Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?
Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu
@alaguema Nemá ani v mojom veku a veľmi chcem. Predstav si ale tú jednu hrôzu že odídem a zistím že nie som schopný zarábať peniaze. Milenka ma v pohode uživí, tých pár tisíc eur jej príjmov na to bude určite stačiť. A ja čo? No zošaliem úplne a obesím sa.
Ak by som mal menej rokov, vždy ešte je možnosť sa zamestnať v priemernom zamestaní. Ale nikto ťa nevezme pár rokov pred dôchodkom. Takže sa musím živiť sám a začať podnikať v niečom novom a musím sám seba presviedčať že to dokážem a odísť od toho v čom som medzinárodne uznávaným odborníkom. Asi to urobím, ale chápem problémy ktoré s tým majú iní pretože ja proste mám.
Okrem toho som v situácii ktorá ekonomicky funguje a vyzerá že ostatní 3 členovia štvoruholníka s tým nemajú žiadne väčšie problémy (dokonca aj moja milenka to necháva plne na mňa), jediný duševne strádajúci som ja. Asi som už fakt vykopávka.
@trollo777 Zakladateľka témy nereagovala ani na jednu odpoveď...čo tiež svedčí o tom, že je to nejaká "srandička" nudiacej sa adolescentky.....Ale ak sa mýlim, tak k tebe len toľko....nikdy by som neverila, že existujú také naivné sliepky ☹ Chlap natára hoc akú kravinu, len aby ťa mal v posteli....A tých 1500 výhovoriek, čo si "navymýšľa", len aby nemusel odísť od ženy je na smiech....vraj s ňou rok nespal 😀 😀 😀 skoro som pukla od smiechu 😀 Chlap je tvor pohodlný....nebude riešiť veci, ktoré nemusí (hlavne spory o deti a peniaze) 🙂 Vieš, doma má všetko...o deti postarané....navarené....upratané....nakúpené.....opraté......ožehlené....pravidelný sex 😉 A že mu občas poslúžiš ako "matrac" , je už len jeho vypočítavosť a tvoja hlúposť 🙂 A ak by si aj odviedla otca od rodiny, ver tomu, že za kratučký čas príde "ďalšia sliepka" , ktorá ho odvedie od teba.....volá sa to karma, moja milá 😀
@trollo777 milujem také ženu ako ty čo vychádzajú medzi rodiny... Ty sa S tým dobré cítiš? A myslíš že ak podviedol S tebou svoju manželku tebe neurobí to isté? Mňa tak tiež podviedol môj A som ostala S malým dieťaťom... Navyše bola to jednorázovka, ale pre mňa je to konec. A vieš čo? Lepšie mi samej 🙂 a i ty są príprav Lebo je ešte karma... Nesom Slovenka tá nedadavat na pravopis.
na kolenách ho prosila aby mali sex?? No moja, podľa tvojich slov je jeho manželka tá najväčšia špina, a ty tá ktorá si zaslúži všetko šťastie sveta - ale asi si to potrebuješ otočiť tak aby si sa mohla pozrieť na seba do zrkadla. V živote sa stáva všeličo ale každý máme privilégium vybrať si čo chceme a čo dovolíme, a stavať svoje šťastie na nešťastí iných je úbohé ☹
@oldman50plus Ja to chápem.
A tiež by som podotkla, ako viete, že manželke ho nevyhovuje? Má od neho pokoj, raz za čas, môže sa venovať svojim záujmom a môže ho držať pekne za gule v pasci. 😀
@natalym tak tam ani nemusis nic hladat a pisu stale dokola. ale never tomu, ze si len mastia ego. moja byvala suseda ma privat, ta fungovala len na pokeci, cize chlapi nielen ze hladaju sex inde, este si za neho aj platia. denne ich tam mala 3-6 a stale novi. a zenati. jedna moja znama zase trtkala hadam cely TT kraj, nemala problem si za par minut najst obet na radovanky....
na sex sa furt niekto najde
@natalym prachy na co?
