked dotycny sam vyhladava milenky.
ona necaka od toho nic, ma uz za sebou rodinny zivot aj dieta, nechce laksu ani nic, proste chce si po blbom manzestve konecne uzit. a ten druhy je jej k dispozicii a ked on neriesi, ze ma nefunkcny vztah .. preco by mala ona
a tymto vlastne podavam navrh adminovi na zamknutie diskusie. lebo takých tu je
Boze zeny, niektore ste fakt hotova inkvizicia ... dokonale zienky dokonalych muzov s dokonalymi detmi 😉 Ale!! Kto Vam dal pravo ju sudit ci opovrhovat nou??? Kto ste Vy??? Myslim, ze ak nejde o Vasho manzela tak taketo reakcie su nemiestne. A apropo, pozeram, ze mnohe z Vas su odbornicky na vsetko. Ktoru temu otvorim, vsade ste 😎
@lucka1987 Ono keby musel mat kazdy realnu skusenost s tym co riesi, tak by nik nechodil za knazmi, drogovo zavislych by museli liecit len ini byvali drogovo zavisli, a celkovo mnoho uspesnych terapeutov ci psychologov/psychiatrov by svoju pracu muselo zavesit na klinec, nakolko nezazili temer nic alebo najskor uplne nic z toho cim sa boria ich klienti..a tak by sa dalo pokracovat.
Ono s tym ze radit by mali iba ine zeny co zazili, a teraz zazili co? Ze sami zbalili zenaca, alebo ze same boli podvadzane (ako tvrdis o autorke), alebo aj aj? To mas akoby platilo cim viac ktora vystriedala sexualnych partnerov tym je skusenejsia. Casto byva pritom paradoxne pravdou pravy opak, nakolko pocetne striedacky skratka nemaju nieco co vychytali zeny co si nasli toho praveho na prvy ci temer prvy raz a este by sa od takychto mohli ucit.
A ze "a ked on neriesi, ze ma nefunkcny vztah .. preco by mala ona " - vidis to je spravna otazka na autorku, ona to totiz riesi. Ja ked som spokojna vo vztahu, urcite to nebudem roztrubovat, tato navonok ziari stastim, ale vnutri hloda cervik a preto aj zalozila diskusiu, cize nie my tu, ale predovsetkym ona riesi 🙂
A ad "podavam navrh adminovi na zamknutie diskusie. lebo takých tu je" - kludne, myslim ze nikomu zily nepotrha ked sa to tu zavrie, len keby sa malo zatvarat vsetko co tu uz takych je ojooooj, co by tu len zostalo? ludsky zivot a temy ktore riesi su vseobecne na prislovecne jedno kopyto, a ludi to stale "bavi", cim preflaknutejsie a banalnejsie tym viac
Sproste zenu muzi...nemalo by sa podvadzat ale uz svet je zakerny pokazeny ako sa ucilo tak teraz je taky svet ach vzite sa keby ste boli podvedeny a ako by ste sa citili a aj vase deti...no proste zle
Ten muz nema co robit?nema zaujem o deti radsej zamysla nad hlupostami?otras
@paralenkap Cize podla teba jedina spravna reakcia hodna pochvaly je chvalit autorku a povzbudzovat v jej konani, ano?! Ved nato tu ma celu škálu vyjadreni (aj tej "tvojej" chvaly sa mmch dockala), tak nech si vyberie a je stastna. To ze niekomu jej chovanie nesedi, a ona sa verejne pyta na nazor, im dava pravo ten nazor vyjadrit,a aj keby nesuhlasny napisat (a tym padom po/sudit). Ked chce medzi 4 ocami, stale existuje poradna a psycholog, nie verejne forum .
Len preco vsetky zeny co maju zle svedomie potrebuju na kohokolvek kto im chce ukazat aha, tu je mozno problem, hned vyrukovat s tym ze sa hraju na dokonale?! Krivat pred chromym nie je laskavost, je to casta chyba v spolocnosti, lebo tomu chromemu to v skutocnosti nic neda, je to len falsony sucit, iny sposob klamstva. Casto pravda natvrdo sice boli, ale viac pomoze.
@paralenkap asi si uz nieco urobila preto pises tak👍👍👍
To co sejeme to budeme aj zat.Ak zijeme v nevere ,strachu,zlobe atd.to sa nam bude vracat.A potombudeme plakat preco sa nam deju zle veci.Zime preto vlaske a porozumeni.
