icon

Som podľa vás mimo?

vittekovaveva
14. júl 2021

Ahojte. Chcela by som sa spytat na vas nestranny nazor lebo uz naozaj neviem ci ja som mimo alebo kde je problem... s manzelovou rodinou mame rozne vztahy.. klasicka svokra kt zena jej syna nikdy nebude dost dobra aj keby sa postavim na hlavu.. so svagrinou som vychadzala ok do isteho casu.. nastala vsak situacia ze svokra so svagrinou zorganizovali rodinne ranajky na ktore pozvali aj mojho muza s nasou dcerou.. naplanovali ich prave jedinu sobotu v mesiaci, kedy pracujem.. s tym ze sa tvarili, ze nevedeli ze vtedy robim.. /100percent viem ze minimalne 1 z nich to vedela/ na co som sa nastvala, pretoze svokra ma taketo tahy zauzivane, vynechavat z rodinnych udalosti ludi kt.jej uplne nesedia, potom ich ohovarat rodica pred dietatom a podobne.. muz na tie ranajky napriek mojmu nesuhlasu isiel.. co ma nahnevalo.. keby svokra bola normalna, naozaj by som s tym nemala problem.. potom som sa dozvedela ako si moj muz pise so svojou sestrou /ktora sa dovtedy tvarila ako moja kamoska/ ze som mimo, riesim same pi*oviny a podobne reci.. to mna velmi zamrzelo jednak zo strany muza, nakolko taketo vyjadrenie nepokladam za slusne voci svojej zene.. jednaj aj zo strany svagrinnej, kedze sa tvarila ako moja kamoska.. a ja teda neviem, ja sa nikdyo ludoch kt si vazim nevyjadrujem takymto spodobom aj keby s nimi nesuhlasim.. mozno som mimo ja, z uneho vesmiru alebo co.. ale tento styl komunikacie mi pride velmi nevhodny 🤷🏼‍♀️ Ked som s tym muza konfrontovala nevidel na tom pisani nic zle.. obhajoval sa ze takto sa oni bezne bavia.. po dlhom rozhovore sa ospravedlnil.. ale neviem ci to myslel uprimne.. svagrina na mna vybehla ze sa nemam dovod na nu hnevat, ze ona nic zle neurobila a som mimo ja 🤷🏼‍♀️ Svagrina mi je koniec koncov jedno, prezijem bez nej aj ked ma mrzia nie najlepsie rodinne vztahy.. co ma viac trapi je to, ze neviem ci muzovi mozem verit ze pochopil, co sa mi nepacilo a ze sa to nebude opakovat.. kedze odvtedy si statostlivo schovava mobil

Strana
z3
marlenka222
15. júl 2021

@vittekovaveva ako u nás doma, len s tým, že sa jedná o moju vlastnú mamu, ktorá vymenila bratovu priateľku za mňa, lebo je lepšia, dokonalejšia, viac vie, viac spraví, lepšie to vie s deťmi-medzi riadkami vnímaj 20 ročná pipka, bez vlastných detí a jediné čo vie, je šoférovať, manipulovať s ľuďmi a milo sa usmievať. :( Bojujem s vlastnou matkou, menej by mi vadilo so svokrou, lebo svokra je svokra... Ale mama... Vlastný názor stratila, odkedy k nám chodí hentai slečna, manžel a ja nič neriešime, nič nevieme ale len potrebujeme pomoc od mladej

miska_kal
15. júl 2021

@marlenka222 hhmmm tak to mate v rodine tiez pekne. co ti poviem niektore zeny si proste vedia omotat okolo prsta kazdeho a pritom z nich niekedy ani nic extra nevyzaruje. no hlavne je v takom pripade podla mna ostat tak trocha nad vecou

marlenka222
15. júl 2021

@miska_kal ťažko sa ostáva nad vecou lebo mám denne na tanieri čo robím zle a potom keď príde nikto nechápe prečo ju s manželom nemáme radi :D a prečo jej nechceme dať deti - žeby sme my boli rodičia? :D keby to bola svokra, poviem si že je aká je. Ale mama ktorá nás oboch vychovala sama, vie dobre ako to je keď sa ľudia otáčajú chrbtom... Keď potreba niečo zrobit, to pipka nejde lebo doma má dosť. Keď spravíme, aj tak najviac spravil môj brat :D pritom "len" stojí a cumi.

