Som otec a chcem byť viac ako aupair. Poradíte?

danogm
28. feb 2014

Som otec 3,5 ročného syna ,argumenty partnerky sú chabé,je rodičov takisto ,bohužial syn býva u nich,hovorím im to do očí a údajne ich ohováram,hovorím pravdu,nie sú schopní nič ohladom syna riešiť.mojou chybou je že som nezabezpečil bývani so mnou,bohužial som mal nevýhodné požičky v tej dobe.Expartnerka je závislá na rodičoch,okrem brania hypotéky nechce nič riešiť.Nechcem byť otec aupair na dve hodiny denne.Za vyhrážanie považujú môj názor ,že ked mi nebudú dávať syna podla rozhodnutia súdu,tak bude asistovať polícia,to je posledné riešenie,bohužial s nimi sa inak nedá,boli to potencionálny svokor ,svokra ,syn ma pobozkal a skoro ma inzultovali.

luba28
28. feb 2014

a ako si to predstavujes ty???zrejme byvanie nemate???ked chce partnerka hypo,...

tilda
28. feb 2014

Preco s nim nezijes?

sissy27
28. feb 2014

nerozumiem, ty sa chceš nasťahovať k nim, či ako? ak som dobre pochopila, ty nie si schopný zabezpečiť samostatné bývanie pre teba, partnerku a dieťa, ona býva s malým u rodičov, takže aké riešenie by si si predstavoval ty? ty bývaš momentálne kde?

charlie1980
28. feb 2014

No a kam sa mala podiet s 3,5r. dietatom, pod most...? Asi ze to bola jedina moznost ist k rodicom, kedze spolocne byvanie nemate. Preco nebyvas s nimi...? Aky je dovod...? A ano, kedze mate spolocne dieta, tak partnerka ocakavala, ze budete mat aj spolocne byvanie. Radsej ako zastrasovat policiou by som si na tvojom mieste lamala hlavu, ako to spolocne byvanie nadobudnut.

trend270
28. feb 2014

Zlý formát. Zalozte diskusiu.

jahodka8
28. feb 2014

Dve hodiny denne sa ti zdá málo? A ty máš aj viac času ako dve hodiny denne? Pokiaľ pracuješ, tak dve hodiny denne je dosť, to ani žena v domácnosti možno toľko nemá času na dieťa, lebo perie, upratuje, varí, nakupuje.

tova
28. feb 2014

Charlie1980 ty si myslis ze zeny su len na rodenie deti a potom stat a muz staraj sa o mna a deti?????? preco by muz mal zabezpecit byvanie? to si mali obaja zabezpecit predtym ako otehotnela, je to chyba oboch, Ked odidem k rodicom tak aj s priatelom/muzom nie??? usetria sa spolocne peniaze a potom do svojho, aspon takto bezne ludia robia. Tako to je na prd taka manzelka ked si najde strechu nad hlavu pre seba a muz staraj sa o seba @danogm mas rovnake prava na dieta ako priatelka ziadaj sud aby zveril dieta do striedavaej starostlivosti , dieta hadam vies nakrmit, podat flasu, prebalit (neviem aky je syn stary) ked mas pracu a byvanie mozes sa o dieta rovnako starat ako ona, jej to da sancu aby si isla neco privyrobit a neprizivovala sa raz na muovi potom na rodicoch a state.

seemani
1. mar 2014

pise ze expartnerka..tak asi sa rozisli..