Som milenka ženatého chlapa
Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...
@veva45 lebo tie vety vedia hecovat. a niekto ich vezme vazne.
ja mam teraz momentalne trening od pubertálneho dietka, ktore strasne rado pusta provokacne hlasky, takze vela veci beriem jednym uchom dnu a druhym von. dost vela veci ma uz nehecuje. inak by ma uz z domu rovno odviezli do pezinku. (no ale nie som super matka, takze mam aj zle dni, ked vysumim. a ked vysumim, tak vysumim.)
@paradize Na moju odpoved reagovat nemusis,reaguj laskavo na otazku a nie na moju reakciu,dakujem...je to jej vec,ona je slobodna,vina je na strane chlapa,nie je moj problem,ze chlapov prejde po case vasen a hladaju ju inde...nech si dievca uzije,tot vsjo 😀
ja tu budem prezentovat asi ojedinely nazor, ale ja ta nesudim .. i ked sa nestotoznujem s tym, ze sa ma zena vrahat do sexu so zenatym chlapom, jasnacka, nie je to vyhra pre nu samu ani pre jeho zenu ani pre jeho sameho .. ale nesudim, lebo asi to tak pre nieco malo byt, bud sa mas poucit ty sama a ziskat sebedoveru a sebavedomie ktore ti zrejme chyba .. tazko povedat preco doslo k tejto situacii .. ale v prvom, rade by mal byt on zodpovedny sam za seba a svoje ciny .. moj nazor ..
@kristie4464 ako poeticky si to cele napisala. len som nepochopil preco si to sem vlastne pisala, chcela si sa pochvalit?
@maciatkolulu Zase nejaka mudra hepa...ktohovie co robi teraz ten tvoj...ja viem,tebe sa to stat nemoze 😀 😀 😀 a nereaguj na to co pisem...ked mate chlapov curakov,ktori hladaju co doma nemaju inde,tak to je Vas problem nie moj...a uz nereagu laskavo na mna a reaguj na to na co sa pytaju,nie na to co iny odpoveda...kazdy si povie svoj nazor,toto je moj a ten tvoj si niekam strc,to ma nezaujima..velke dakujem 😀 😀
@moonlight1210 zbytočne si robia zle... Ved aj ja mam muža a je viac mimo domu ako doma. Ani raz ma nenapadlo ci ma milenku.... Ved uz v tých názvoch je jasne ze je to provokácia ....
@paralenkap Palec hore ti davam,lepsie si to napisat nemohla..vsetky su presvedcene,ze prave ten ich by ich v zivote nepodviedol...ach aka naivita,co uz,tak nech tomu aspon veria 😀
@pupavka123 juuuuj, rozkosna si, asi nemas toho chlapa, lebo inak by si reagovala a nechapem preco mi kazes kde a ako mam prispievat, si asi nejaka podrazdena, zeby nedostatok sexu, mozno lasky a nehy, lebo sa asi nemusis o nikoho bat, kedze s tebou nikto lozko nezdiela. Lebo keby zdielal neprispela by si tymto -
tak sa netrap a neries to,to je zivot...keby len o to islo emoticonuzivaj si to a hotovo..tu ta budu riesit len manzelky akoze zo stastnych manzelstiev,nevsimaj si to
Dnes o 08:34 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
Takze ty musis byt riadne zakomplexovana a zatrpknuta hepa, akurát mi ta je luto dusa moja. Nikto si druhym nemoze byt isty, ale dovera je silna a este aj laska, takze ja mam spokojne a vyrovnane manzelstvo bez strachu, prijemny den a neboj mozno sa ti napriek zatrpknutosti podari niekoho najst, mozno bude zenaty, dobre ta vyprasi a odkopne, ale tebe by to urcite nevadilo 😉
A mimochodom ja to manzelstvo stastne mam a nie iba akoze.
