Som milenka ženatého chlapa
Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...
tebe by sa páčilo,keby si mala manžela a on by mal milenku????? ako sa hovorí na každého raz príde a tebe sa to tiez môže vrátit
Citit sa previnilo je normalne proste mas svedomie a to ta trapi... Ale pozri ak to ten chlap chcel tiež rovnako ako ty zjavne nieje u nich doma vsetko tip top lebo len male percento chlapiv ma doma raj a v gatiach harasparka divokeho neukojeneho. Chemia je silna vec a zjavne medzi vami dvoma funguje. Minimalne by som sa s nim bavila na temu co caka od vasho vztahu a co vlastne chce aby si sa ty len netrapila a on uzival ze to medzi vami funguje.
@kristie4464 ty nam napis co fajcis.... 😝 😀 😀 😀
Citam tu tie komentare a mam pocit ze kazda z vas ma dokonale manzelstvo.ak je to tak tak fajn.preco tu sudite tie ktore take stastie nemaju.ak si muz alebo zena najsu milencov hned ich idete sudit.niekde len ten problem je.ja mam tiez milenca.manzelstvo nam nevyslo a co teraz.moj este muz ma tiez milenku.a poznak xy takych vztahov ktore su spolu len koli detom a v intimnom zivote im to vooobec neklape.tak maju zit v celibate?spamatajte sa a nesudte len zeny ktore si najdu milencov
@kvietocka33 súhlasím do chvíle,že nie všetci majú šťastie na manželstvo a súhlasím aj s časťou, že niekde je určite problém........akurát nedokážem pochopiť to,ak vznikne vo vzťahu problém, ktorý je neriešitelný, prečo sa tí dvaja nerozídu, nerozvedú a potom nech si rozťahujú nohy hocikde a s hocikým 😠
to sme už teda dobre dospeli do štádia,kedy je nevera úplne normálna a ospravedlnitelná, ved to predsa "v manželstve alebo vo vzťahu neklapalo, tak prečo by som si popri tom nešuchla aj inde", však? dokonca ten,kto odsudzuje neveru / aj napriek tomu, že je už dnes "na každom kroku" /, je nenormálny človek..ved predsa "nevera tu bola, nevera tu je, a nevera tu aj vždy bude "....no to mi je teda naozaj výhra! najhoršie na tom je to, že ešte aj tí, ktorí podvádzajú, cítia sa ako úplné neviniatka, ved oni nič...oni len mali broblémy vo vzťahu.....že vám tak nie je hanba! vám všetkým, ktorí sa s neverou ešte aj chválite!!!! 😠
@mimka11111 nie ja sa nechvalim tym, ze mam milenca.len jednoducho nam to s manzelom prestalo klapat a dohodli sme sa na rozvode.aj on si nasiel milenku.a nie.nie je nevera normalna.nesuhlasim s tym ak ublizuje niekomu.ale pokial to manzelom neklape v intimnom zivote a ozaj su spolu len koli detom tak ... Preco by si nemohli najst niekoho ineho?
Nie ze len si milenkou zenateho chlapa, ale aj grafomankou, ktora si povedala, ze sa po veceroch bude zabavat trolingom na Mokrom poniku. A toto je naozaj zavrzeniahodne!!
@kvietocka33 pamataj ukradla si muza inej ukradnu ho aj tebe ...lebo taky chlap sa da zlakat potom komukolvek 🤐
No ty to berieš z pohľadu slobodnej ženy, ale skús sa zamyslieť nad tým ako to bude brať tá druhá žena, tá ktorá je vydatá, má s ním možno deti. Tá, ktorej sľúbil vernosť, lásku do konca života, v dobrom aj v zlom, atď. Keď to beriem z jej pohľadu a to fakt aj beriem keďže som vydatá, pre mňa by si bola do konca života mrcha, čo rozbíja rodinu, šťastie... Ale zase je pravda, že bez vetra sa ani lístok nepohne a ten chlap je hovädo, ak podvádza svoju ženu a ak je takýto, tak nestojí za nič a takého by som nechcela. Na mieste tej vydatej ženy by som mu zbalila kufre a poslala ho k tej jeho... Veď ja by som mala na niečo viac, ako na úbohého chlapa, čo sa nechá zlákať prvou...