@svetluska82 Akože načo, máme dlhov, že môžeme rozdávať. 😀
@natalym jaaaaj ....tak potom to je ine
@natalym no vies co, sice zarobi pekne, ale dlhy ma aj ona, keby si ich aspon splacala a dalsia vec, o nu by som si ani bicykel neoprela. rozjazdena ze fuj. proste co ja viem, casto som rozmyslala nad tym, preco taki krasni chlapi si platia za sex s takou onou... keby aspon vyzerala, ale to je ze ble 😕
@natalym z vlastnej skusenosti ti poviem, ze do dnesneho dna neviem. stalo sa to aj mne. a doma bol full servis v posteli, este aj mlada som bola, akcna a aj tak hladal inde. a tiez kkt nechal otvoreny skype s tou onou. a tiez som sa docitala, ze ako JA nechcem sex a podobne kraviny. fakt bol ten, ze sex som ja chcela, on nie. teda aspon nie so mnou. asi tak.
najlepsie je poslat takeho do riti. mne to sice trvalo, ale dala som to. nemohola som urobit nic lepsie.
@natalym Myslím že štvrtina manželiek s majstrovským citom pre mieru ordinuje manželom práve len toľko "misionára" aby síce pindali ale ešte neodišli. A z tých by si prevažná väčšina vrzla s hociktorou krajšou od čerta. Ak počítame že na slovensku bude viac skoro milión mužov vo vhodnom veku, vytvára to viac ako 100 tisíc mužov ktorí zúfalo hľadajú kde by sa zbavili sexuálneho napätia. Sú veľmi aktívni a zdá sa vám že sú všade
@oldman50plus Hm hm. No môj muž tiež tvrdí, že kto nemá doma hľadá inde. Mám ja všelijaké starosti a problémy, ale toto teda nie. 😀
@oldman50plus mal by si sem castejsie pisat - mozno by ta aj @admin zamestnali 🙂 lebo chlapov je v tomto slepacinci malo a myslim, ze nejednej babe by si otvoril oci a mozno aj zachranil nejeden vztah ;) hoci sam nezijes ukazkovy zivot 🙂 ale kolki z nas ano, vsak? 🙂
@oldman50plus Strasne mi tvoj pripad pripomina jeden pripad z mojej rodiny. Doslova ide o to iste aj ked detaily o milencoch samozrejme nemam🙂
A tam je tiez stuck, pretoze podnikanie je tak prerastene ze rozdelenie by zasiahlo desiatky ludi (celu siroku rodinu, zamestnancov a pod).
Co ma na tom fascinuje ze je to nestastne manzelstvo, deti davno odrastene a absolutne nerozvedeitelne.
Samozrejme cela rodina presne vie o co ide ale vsetci sa tvaria ze nic netusia 🙂
@natalym Tvoj muž musí byť šťastný muž. Ja som niečo takéto mal doma a preto 100x viac ma sralo zistenie že pre parohy musím do dverí bokom. Takže teraz keď mám partnerku ktorú to baví hádam viac ako mňa tak by som urobil pre ňu skoro čokoľvek, problém je že okrem fyzickej a duchovnej spoločnosti skoro nič nechce.
@igor211 deti máme tiež odrastené a zamestnancov len pár ale tým viac sú skoro ako rodina (každý je tu dlhšie ako 5 rokov, najstarší skoro od rozdelenia CSFR) a som v oblasti kde zase až tak veľa pracovných príležitostí nie je. Fakt je to na hovno situácia.
@oldman50plus Teraz som Ťa celkom nepochopila, písala si inde, že Tvoja žena nechcela sexovať.
@natalym nie že nechcela, ordinovala mi akurát toľko že som síce "škriabal steny" ale ešte to nejako vydržal. Ak by toho bolo o trochu menej tak by som určite odišiel. Milenec s láskou dostával to čo manžel nikdy.
@oldman50plus Aha. Tak asi potom stále ľúbim svojho muža. Rada mu vyhoviem. Vidíš ani som to nevedela.
@natalym Určite aspoň trochu. Ak by si ho nenávidela, tak by si bola ochotná mať sex s každým iným vhodným mužom na svete s jedinou jedinou výnimkou, ktorou by bol on.
@oldman50plus Nie je to o nenávisti, to je pravda. Je to o sklamaní a prekvapení s kým to žijem.

@alaguema akurát som to isla pisat...