icon

Som na prášky zo švagrinej

30. jún 2021

Ahojte.
Mám doma skoro dvojtýždňové bábätko plus staršia dcera má 4 roky.
Švagriná deti nemá za to má prečítané asi všetky knihy o deťoch. Nič nepočúvam len koľko by mal malý vypiť mlieka, že zle plienky používam že zbytočne tie drahšie a TOP je prosím pekne že nedojčim a malému nedávam čajík v tomto teple ( rada by som dávala bohužiaľ malý nechce ani čaj ani vodu) že bude dehydrovaný atď ja by som mu aj dala čajík ale nechce absolútne nič okrem mlieka ako staršia dcera tiež je v lete narodená a tiež nechcela. Aj keď vypije tak ho boli bruško no akonáhle k nám prišla už hneď čaj mu dávala malý z toho začal nenormálne plakať čo ho narukovali.
Hučí len samé tabuľky čo by mal podľa nich robiť.
Keby som prvorodička tak fajn ale mám ešte dcérku a tá keď malý plače plače aj ona. Samozrejme klasický plač že je malý hladný sme jej vysvetlili že bábätká plaču no naposledy keď malý srdcervúco plakal začala aj ona že sa boji o neho. Neviem či potrebujem poradiť alebo sa vyžadovať ... Len už nevládzem som v sprche a rozmýšľam nad všetkým dokonca som začala uvažovať či som dobrá mama. :-/

Strana
z9
domkad
16. aug 2021

Aj jej nariadili aby sa k vám a deťom nepriblizovala?

autor
16. aug 2021

@domkad nie kým nebude na papieri že je mimo

domkad
16. aug 2021

Tak držím palce nech už máte pokoj

kristind
16. aug 2021

Kokos žena si normálne hrdinka. Myslím, že to celé psychicky dávaš a nedala si jej žiadny dôvod nato, aby na teba mala nejakú páku. Ja by som sa asi neudržala a dala jej po papuli už veľmi dávno. Je hrozné, že musíte vo vlastnom dome premýšľať či tam nechať dieťa so svokrou, aby sa tam ona nejako nedostala. Dobre ste s tým súdom urobili. Jeden by ani neveril, že toto sa môže dakomu stať. Úprimne vám všetkým štyrom prajem, aby ste mali od nej čím skôr kľud. Aby si sa nebála vyjsť na ulicu s pocitom, čo sa zase stane. Neskutočne vám držím palce, aby vám už dala konečne pokoj.

cacianka
17. aug 2021

Ak mozes, trochu rozpis dej na pojednávaní a znenie rozsudku. Drzim palce

amelie2017
17. aug 2021

Az sa mi nechce verit, ze bolo pojednavanie tak rychlo. To na Slovensku?? Obycajne by sa este ani k spisu nedostali.

elizabet173
17. aug 2021

@amelie2017 mne sa tu nechce veriť viacerému...

cacianka
17. aug 2021

Nechapem preco sa čudujete.
Ved psychiatrické liecebne su plne, si myslite ze su tam iba vyvojovo postihnuti od narodenia ?
Nie, aj počas života sa rozvinu psychicke poruchy tak ako svagrinej ktorej preplo pred par rokmi.
A súdy ? Ano sú pomalé, ale niekde su sudcovia menej vyťažení, a ak ide o deti a podá sa napr.neodkladne opatrenie tak sud pojednáva/ rozhoduje urgentne.
Apropo ešte ste nepočuli/nečítali o zrychlenom alebo superrychlom konaní ? Hm

amelie2017
17. aug 2021

@elizabet173 ani mne, uz dost dlho.
Ale na druhej strane, zivot je tak absurdny niekedy, ze to najneuveritelnejsie moze byt pravda.
@cacianka o psychiatrickych liecebniach a fungovani, alebo skor nefungovani celeho toho odvetvia by som mohla napisat knihu. Akurat mam jeden pripad doma na navsteve a neviem sa dockat zajtrajska, ked odide.

Strana
z9