čo ona je previnila a chlap ktory s ňou bol či čo čim by to išiel ten chlap ospravedlniť ničim ona je slobodna a on ženaty čo ženaty chlap ked je spokojny v manželstve by si hľadal nejaku ženu tak asi spokojny nieje mal možnosť využil ju na vine je predovšetkym chlap že nerozmyšľal on nie ty mal nato myslieť skôr on nech si spytuje svedomie a nie ty ako si mohoľ ľahnuť po tej nevere k žene bože ty sa neciť previnilo boli ste tam dvaja aj ked ste mali pekny sex predsa bol tam aj on aj ty takže nemaj obavy nech vysvetľuje on ty muža nemaš.
@kvietocka33 - a Ty si presvedčená o tom, že neverou neubližuješ nikomu len preto, že aj Tvoj muž má milenku? A čo takto Tvoji rodičia, jeho rodičia, a hlavne, Vaše deti? Plus ten milenec a tá milenka a ich rodičia, prípadne ich deti? Nemusia to vedieť, to nie, ale ja osobne nedokážem pochopiť, ako sa im dokážeš pozerať do očí s vedomím, že spávaš s niekým pre nich absolútne cudzím a potom sa ráno a večer usmievaš na nich pri raňajkách či večeri. A môžu sa to - ktokoľvek z nich - niekedy dozvedieť. Aj keď to už nebude aktuálne, ale také zistenie asi nie je zrovna potešujúce pre nikoho. Neviem si predstaviť, ako vysvetľuješ dieťaťu, vieš Janíčko, nám to s ockom neklape v posteli, preto spávam s týmto ujom. Ale inak ostávame s ockom spolu kvôli Vám - deťom...
Ako tu už bolo spomenuté vyššie, zrelý človek si najskôr vysporiada svoje vzťahy so súčasným partnerom, a potom vstupuje do vzťahov iných. Ja to tiež nechápem - tak buď je problém neriešiteľný, a tak ten vzťah ukončím, keď nedokážem žiť s takým problémom, alebo mi na tom záleží a snažím sa to riešiť s tým partnerom. Všetko sa dá riešiť, keď je záujem (okrem teda diagnóz - násilie, alkoholizmus, týranie, chorobná žiarlivosť, drogy a pod. - to sú iné kapitoly, to sa aj inak rieši) - osobne si neviem predstaviť, ako sa vzťah dostane z ničoho nič do štádia: neklape nám to v posteli do takej miery, že sa to dá riešiť jedine milencami...
tieto bokovky vzdy boli, su a budu len obycajne lacne kurvy, neschopne si najst desatrocia chlapa, tak od nervov skusaju zenatych. Su to vlastne chudery.
aaale, kazdej sa to vrati, ako sa hovori - karma je zdarma.
A chlap - ktory poleze druhej do postele - nestoji ani za hovno, tak nech si to hovno necha, ta stetka. Ked si nevie hormony udrzat. Je mi na grc z tohto zvrateneho systemu, ze sa páruje kade tade....
@kvietocka33 Aspon mam predstavu, ako to vyzera, ked ludia "rozmyslaju" tym, co maju medzi nohami, fakt jak zvierata a este bez akejkolvek hanby. Normalne sa mi zvihol zaludok ....
