Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku
Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.
@0kristina0 predsa spolu prežili dosť času, jej ani synovi neublížil, nepodrazil, to že sa správal nezodpovedne vo svojich veciach, je iná vec kvôli ktorej mu dala 🦵, tzn. že na slušnú otázku či sú ok mu slušne odpovedala.
@cacianka hej, považovala som to za slušné, to neznamená, že ak mu odpoviem, že som v poriadku, skáčem mu do náručia späť, na osobné otázky a to, že mu chybáme, som nereagovala.
@marianeta to fotil jeden pán svoju rodinku práve, oni sa tam nastrojili, ja len náhodou a podotýkam môj príbeh je pravdivý 😉
@marianeta keby autorka chcela dat nejaku falosnu foto, tak by isto nedala takuto s malym chlapcom, ked vieme, ze syn ma 11r🤦♀️ takze evidentne to nie je ona so synom, ale ini nahodni turisti...a navyse, aj keby to bola falosna foto🤭🤭 autorka nemusi nikomu nic dokazovat, nikomu nic nedlhuje, takze je to koniec koncov uplne jedno, kto na tej fotke je😃
@kassandra25 bože žena ty si niekedy niekoho aj pochválila alebo napísala niečo pozitívne? Empatia u teba nula bodov 🤦♀️
@marianeta áno bežne si ľudia robia svoje fotky z boku a zo 100 metrovej vzdialenosti 🤣🤦♀️... Však to je zjavne ze fotila budovu a neviem ci mala megafonom vyhlásiť aby ostatní turisti opustili priestor aby mala "čistý" záber 🤣🤣🤣
Bože..ste ale .. to hneď musíte ako osy? Na prvý pohľad to inak vyzerá ..no.. Fotku som neotvárala..
Baby moje, zajtra ráno letím domov, bolo tu perfektne, no už dnes začínam pociťovať takú ťažobu na duši, čo ma čaká po návrate, najradšej by som tu zostala.
to je normalne, ze teraz citis stres... hlavu hore, ries problemy az vtedy ked nastanu 🙂
Keď sa vrátiš, vhupnes do kolotoča povinnosti.. A budeš riešiť za pochodu, to co príde.
Prídeš odpočinúta, plná energie s čistou hlavou.. Vieš čo chceš, čo nechceš.
Držím palce.
Si pomysli, koľko báb ťa tu podporuje, drzi palce a teší sa že sa tu konečne objavila jedna sebavedomá múdra ženská....... uvidíš ako to zajtra dobre pôjde
Ahooj, máš sa?
Neuveríš, som kúsok zvedavá, či sa "priateľ" po tvojom návrate ozval..
@mk22 no takže začnem tým, že sa absolútne nedokážem aklimatizovať doma po tej dovolenke, tak som sa tam cítila úžasne, som nešťastná z návratu. Čo sa týka "priateľa", áno, má veľké snahy, píše mi, chce sa so mnou stretnúť, včera ma pozýval na večeru, môj brat pracuje v jeho firme a hovoril, že pán šéf je úplne hotový z toho, že ma stratil kvôli vlastnej hlúposti a ako tu niektorá kočka písala, on absolútne nemyslel, že ja ho na tú dovolenku nahradím, nikdy som to ešte takto radikálne po jeho prúsery neriešila, preto pochopil, že je naozaj veľmi zle. Vraj ho tieto dva týždne veľmi zmenili, dostal veľkú "facku", no mňa nepresvedčí, že by to bolo nastálo, to by musel škrtnúť jeho rodné mesto, kamarátov a naučiť sa riešiť problémy inak, než sa ísť s jeho "puberťákmi" nezadanými nalievať. A to nevidím ako reálne keďže v tom meste má rodinu. A to všetko sa vždy deje tam.
Je fajn, že ty sama si to celé uvedomuješ a vieš, v čom je problém. Nedá sa urobiť životnú zmenu zo dňa na deň. O to zvlášť, že si to "oddelila" dovolenkou. Minimálne si teraz zodpovedz, či Ti ešte stojí aspoň za to, aby ste sa oficiálne rozišli resp. aby si mu vysvetlila Tvoje dôvody takého rozhodnutia zoči voči alebo už vôbec nie. Držím palce!
Tuším tu písal dáky muž v zmysle že sa uvedomí a pochopí že si ťa má viac vážiť. Tak som zvedavá😉.

Tak najprv sa s nim nechces rozpravat lebo nemas o com a potom mu odpises na sms. Pekne vidiet ako si zmakla a tipujem, ze po navrate domov sa date dokopy. Aj som cakala takyto koniec.