icon

Som milenka ženatého chlapa

kristie4464
21. sep 2015

Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...

jani_uk
25. sep 2015

@lubkavargova1 haha nie, to je ta ista osoba co si tu robi prdel niekolko dni, len si zalozila novy nick. A neverim, ake zeny tu pisu, ze daj zivotopis, meno, to je fakt trapne...

kristie4464
autor
25. sep 2015

@katkafs co fajčíš,moja?

mircalla
25. sep 2015

@jani_uk mas uplnu pravdu, lahke prekuknut

kristie4464
autor
25. sep 2015

Inak dievčatá,stretnite sa a napíšte knihu

katkafs
25. sep 2015

Zeny ja mam nick uz davno, pozrite si prispevky takze nic nemusite prekukavat aj tak po tejto hroze uz si ho zrusim

puklica13
25. sep 2015

@kristie4464 a ty aku knihu napišeš? Odporúčam : Ako stratiť sebaúctu a stať sa štetkou v 5krokoch...:-P

jani_uk
25. sep 2015

@katkafs ano, davno, od septembra 2015 :D

kristie4464
autor
25. sep 2015

@puklica13 moja sebaucta? Hm,takto ti poviem moja zlata... Vies,keby to bolo tak,ze skacem len ked zenac píska,tak dobre,asi Vam dam za pravdu,ale kedze skor zenac skáče ako ja pískam,tak moja sebaucta je viac než v pohode... Cize v tom je rozdiel. Ale nechajme tuto tému a histericku katku a uzatvorme tuto tému.
Uz som pochopila ze to nepochopíte

kristie4464
autor
25. sep 2015

@jani_uk a ty v tom "Uk" tiez co fajčíš? Ved ona je registrovaná august 2010... Ale asi nevies kde je to tlačítko co?

jani_uk
25. sep 2015

@kristie4464 hahah, ako pekne od teba, ze este aj branis zenu svojho frajera hh, ano prepac, tento nick si si zalozila v 2015, a mam taky pocit, ci nahodou ho nezalozila zena ktoru muz podvadza, alebo uz od nej odisiel, a teraz tu chces ukrizovat tu druhu zenu?

kristie4464
autor
25. sep 2015

@jani_uk ja? Ja chcem ukrizovat vsetkych... Aj samotného @mariosmykal ktory maže moje komenty...

puklica13
25. sep 2015

@kristie4464 si ma teraz dobre pobavila "moja zlata"...a opravim ta...poniektore tu chapeme ..na rozdiel od teba velmi dobre

puklica13
25. sep 2015

@mariosmykal navrhujem zamknut tuto temu vzhladom na jej absolutnu zbytocnost

ankaja
25. sep 2015

?????

terka74
25. sep 2015

Kristie potrebuje poradiť, ale nám nie je jasné v čom: možno nevie ako pokračovať v takomto " vzťahu" v chvíľkovej telesnej radosti, a či jej ten pôžitok stojí za to, aby narušila manželstvo, alebo nevie ako s tým prestať. Je to veľmi lákavé, však Kristie ?
Naozaj si po tak skvelom sexe šťastná? Na ako dlho? Aj teraz?
Pouvažuj, a určite sa správne rozhodneš !

kristie4464
autor
25. sep 2015

@terka74 strasne sa mi nechce to vysvetľovať. Majte pekný,Upršano sexi vikend. A konečne roztiahnite congale. Doviiii

brady1
25. sep 2015

@kristie4464 si chudera si absolutne nechutná bez chrbtovej kosti,ešte hoaj lutuj že to nemá doma, niekedy su obdobia v manž. že vášen sa vytrati na isty čas raz je to vyna muža a raz ženy a niekedy obochoch. najma ked je vela starosti robota peniaze deti. ale to ty nepoznáš a ty si len jeho únik pred realitou. a ked ich niečo spaja pevne tak tá vášen sa zas vráti, teda ak chcu.

