icon

Som naozaj precitlivená na rodinné poznámky?

2. mar 2024

Ahojte, dnes som išla k susedom na návštevu a bola tam aj moja svokra so švagrinou. Hneď ako som si sadla, tak som do pléna povedala, že dnes to kino bolo s dcérkou náročné s svokra na to: "Však ja stále hovorím, že xxx je ekrazit."
Neverila som tomu, čo som počula tak som sa len opýtala "Prosím?"
Svokra vetu zopakovala. Zo slušnosti som sa zmohla akurát na to, že ma mrzí, že svoju vnučku nazvala ekrazit. Z návštevy som odchádzala celkom vykoľajená a smutná. Ako by ste reagovali vy? Dotklo by sa vás to alebo som len precitlivená?

Strana
z3
babls5
4. mar 2024

Nazvat 3 ročnú ekrazitom....neviem za mna sa daju ine slova najst ale.toto je uz moc...

minimie
4. mar 2024

Ja to poznám v pozitívnom zmysle, keď je niekto veľmi energický a ostatní s ním nevládzu držať krok. Takže mne sa to zdá rozkošné 😀

ericka168
4. mar 2024

Ahoj no môj názor je,ze to slovo mi príde dosť tvrdé na také malé dievčatko ale niektorý starí rodičia si neuvedomujú ,že sa to môže dotknúť rodiča..Tiež by som asi musela sa cez to riadne preniesť ale ako tu nejaká mamina spomínala si mohla povedať že majú to v rodine 😂😂možno by si jej vzala slová.

ericka168
4. mar 2024

@kukuk29 prečo myslíš ja chodím s 5 ročným a niekedy to je náročné hlavne keď sa dopapa popcorn to už len vymýšľa..a také 3ročne je fajn že vôbec vydrží v tom kine.. a nakoniec si myslím, že keď povie niekto, ,že bol dnes ťažký deň s dieťaťom tak neznamená ,že hneď treba ukamenovat matku ,ze vôbec take niečo povedala a vôbec už to dieťa každý to urcite povie

Strana
z3