sasitimi17
15. júl 2021

Ja som taká bola chvíľu po narodení dcéry, ale teraz ma 3r a som taká happy keď idu sami k jeho rodičom že neviem čo skôr robiť kam ísť či na kávu či nákupy alebo len ležať s knihou v ruke 😂 my tiež s jeho mamou sa moc nemusíme teda skôr ona mňa ale ja to neriešim, keď zavolajú aj mna tak prídem, keď len jeho tak ide iba on s malou a ja si vtedy uzivam “slobodu” 😄
Lebo načo sa tym budeš trápiť ? Zbytočne len sama sebe ubližuješ, ja tiež som sa mohla sama doma zožierať myšlienkami čo proti mne majú ale načo ? Keď ma tam nechcú tak by som sa tam ani dobre necítila

mladena
15. júl 2021

@vittekovaveva vieš čo, tak ti poviem drsne, vykašli sa na nejakú starú rašplu a nehľadaj zbytočne konflikty s mužom.

mondolina
15. júl 2021

@vittekovaveva
fakt riešiš " pixoviny" chudák muž si musí schovávať mobil 😂😂
ty ináč v akom strese musíš byť, kto čo o mne povie....ľudia sa ohovárajú odjakživa čo svet stojí.
vyprď sa na to čo kto povie, prestaň týrať muža somarinami a užívaj si život ♥️🤗

90909
15. júl 2021

@vittekovaveva možno si až príliš vzťahovačná. A nemyslim to zle. Ale trosku mi pripomínaš mňa, tak ti dam jednu radu na základe osobnej skusenosti. Neviem na zaklade coho u mna raz nastal ten zlom, ale udialo sa to doslova zo dna na den, kedy som si povedala, ze nedovolim inym ludom, aby ma ovplyvnovali do takej miery, ze na zaklade nich sa budem hodnotit, alebo spochybnovat samu seba. A uz vobec sa nebudem snazit, aby ma mali radi. A ten obrovsky kamen, co zo mna opadol, to ti bola ulava. A od toho momentu viem, ze su ludia, co ma nemusia, ohovaraju, vyhybaju sa mi a mne je to jedno. Je to ich rozhodnutie, ved ma nemusi kazdy milovat. Ale prestala som sa kvoli tomu citit zle, spochybnovat sa. Povedala som si, ze moje stastie je len na mne a zivot mam len jeden, aby mi stale zalezalo len na tom, ako sa ludia voci mne zachovaju. Robte si co chcete. To, ze ta mrzi, ze sa ta muz nezastal je take, neviem. Mna tiez niekedy nastve muz a zavolam mame, ze hento toto ono spravil, povedal. Ze ma to vytocilo. A hej riesim to aj s nim, ale obcas sa clovek potrebuje vykecat inde. Ruku na srdce ved to teraz robis aj ty. Len na verejnom fore. A to, ze ta budu ohovarat pred dcerou. Poviem ti takto. Uskodia len sebe. To dieta ta miluje najviac na svete a ziaden clovek ten nazor nezmeni. Kazdy clovek, co ma svojich rodicov rad, ich bude chranit a branit. Ona to mozno nepovie, ale ver, ze kazdy kto povie niečo škaredé na maminku, bude pre nu zly. Pamatam si to ako mala, ked teta ohovarala predo mnou babku z otcovej strany. A hoci som ako dospela zistila, ze babka svatica teda nebola, doteraz si pamatam tu krivdu, ze co si to ona vobec dovolila toto urobit, ohovarat ju predo mnou. A citim to rovnako stale. A to bola babka.

h2
15. júl 2021

@90909 👍👍👍

gdulskadarina
15. júl 2021

netrapila by som sa tym, ani so svokrou ani so svagrinou zit nebudes, ide o tvoj vztah s tvojim muzom, aby ten bol v poriadku aby ste mali veci vyriesene a toto su take banality, ktore vypustaj lebo nerobia vztahu dobre

0kristina0
15. júl 2021

@vittekovaveva ako tu uz bolo napisane tvoj problem je muz. Svokru ani svagrinu by som neriesila, oni s tebou neziju, neplatia ti ucty. Ja by som si poriesila muza. Urcite by nemal dovolit svojej mame aby ta ohovorala a je jedno pred kym. Mal by ju stopnut a hotovo. Ukazat jej ze je na tvojej strane. Dalsia vec. To ako ohovarala svojho zatka (ak som spravne pochopila), to nikomu nebolo trapne, ci sa pridali k nej aj ostatni? Preco ju niekto nestopol, neopytal sa jej ci to dotycnemu povie aj do oci? Je viac ako 100% iste ze ohovaraju aj teba.

jvasenka
15. júl 2021

@vittekovaveva zjavne to maju takto v rodine zauzivane a pride im to v poriadku..ak by muz so svojou sestrou na mna pindali vadilo by to aj mne..svagrinu by som mohla kaslat ale o tvojom muzovi to tiez nieco svedci...asi to manzelstvo nebude idylicke alebo je to pekny pokrytec (no a takemu by som neverila🤷)

Strana
z3