@maciatkolulu tiež si myslím ze tu niekomu chýba ,,klobása,, ... 🙂
@maciatkolulu Som myslela,ze take chudere ako ty uz vymreli,ale asi este nie...nooo moja nedostatok sexu,asi pojdem po nejakom zenacovi,nech sa troska rozptylim,nech nie som taka zakomplexovana...co ten tvoj?nie je volny?spytaj sa a daj vediet,lebo ty podla reakcii mu nedokazes poskytnut to co mi mlade,krasne,stavnate dievcata mame...a po x rokoch....tak sa ozvi budem cakat 😀 😀
Spametajte sa ste mimo temi.Len sa urazate.
@pupavka123 ty musis byt riadne v prdeli dievca moje 😀 ten chlap ti musi strasne chybat. Este stastie, ze ten moj ma alergiu na kurvy a ine druhy stetiek a miluje a vazi si svoju rodinu a deti, lenze tebe zbytocne nieco taketo pisat, ty netusis o com to je, lebo si to, chudera nepoznala a zjavne asi s takymto pristupom ani nespoznas, ja som si zase myslela, ze taketo tipy ako ty nemaju deti, ale co uz...
Jaaj zeny zasmiala som sa aspon. Ze dokazete sa takto vyburcovat. 🙂 mimochodom od strany 3 uz tu nemate ani autorku ale pohodaaa, diskusia graduje
@monikahan77 noo, aj ja som sa uz zabavila a utorke sme zjavne urobili najvacsiu radost, lebo o toto jej islo...
Spametajte sa ste mimo temi.Len sa urazate.
@hob5691 spamatajte a temy. Inak mas pravdu je to na hlavu
..."cíti sa vínna" ...ako muška... 😀 😀 😀
@hob5691 liezť mimo témy je najlepšia zábava. Ale aspoň sme sa naučili, že ženy sa delia na nudné plafónky a veselé šťavnaté postelolezky 😀 😀 A že tie šťavnaté postelolezky akože nič nechcú riešiť, lebo im to tak ohromne vyhovuje, ale na MK píšu výkriky do tmy typu "cítim sa vínna"
Jednoznačne tu ide o nič a niekto sa tu ohromne nudí, však naša mladá literátka @kristie4464 ??
- prepáčte mi to, cítim sa vínna
- jemu sa na prstenníku ligoce obrúčka
- staviam sa k vám rovno do stredu
Nie je tu nejaká slovenčinárka, ktorá by posúdila úroveň literárnych schopností?
@pupavka123 fiha... Ja nemam slov... Vynadat ti je pod moju uroven a vysvetlovat je strata casu...
@kristie4464 To nemáš v sebe troška sebaucty?
Ženy, ženy...ja žasnem...hádate sa tu úplne zbytočne...autorka sa musí skvele baviť a vy si zbytočne dvíhate tlak...🙂
Autorka je ešte v škole 😀 😀 😀 neverte jeeeej fuuuuuuj !!!
nemôžem si pomôcť, ale táto téma je písaná od tej istej osoby - sexuálna tematika, rovnaký spôsob vyjadrovania a rovnaký štýl písania...
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/je-mi-luto-priatela-lebo-mu-odopieram-sex-2/
bože, to je normálne už diagnóza fungovať pod viacerými nickmi, riešiť imaginárne problémy a tešiť sa z kopy príspevkov.
@kristie4464 Ja stále hovorím, že keby neexistovali také ženy, ako si ty, svet by bol lepší. Keby ženy držali v tomto spolu a neboli by sebecké a bezohľadné či už voči manželkám tých mužov a hlavne k deťom, ktoré sú v tej rodine, neexistovala by nevera, aj keby sa chlapi na žabu obrátili.
Ja by som povedala, že úvodný príspevok má tak jedinečný rukopis, že ho mohla písať len láskavočka.
Konečne dala na rady žien z fóra a zmenila nick aj keď tá autorka čo na ňu dala link silvia je tiež výkvet.

Ano??? Dufam, ze raz budes na mieste jeho manzelky a okusis si to na vlastnej kozi, prepac za uprimnost