icon

Som na rizikovom a muž mi nepomôže takmer s ničím.

Včera o 21:16

Ahojte. Som na rizikovom tehotenstve. (Krvácanie, zlý stav chrbtice, otvorený krčok… proste moc toho). Mám doma jedno dieťa 5r a muža. Prvé mesiace som ako tak zvládala no teraz ku koncu je to mega náročné, vyhýbam sa nemocnici ako len môžem , snažím sa šetriť a pritom urobiť čo treba. Ale posledný mesiac 9ty už nevladzem, každý deň mám pocit že rodim čo mám bolesti a oroste ten chlap na mňa úplne se*e. Poprosím ho aspoň povysavat a umyť riad lebo keď dlho stojím Normlane ma kvôli chrbatu skrci do uhla a neprejdem ani k posteli bez pomoci. Hovorí že to urobí a neurobí ani prd. Keď vidí ako som ubolena na posteli tak beha okolo a hovorí veď sa musíš šetriť láska. Hovorila som to v dobrom, poprosila som ho aby mi pomohol a nič. Nakricala som na neho a nič… je nejaká metóda ? Alebo sa mám fakt nechať hospitalizovať aby kopol do vrtule ? Ja už fakt neviem… Chcem tak veľa ? Podotýkam že nemá absolútne náročnú prácu ani fyzicky ani psychicky. Dnes zavesil pol pračky pradla štýlom že to nebolo zavesené ale nahádzané na sušiaku. Raz ho boli hlava, raz ruka, raz chrbát ale keď vola kamarát vyskočí z gauca, úsmevy a beha po celom byte ako srnka a drista aj pol hodinu. Keby nemám rizikové tehu je mi to jedno ale rada by som to malé donosila bez ujmy či už pre dieťa alebo pre seba. Mám ho ignorovať, nemám mu uvariť ? Alebo mu nemám oprat ? Ako som písala…. Jemne rozhovory nič a krik tiež nič. Dá sa to nejako dipomaticky riešiť ? 🥀

Strana
z2
anonym_3cb75f
Včera o 23:56

"Dá sa to nejako dipomaticky riešiť ?" Áno dá, nalož mu z úsmevom do špinavého taniera. Do skrine mu hoď dokrčené zatuchnuté oblečenie a tvár sa pritom nad vecou. Ak nepomôže choď si oddýchnuť do nemocnice.

pr85
Dnes o 04:41

@anonym_autor Tak moja uz decembri, keď bola v 9. mesiaci tiež nevládala, ale ja som jej pomáhal, ako som vedel. Neumyt riad? A to ako funguje s kopou riadu v dreze? No úplne nechápem.

autor
Dnes o 04:43
@viestta

@ukulela nespamata sa. Akurat jej vynada, ze je lemra

@viestta nie to u nás nefunguje. Za tie roky čo sme spolu nikdy nekrical a nikdy by mi nevynadal. V tomto si ho musím zastať. No je neskutočne neochotný poslednú dobu.

Strana
z2