icon

Som normálny?

123456789aa
10. sep 2013

ahojte zienky, rad by som poznal Vas nazor a verim ze ma uplne neodsudite, tuzim po inej zene, je spravne pisat si, predstavovat a hresit myslienkami, zit vo virtualnom svete s niekym, s kyms a nikdy nestretnem na rozdiel od realneho stretnutia a podvodu? Som mozno divny, skazeny.... ale velmi tuzim po nieom hriesne krasnom, som ale zenaty, je teda hriech tuzit po zene a mat nadej ze ta ina bude tuzi po mne? smiem mat pravo tesit sa na to vobec?

Strana
z2
haslerka27
10. sep 2013

magor

sendy27
10. sep 2013

Podla mna nevieš čo chceš asi ti dačo chyba preto tužiš po inom, len aby si potom nebol sklamany z toho ☹

cecil36
10. sep 2013

Na tuto tvoju dolezitu otazku ti odpovie len psychiater. Tak sup sup na vysetrenie, aby si vedel ci si alebo nie si normalny. Ziadna zena na MK ti posudok k tvojmu stavu nespravi 😉

atinag
10. sep 2013

@gemina ty si to teda vyhrala... 😀 😀 😀

kykka
10. sep 2013

@123456789aa Ano mas. Takto si niekedy clovek potrebuje vyventilovat svoju manzelsku rutinu. Ty svojej zene nechces urobit zle, ale citis stereotyp a tvoj mozog si to vynahradzuje takymto sposobom. Lepsie toto, ako skutocna manzelska nevera. Vo fantazii si mozes robit co chces, ale v realite nie. Ked sa tvoj mozog nabazi svojej potreby, zase sa vratis do normalu a normalne budes pokracovat so svojou manzelkou. Trpi tym asi 10% ludi. Je to v nich a nikdy sa nezmenia. Virtualna nevera nieje nevera a takto bdu zit cely zivot. Raz budu mat potrebu tuzit po niekom, potom sa upokoja, budu sa naplno venovat rodine a potom zase zacnu tuzit po niekom a tak dookola. Od partnerov vsak nikdy neodidu, pretoze v podvedomi miluju iba svojho partnera.

Strana
z2