icon

Som necelé dva roky po svadbe a som sklamaná z manžela

nika2345
9. jún 2020

Ahojte žienky, nemyslela som si nikdy že budem hľadať necelé 2 roky po svadbe pomoc na fóra.. Ale niekedy neviem ci to ma tak byť a tak je to dobre, alebo iba ja očakávam od manžela veľa. Neskutočne ma vytáča jeho lenivosť a pohodlnosť... Keď ho o niečo poprosím aby spravil v domácnosti, povie len aby som bola spokojná, áno spravím zajtra. Samozrejme zajtra to nespraví ani pozajtra. A keď mu to pripomeniem tak sa osopi, že to spraví keď on bude chcieť, nie keď ja mu poviem... Pritom sám si určí termín a nespraví to... Robí akurát tak blbca zo mňa.. On keď niečo chce odo mňa tak aby som do minúty bola pri nom a čakala na pokyny..doteraz som všetky domáce robila sama.. Ale nemám už na to nervy, hlavne keď popracem a on sa ani neunuva vyzut aby mi nechodil obuty po čistej dlážke. Výdavky všetky co sa týka domácnosti si všetky delíme na polovicu(zarábam tak približne o polovicu menej) . Plus ja ešte do kupujem kozmetiku, drogériu. Nemal dokonca drzosť si vypytat odo mňa 20 mesačne na benzín,lebo auto v zime viacej,, žerie,,, pritom nedávno sa bil do pŕs že auto je chlapska záležitosť a primárne ho používa on, ja nejazdím. Neviem si ani predstaviť teraz mat dieťa aj keď on o ničom inom nehovorí. Mam 31 on 36. O jedno babo sme už prišli tieto Vianoce.. Missed abort.  Mala som ísť na poslednú kontrolu lekarovi - ci tam bude vidno srdiečko alebo hneď v ten deň kyret. Prízvukovala so mu, že potrebujem byt čakárni do 7:00, aby to všetko čím skôr bolo za mnou, ja pochystane pri dverách a pán kráľ tróni ešte na WC, potom ci sa ešte môže napapať... Aby náhodou mu nevyhladlo, ja od večera samozrejme nalacno.bolo pred 8:00 kým sme tam prišli. Keby som vedela ze sa opäť raz zachová ako trulo idem sama, ale bol to doposiaľ najťažší deň v živote a potrebovala som ho pri sebe. Keď zbadal tu plnú čakárne tak už som videla ze už,, peni,, že bude musieť čakať... V tom mi z ničoho nič oznámil ze on ide na plynarne niečo vybavit--mal na to Pol Rok.. Ale on nie práve vtedy sa postavil a odišiel, vrátil sa potom, ale to už mi bolo jedno, poradila by som si sama..

Strana
z4
luthine
9. jún 2020

@nika2345 jeziiis, tak on rozmysla hlboko o svojom treningovom plane a ty otravujes nejakym potratom. Sa spamataj. 😉 prepac, to len na margo toho, ze na sebe pracuje, ako si pisala. Pocuj, takeho ti isto netreba, moj sa po potrate spraval diametralne odlisne a neviem, co by som robila, keby bol ako tento exemplar. Najskor by sme uz spolu neboli. Zato mam kamosku, s ktorou sa po mimomaternicovom tehotenstve, po ktorom skoro zomrela pre krvacanie do brusnej dutiny, jej muzicek urazeny nerozpraval vyse tyzdna. Tak z tohto pohladu si to este vyhrala😃
Inak klobuk dole, ze si ustala to cakanie na jeho zachod a papkanie. Byt mojim muzom uz by bol davno ranajkoval nosnymi mandlami.

alzbetka71
9. jún 2020

Zmení sa ale ešte k horšiemu, odíď od neho, budeš sa len trápiť a potom budeš mať 50 a povieš si že s takým debilom si premrhala svoj život. Život je príliš krátky. Držím palce

nika2345
autor
10. jún 2020

@alzbetka71 on sa presne podoba povahovo na svojho otca, celu povahu podedil po ňom, svokra mi neraz vravela ze keby na to mala dávno od neho odide..

karolinakr
10. jún 2020

No to nie su ružove vyhliadky.A on ťa šialene miloval alebo prečo sa s tebou oženil? Či už sa to patrilo?Keby sa dal vrátiť čas, išla by si s ním k oltáru?