@kvietocka33 gratulujem...odpad spolocnosti 🙄 a nech si mysli kto chce co chce 😝
@kristie4464 ja som bola milenkou zenateho muza. Nejako mi zabudol povedat ze nejaku zenu ma 🙄 a aj deti. Priznal sa az po par mesiacoch. Tak ako ty som to tahala dalej s vycitkami a pocitom, ze u nich doma asi nieco nefunguje ked zene ani muz nechyba. Samozrejme on si prihrieval polievocku, ze jeho zena je taka a taka. Za dalsie 2-3 mesiace na to jeho zena prisla a zacali sa problemy. Raz meskal chlap lebo jeho zena spadla na schodoch ze ju boli brucho a musi do nemocnice, potom prisiel s tym ze je hystericka a ked prisiel s ranou na hlave a povedal mi, ze po nom jeho sibnuta zena hodila ovladac od telky, tak bolo jasne, ze je to koli mne. Uz som si nemohla nahovarat o tom aka je zla, a nema zaujem a vsetko je to jej chyba. Skutocnost bola taka, ze jeho zena sa velmi trapila, bala sa ze ostane sama s detmi - alebo dokonca aj bez nich, mala z toho zdravotne problemy, rozhadzanu psychiku a kopala okolo seba zo zdesenia ze sa jej rozpada rodina. Chlapovi som dala bajo. Nebudem ublizovat cudzej zene a matke deti. Atmosfera u nich doma musela byt hrozna - samozrejme deti boli cely cas v centre diania. Bolo mi zo seba smutno.
Ja Ta na rozdiel od tu pritomnych dam chapem...zazivam nieco podobne...aj ked ten moj je sice uz rozvedeny a stretavame sa...ale jeho ex sa chce k nemu vratit...takze sa to asi medzi nami skonci...x krat som si povedala ze uz za Nim nepojdem,ze uz sa nestretneme...ale je tazke neist za muzom ktoreho milujete...hlavu hore...je to tazke,ale snad cas vsetko zahoji...keby nieco napis IP...drzim prsty...
@kitty321 ľudia by mali žiť a nie existovať... netreba hľadať vinníka ale riešenie.... a hlavne netreba klamať seba samého... len preto je toľko nespokojných mužov a žien ... neveru ešte žiadna diskusia nevyriešila ani nevyrieši ...naučme sa vnímať a prijímať zlo tak ako prijímame dobro...
@kristie4464 teba este zivot len vytresta 🙂 dufam ze si takeho najdes s akymi chrapes, ajajaj , si velmi velmi smiesna, lutujem ta. Robis zo seba peknu rohozku 🙂
Ja to vravím, toto fórum je fakt vtipné.
Nie si prva ani posledna...ale rozbit mu rodinu,je to blbe,ale stava sa to. Neprijemna situacia, drzim ti palce, nech to akokolvek dopadne. Drz sa 🙂
@jani_uk mne napriklad vadi, ze mala nieco so zenatym a uz v prvom plane ju neznasam. Keby ju stretnem na ulici mozno ju aj oplujem 🙂 ... nakoniec, ako vacsina normalnych mamiciek tu, ktore doma peru os...e trenky, zehlia kosele a varia vecere. Ak to nie je troll, a je to skutocny pribeh, normalne jej zelam, nech sa jej stane to iste, s clovekom, od ktoreho to bude najmenej cakat a ktoremu da vsetko... Lebo ved, chemii nezabranis... 😉
@kvietocka33 presne tak, mas pravo mat milenca, aj zenateho, aj zakladatelka temy. ved sa netvarme, ze taketo spravanie dospeli jedninci nerobia. Uz cele veky sa to deje. Len to treba spravne pomenovat. Tie zeny sa tusim odjakziva nazyvali ku..y 🙂 Normalka. Ak si myslis, ze "neklapanie v intimnom zivote" je dovodom na rozpad manzelstva, tak si do takeho zvazku radsej nemala vstupovat. Ak ta manzel neznasilnuje, ci neprivazuje k posteli s bicom v ruke bez tvojho suhlasu, je to len jeden z mala problemov, ktore maju manzelia spolu riesit. "V dobrom aj zlom" pamatas? 😉
