icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

Strana
vevapeto
16. júl 2022

Ty si platila dovolenku? Ak áno, urobila by som ako si písala.

silvusa123
16. júl 2022

Ahoj ,a si presvedčená že si chceš nájsť niekoho za neho ? Aby potom nebolo ešte väčšie peklo ,ale zas chápem že nechceš prísť o peniaze ale pokiaľ vieš kde je tak by som za ním zbehla a vyjasnila si to a ak by mi povedal že nejde tak potom by som zobrala niekoho iného

autor
16. júl 2022

@vevapeto áno, bude mať 30 rokov tak som mu povedala, že to dostane ako darček

lalenka33
16. júl 2022

Škrtla by som ho, ale nie len z dovolenky.

bajka16
16. júl 2022

Keď sa ani neozve, tak by som sa zariadila bez neho. Veď utorok je tu hop šup a ak ťa on nechá tak, tak prídeš o peniaze. To by som neriskovala pre niekoho, kto sa chová ako decko.

autor
16. júl 2022

@silvusa123 neviem kde sa nachádza, len tipujem, ale volať ho nemienim, vie, že máme ísť a mám sa mu ja prosiť, nech si ide do hotela užívať full servis, slnko a more? A ešte za moje peniaze?

mell27
16. júl 2022

Mňa by skôr trápilo vaše nevyzreté chovanie, tridsiatka na krku a správanie na úrovni tínedžera. ...

autor
16. júl 2022

@lalenka33 no ak sa neozve ani zajtra tak skončil

tykat
16. júl 2022

Veď neprídeš o peniaze, dala si mu darcek tak to ber tak ze s nim naloží ako uzná za vhodne. Ja skor tipujem ze v utorok sa dovali akoby nic a hurá na dovolenku. Otázka ci chces ísť ty s nim na tu dovolenku.

silvusa123
16. júl 2022

Tak si najdi náhradu a a v prípade že sa do pondelka neozve choď bez neho

autor
16. júl 2022

@bajka16 aj ja to tak vidím

bajka16
16. júl 2022

A vieš čo, rovno ho aj nechaj úplne. Správať sa ako puberta môže aj doma u mamky. Pred tebou nemusí unikať, niesi jeho mama.

autor
16. júl 2022

@tykat úprimne? Už ani nechcem, len som si povedala, že ešte do zajtra počkám.

autor
16. júl 2022

@mell27 moje správanie? Ja sa snažím veci riešiť a dať do poriadku, komunikovať a nie sa niekde zašiť a ignorovať partnera, ja som popri ňom vyzretá až moc a to je asi ten najväčší problém

dzulli1980
16. júl 2022

Toto je také správanie ... no ... išla by som na dovolenku sama, bez ohľadu na to, či sa ozve, či nie ... oddýchneš, načerpáš energiu ... on zrejme čaká, že sa mu ozveš, že ho budeš prosiť ... vyser sa na neho ... uži si dovolenku.

vevapeto
16. júl 2022

Na to že ma 30 rokov sa správa ako 3 ročný.

ummimaryam
16. júl 2022

Katastrofa chlap. Vieš čo, nič mu nepovedz, zbaľ sa a choď ku kamoske alebo rodičom, a v utorok chod sama na dovolenku... Vyčistis si hlavu a prídeš na iné myšlienky. A ani sa mu neozvi, ani slovko od teba nebude počuť pokiaľ prídeš späť. Fakt ti netreba takú mŕtvu ťarchu na pleciach. A že 1000 eur za takého idiota platiť. ☹️

pribinak
16. júl 2022

Skončil by, ale definitívne. Dovolenka je evidentne najmenší problém

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
abdn16
16. júl 2022

zober mamu a na neho kasli 🙂

autor
16. júl 2022

@dzulli1980 áno, presne si to vystihla, začala som si myslieť, že dávať mu ešte možnosť ozvať sa je blbosť, že kašlať ho, nech nechá tak a zdúva sa

lintu
16. júl 2022

výborný partner do života 👍 Narodeniny ešte nemal, čiže ten kvázi darček môžeš po zajtrajšku kľudne posunúť ďalej. Do utorka by som sa s ním preventívne ešte rozišla, aby naozaj v deň odletu neprikvitol.

karhu
16. júl 2022

cudujem sa, ze mu "taketo vypadky" tolerujes, davno by siel...vezmi mamu a kto vie, mozno prave na tejto na dovolenke stretnes toho praveho😉

0silvia0
16. júl 2022

Napis mu sms ze sa sprava ako debil a ze na dovolenku uz nemas s nim chut ist, cize sa nemusi balit, beries nahradu.
Ak mu to neoznamis, moze s stat ze v utorok pri nastupe budes mat zbytocne problemy, ked sa zjavi a nahrada tiez pri tebe... potrebujes nejake trapne vystupy?

autor
16. júl 2022

@kandelabra
@lintu
@karhu už som hovorila mamine, ide s nami aj môj syn 11-ročný tak sama by som nebola len by ma štvalo, že by prepadla tá suma zaňho

autor
16. júl 2022

@karhu tieto výpadky mi veľmi vadia, preto sa hádame, za iné ani nie v podstate

autor
16. júl 2022

@0silvia0 my spolu žijeme, všetky veci sú tu takže by si nemal ani čo zbaliť

karhu
16. júl 2022

myslim si ze prave tieto vypadky su dostatocny dovod na to aby siel po svojom

autor
16. júl 2022

Ja už nemám chuť s ním ísť, idem po troch rokoch k moru, chcem si to užiť a nie aby mi to tam niekto kazil, len by som považovala za slušné keby mi aspoň povedal, že nemám s ním rátať, veď to nie je len tak a nemám doma ani tlačiareň na peniaze, aby som ich vyhadzovala do vzduchu zbytočne.

sarahh09
16. júl 2022

Zatial je priateľ a keď raz pridu detí a on sa zoberie preč na pár dní.
Ja by som šla na dovolenku sama a jeho postrašiť rozchodom.

Strana