@rose32 a este vestice 😀 zabudla som, prepac. Noja len zastavam nazor zi a nechaj zit. Ak to neohrozuje moju rodinu je mi to sumak .. chapeme sa? A este abysom si tu kopala do niekoho, koho ani nepoznam 🙂 Ne potrebujem si dokazovat NIC 😉
@paralenkap ty si vestica.podvadzaj kludom je tvoja vec😁
@horana ja nikde nepisem ze ju treba chvalit a ani to neschvalujem ... ale pisat ze je chudera a hnus a podobne "superlativy" tiez nieje napisat nazor a ukazat kde je problem ... nepaci sa mi urazat ludi bez toho aby som vedela podstatu ... to je vsetko, co som chcela. Da sa pisat aj SLUSNE a bez URAZOK!!!
@paralenkap A ty sama tu prečo ženy urážaš?
To co sejeme to budeme aj zat.Ak zijeme v nevere ,strachu,zlobe atd.to sa nam bude vracat.A potombudeme plakat preco sa nam deju zle veci.Zime preto vlaske a porozumeni.
S tým ,,sudením,, chodte uz niektore kamsi ked ludia nazvu veci pravimi menami...jasne, pokial sa to vas netyka tak je vam to jedno ale len na oko...keby to bola podvadzana vaša kamoška, sestra, mama tak to by ste už take ,,bezpohlavne,, neboli.
@lucka1987 čo nie je tak ako vyzera? prvé prispevky piše len o sexe a o chemiii...ale citi sa previnilo a čo čaká? Väčšina tu mame rodiny, manzelov, partnerov. tiež sme boli pokúšane užiť si tu chemiu a vobec nešlo o to, ze by se doma mali problémy - proste ponuka bola. Ber - neber. takže ..vieme si to zivo predstaviť, manželstvo nie je skleník. Čo jej mame zavideť ze ,,zažila chemiu,, lebo ona si myslí že my ostatné pozerame do plafona?? ja nazyvam veci pravimi menami - je to kurvička a je mi jedno kto si čo myslí a kto sa ohana sudením a nesudenín, z jej prispevkov ide len chtič tak nech ho ma, ale ma to zrejme trpku prichuť ked sa citi previnilo...a chlapi...niektorí zacitia ochotnu šušku a idu jak slintaví psy... 🙂
Viete ako sa hovorí ,,ked suka nedá, ani pes nebere,,.... 🙂
@paralenkap
Suhlas. Myslim ze drviva vacsina prispevkov slusna je, ze prevlada nesuhlas s chovanim je ina vec.
Urazky ano, tie by nemali byt, vludili sa niektorym do prispevkov.
Sudit vsak, v zmysle posudzovat to sa tu vykytuje castejsie a bez toho sa snad ani neda napisat nazor.
@kristie4464 ak by všetci tí, ktorí nemajú doma už "chémiu", ktorá vyprchá vždy po niekoľkých rokoch, si našli nejakú náhradou (akou si ty), tak kam by sme sa dostali?
Čo ti poviem, si pre neho tá čo sa mu naskytla. Nič viac.
Uz ten nazov je napisany tak aby ste to kazda otvorila ,,aj ja som musela,, XD sem tam odpise aby vas trochu vyhecovala, ved ktora normalna zena by isla s tymto na kona? Nechapem co teraz riesite... to ze jej je luto ze spi so zenatym chlapom? Toto tu hodila velky problem 😝 ... pochybujem ze by takuto temu nejaka zena hodila na kona.... riesite ,,nic,, je to fake 😉
@kristie4464 A tak potom vieš aký je to pocit,určite hrozný,tak prečo to robíš?
len co dany autor blogu vytiahne argument vsetkych argumentov: ale so mnou ma uzasny sex... (a dalsie varianty tejto vety)
a ked k tomu pripoji urazky o tom, ako tie ine zeny su tak ubohe, ze sa o ne nikto nezaujima...
tak je jasne, ze sa prisiel pobavit a provokovat.
dake decko, co rodicia zabudli poslat spat.
@moonlight1210 nechapem ze toto moze niekoho tak hecovat... naco sa tu hadaju... nadavaju.... 🤐 😠 presne pre taketo vyostrene reakcie tu vobec neriesim... casto x sa to tu zvrhne do extremu 😕 a samozreme hadok...

To je hnus , si nechutná beštia ale , neboj možno budeš aj ty raz vydatá s detmi doma, nikomu nic zlé neprajem len to nech každý dostane naspat to co si len zasluži...... 😉