Akoze vazene k...y a ku....vnici, mne uz je na vracanie z tej relativizacie pravdy, ospravedlnovania zlyhania slabochov a povysovania nemoralky "na slobodny, liberalny, moderny" sposob riesenia kazdeho problemu. Kto ma dnes, alebo kedykolvek predtym super bezproblemove manzelstvo? Dnes su za najivnych oznacovani ti, ktori sa boria s kazdodennymi problemami, chcu udrzat rodiny napriek vsetkemu a pre vsetko a HRDINOVIA DNI su ti, ktori nevedia prekonat ani tie najlahsie prekazky, hned hladaju riesenie v inej posteli a myslia si, ze TAM je "trava zelensia" . Precitali si zopar Evitoviek, Matkinov a kolkosi odtienov sivej a hraju si svoju rolu utrapeneho, opusteneho, nepochopeneho, uzasne sexi metrosexuala, ktory chce predsa zit svoj zivot naplno a hladat to svoje stastie, na ktore ma predsa pravo!... Ale zivot nie je romanticky, erotikou a chemiou nabity roman. Moze sa totiz lahko stat, ze zajtra zostanete ochrnuti, nebudete ani tusit naco mate "tamto dole" a budete stastni, ak budete mat vedla seba niekoho, kto vam poda pohar vody a pohladi vas po ruke. A to sa vola LASKA (ked uz som pri pomenovavani veci... 🙂
pokiaľ sa cítiš len vínna, tak to je potom v pohode. ale skús pre istotu navštíviť odborníka, lebo vlastne netuším, čo by to mohlo byť za pocit :D
@kristie4464 velmi dobre sa citis ked sa citis previnilo, nevravim ze on je bez viny no je to len chlap ale hlavne otec tak ho neber detom, raz mozno aj ty budes matka a urcite by si nechcela aby ti nejaka udajna milenka brala otca tvojim detom 🤐
Na aj tak si myslím, že sa tu niekto strašne nudí, tak si založí nový nick a snaží sa tu rozpútať búrlivú diskusiu... Keď sa cítiš vinná, choď do kostola sa za seba pomodliť a nevymýšľaj si tu takéto p******y.
Myslím, že je tu viacej takýchto diskusií, kde sa asi niekto strašne nudí a snaží sa zabaviť nejakou top diskusiou.... 😝 😝 😝
@papricka33 pacis sa mi!!! 😀 😀 😀
@kvietocka33 nerozumiem, preco sa nerozvediete? To, ze ste si hned kazdy nasiel nového partnera ok nie je. Ale zjavne vam potom na sebe nezalezalo, pretoze by vam to nebolo ta jedno, akoze faaajn, neklape v pelechu, ideme hladat novych a deti su asi pribrzdene, nevidia, ze mate problemy? Ci vy ste stastna rodinka. len si chodíte obcas kazdy smyknut niekde inde? Ja nikoho neodsudzujem ,ale predpokladam, ze si necitala prispevky od dotycnej vsetky. A neviem akoby si sa ty citila, kebyze si myslis, ze vam to vo vztahu klape vsetko ok a zrazu buuum, jedneho dna tvoj muz bali kufre a fijuuuuu za novou chémiou, asi by si jej uz nedrzala az tak paste, vsak? 😉
Aaaale viete ako to je...našiel si on tak a čo ona bude od macochy,?? Ukaze mu ze aj ona na to ešte ma a ze ešte aj o nu maju muži zaujem - zdvihla si tak sebavedomie pred mužom. Ked to ludom v intimnom zivote neklape tak hladame spolu riešenia aby to klapalo a obaja boli uspokojení. Ale zrejme jeden z partnerov proste nechce sa namahať, vyhladať pomoc, alebo mozno aj ustupit a urobiť niečo čo partnera obšťastní ale on to dajme tomu velmi nemusí. A ze koli deťom ale prd - koli prachom a celkovo by to bolo komplikovane dve domacnosti deti ako šarkani lietaju z jednej do druhej...ved tie deti to vidia ze medzi rodičmi je chlad, odstup, neni tam ani zakladná nežnost, občas pusa, objatie...