kikush1811
25. sep 2015

Ach, keby sme sa vsetci riadili tym, ze by sme nemali robit inym to, co nechceme aby robili nam ... Zazila som neveru vo vztahu... A tebe, mila zakladatelka, ak je tato story realna, prajem, aby si si nikdy nicim podobnym nemusela prejst, lebo ta bolest zo zrady je znicujuca.

mimina00
25. sep 2015

@kristie4464 si odhalena tak uz ziadas admina o uzamknutie,hah.no este je jeho manzelka tehotna,fuj ze ti neni hamby,si zly clovek,dufam ze si si toho vedoma!!!!znicila si niekomu sny,rodinu,skoda slov na taku nechutnu zensku 🙄

citronade
26. sep 2015

ale nechajte ich, mna to bavi citat, ze muz s ligotajucou sa obruckou...som umrela.... dajte tip este na nejaku takuto fikciu, ja mam insomniu, sa nudim...

veronikax
26. sep 2015

@kristie4464 citujem ta :: Nic som nepísala a tento príbeh,ktory som Vam napísala je pravdivý. Z dôvodu bezpečnosti nebudem posielať fotky...

Mhmmmm ... mam pocit...ze v skole davaju malo domacich uloh ?? Slovnik ... na vek 30 r. ...mhmm neprimerany :P max 17? 🙂)) Dievca zlate .... ked sa nudis....chod si stavat domcek z kariet ... tu velmi nepochodis. Alebo sa so svojou zabavkou pochval doma mamke s ockom ;) Isto ti poradia....ako dalej :P A kolko z toho vytazit 🙂

Nas presviedcat nemusis...ze to je pravda...nikto ti to neuveri :P Bohuzial .... skus prist so zaujimavejsou temou :P

mimina00
26. sep 2015

@veronikax veruže ja poznam taketo primitivne arogantne truby aj v 30.takže moze to byt pravda,vies ze su zeny kt.su naozaj milenkami a nemaju problem ani ked je manzelka tehotna.len taketo individua s takym pisanim su toho schopne.

kristie4464
autor
26. sep 2015

@brady1 nauč sa gramatiku,ty vYna

kristie4464
autor
26. sep 2015

@kikush1811 čítala si moje príspevky od zaciatku? Pisala som ,ze moj exmanžel ma podvádzal. Mali sme po rokoch krízu a videl zmysel ze to tak bude lepšie a aj tak na to neprídem. Ale žena podla mna vždy vie

hob5691
26. sep 2015

Ked niekto z manzelov podvadza,vzdy sa to prezradi ,aby nevera ublizila. Je to hriech.

kikush1811
26. sep 2015

@kristie4464 zlatinko moje ale ty nemas deti...teda nepostrehla som ... to je jedna vec ....
A druha vec, co tym vyriesis ked sa stanes pricinou rozvratu inej rodiny?
Ja som sa so zenou, s kt. ma podvadzal dokonca mala moznost porozpravat. A ona zhodnotila nakoniec aj sama, ze jeho miesto je pri mne.
Kasli na to, fakt. Uz to nevratis sice, ale ak by ta rodina mala este nadej na zachranu, tak to s nim skonci.
Drzim ti palce, aby si si nasla stabilny vztah, ktory bude splnat vsetky tvoje predstavy.

robin_claire
26. sep 2015

@admin este niekoho bavi taka fakova tema? podla mna to zbytocne zatazuje server....vy co sem prispievate?prepacte, ale to vazne nevidite, ze je to cele len vyplod chorej mysle z nudy nejake pupertacky? ze na to vobec reagujete...tie mudrejsie uz davno pochopili

hob5691
26. sep 2015

Ked niekto z manzelov podvadza,vzdy sa to prezradi ,aby nevera ublizila. Je to hriech.

denae
26. sep 2015

@kristie4464 no a? a čo teraz my s tým? 😕

zdenkaxyz
26. sep 2015

Neboj nič. Ono sa ti to určite vrati, keď to budeš najmenej čakať. Potom si len spomeň, za čo to maš...