nika2345
autor
10. jún 2020

@luthine presne tak, všetko sa točí teraz okolo jeho chudnutia, nebol nejak, pri sebe, ale už to preháňa, ide sa vážiť tak musím stát pri nom pri váhe aby som videla koľko on už váži 😆 vidim tu že chlapi sa inak starajú o svoje ženy po potratoch, mňa sa opýtal ci nejdeme 2 dni po lyžovať, že mám nejaké bolesti to ho vôbec nenapadlo.
Haha, to ma pobavilo, žeby raňajkoval nosnými mandľami 😆😆

0silvia0
10. jún 2020

@nika2345 čo potrebuješ od neho ešte zažiť, počuť, aby si skutočne prehodnotila váš čudný vzťah? Ono vo vzťahu ty dávaš, on len berie, toto nemôže dlhodobo fungovať. On nevidí, že ti ubližuje, je egoista a neempatický narcis, on si myslí, že to tak má byť, že celý svet sa točí okolo neho. Či sa na to chceš pozerať desiatky rokov, je na tebe...

annamarin
10. jún 2020

Baby mňa by zaujímalo, kde takých super chlapov beriete. Ja vždy narazím na podobných lenivých egoistov zahľadených len do svojich pocitov. Ešte som iného chlapa ani nemala. Za to niektoré kamošky majú chlapov, čo im stále pomáhajú so všetkým,vzorní, spoľahliví a ani na kráse im nechýba. Nechápem, kde ich beriete. :D

mira91
10. jún 2020

@annamarin ako sa hovorí, prišiel z ničoho nič🙂 ja ťa chápem, pretože vždy ale vždy som stretla takého a hlavne toho posledného, ktorý bol sebec, videl len seba, s ničím mi nepomáhal, vo všetkom ma upodozrieval, prednejšie mu bolo pivo, ako ja, urážal ma atď. Už som bola doslova znechutená a chcela som ostať sama. Neznášala som reči typu: ako to,že si sama, nehľadaj ich v bare. Alebo neboj sa, príde keď to budeš najmenej čakať🙂 bola som alergická...ale keď ono to tak naozaj bolo🙂 a som šťastná a vážim si na neho také veci, aké by som si podľa mňa nevážila keby nestretnem takého blbca ako naposledy pred mojím manželom🙂 takže veľa šťastia ti prajem a určite sa šťastie obráti aj na teba...

lenvam
10. jún 2020

Keď bude chcieť rezne tak mu povedz že ty si určia kedy ich budeš pražiť a nie on

negymama
12. jún 2020

ty si manzelka len na papieri. v skutocnosti spolubyvajuca s "vyhodami" /pre neho/.
Hradis mu polku nakladov na byt, ktory je len jeho. Stravu a dalsie vydavky mate tiez na polovicu takze sa aj sama vystravujes. aj na jeho benzin prispejes. a ma este zadarmo upratovacie a kucharske sluzby. plus sex k tomu.
Komu lepsie? nez tvojmu muzickovi.

Manzelstvo je totiz o niecom uplne inom... manzelia maju spolu peniaze, spolu postel, spolu deti, spolu domacnost, navzajom si pomahaju. ako hovori ceske prislovie. Ve dvou se to tahne lip.
ale takto? nasiel za pekne reci a vzhlad, hlupu a naivnu, co pomaha jemu ale on tebe nemusi...

nika2345
autor
12. jún 2020

@negymama a to ešte nevravím koľko som mala extra výdavkov ešte ked som chcela niečo navariť alebo upiecť a my chyblo niečo alebo som to nemala doma, aj čo sa týka drogérie...som šla, kupila..neriešila som to..alebo ked sme šli na oslavu niekam...on je schopný prísť na oslavu s ničím a sa hlupo usmievať a povedať napríklad ,,že aspoň fľašu som mohol kupiť,, tak ešte aj take veci som kupovala bo som ten trapny pocit nezniesla.
tak pravdu máš, hlupa a naivna, naučila som si ho tak 😀

negymama
12. jún 2020

@nika2345 nie je chyba byt hlupy a naivny... chyba je takym ostat.

0silvia0
12. jún 2020

@nika2345 nenechaj sa ďalej využívať, @negymama všetko zhrnula, niet čo dodať. Nemá ťa skutočne rád, nemiluje ťa a ja sa ti čudujem, že mu to všetko trpíš

Strana
z4