icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

0kristina0
22. júl 2022

Tak najprv sa s nim nechces rozpravat lebo nemas o com a potom mu odpises na sms. Pekne vidiet ako si zmakla a tipujem, ze po navrate domov sa date dokopy. Aj som cakala takyto koniec.

laila22
22. júl 2022

@0kristina0 tebe môže byť jedno čo autorka robí/nerobí

0kristina0
22. júl 2022

@laila22 tebe moze byt jedno co ja napisem, naco na mna reagujes?

cacianka
22. júl 2022

@0kristina0 predsa spolu prežili dosť času, jej ani synovi neublížil, nepodrazil, to že sa správal nezodpovedne vo svojich veciach, je iná vec kvôli ktorej mu dala 🦵, tzn. že na slušnú otázku či sú ok mu slušne odpovedala.

autor
22. júl 2022

@cacianka hej, považovala som to za slušné, to neznamená, že ak mu odpoviem, že som v poriadku, skáčem mu do náručia späť, na osobné otázky a to, že mu chybáme, som nereagovala.

jannette1986
24. júl 2022

No ako je na dovolenke?

autor
25. júl 2022

@jannette1986 perfektne je, iný život, iný svet, ťažko sa mi pôjde domov 🙂

autor
25. júl 2022
martul
25. júl 2022

Paráda, oddych s ľuďmi, ktorí si to zaslúžia.

marianeta
25. júl 2022

Na tej prvej fotke si so synom? Nejako sa mi zdá ,že sa zmenšil..

dori92
25. júl 2022

@marianeta bože to ani nemusí byť ona.... Co tu zas vysetrujete 🤦‍♀️

autor
25. júl 2022

@marianeta
@dori92 to som len odfotila teraz v Heraklione budovu, to nie sme my

marianeta
25. júl 2022

@dori92 ja nič nevysetrujem..Proste to vyzerá ako strojena fotka ich dvoch ..

autor
25. júl 2022

@marianeta to fotil jeden pán svoju rodinku práve, oni sa tam nastrojili, ja len náhodou a podotýkam môj príbeh je pravdivý 😉

kayyaa
25. júl 2022

@marianeta keby autorka chcela dat nejaku falosnu foto, tak by isto nedala takuto s malym chlapcom, ked vieme, ze syn ma 11r🤦‍♀️ takze evidentne to nie je ona so synom, ale ini nahodni turisti...a navyse, aj keby to bola falosna foto🤭🤭 autorka nemusi nikomu nic dokazovat, nikomu nic nedlhuje, takze je to koniec koncov uplne jedno, kto na tej fotke je😃

aurorastone
25. júl 2022

@kassandra25 bože žena ty si niekedy niekoho aj pochválila alebo napísala niečo pozitívne? Empatia u teba nula bodov 🤦‍♀️

aurorastone
25. júl 2022

@marianeta áno bežne si ľudia robia svoje fotky z boku a zo 100 metrovej vzdialenosti 🤣🤦‍♀️... Však to je zjavne ze fotila budovu a neviem ci mala megafonom vyhlásiť aby ostatní turisti opustili priestor aby mala "čistý" záber 🤣🤣🤣

marianeta
25. júl 2022

Bože..ste ale .. to hneď musíte ako osy? Na prvý pohľad to inak vyzerá ..no.. Fotku som neotvárala..

autor
26. júl 2022

Baby moje, zajtra ráno letím domov, bolo tu perfektne, no už dnes začínam pociťovať takú ťažobu na duši, čo ma čaká po návrate, najradšej by som tu zostala.

bessie12
26. júl 2022

Stastny navrat domov a treba verit, ze vsetko bude v pohode 🙂

kaktusik007
26. júl 2022

to je normalne, ze teraz citis stres... hlavu hore, ries problemy az vtedy ked nastanu 🙂

panelacikova
26. júl 2022

autorka - chápem ťa a držím palce 🙂

mk22
26. júl 2022

Keď sa vrátiš, vhupnes do kolotoča povinnosti.. A budeš riešiť za pochodu, to co príde.
Prídeš odpočinúta, plná energie s čistou hlavou.. Vieš čo chceš, čo nechceš.
Držím palce.

martul
26. júl 2022

Si pomysli, koľko báb ťa tu podporuje, drzi palce a teší sa že sa tu konečne objavila jedna sebavedomá múdra ženská....... uvidíš ako to zajtra dobre pôjde

autor
27. júl 2022
mk22
30. júl 2022

Ahooj, máš sa?
Neuveríš, som kúsok zvedavá, či sa "priateľ" po tvojom návrate ozval..

emily_666
30. júl 2022

@mk22 veru, viacere sme zvedave ako sa to vyvinulo po case

autor
30. júl 2022

@mk22 no takže začnem tým, že sa absolútne nedokážem aklimatizovať doma po tej dovolenke, tak som sa tam cítila úžasne, som nešťastná z návratu. Čo sa týka "priateľa", áno, má veľké snahy, píše mi, chce sa so mnou stretnúť, včera ma pozýval na večeru, môj brat pracuje v jeho firme a hovoril, že pán šéf je úplne hotový z toho, že ma stratil kvôli vlastnej hlúposti a ako tu niektorá kočka písala, on absolútne nemyslel, že ja ho na tú dovolenku nahradím, nikdy som to ešte takto radikálne po jeho prúsery neriešila, preto pochopil, že je naozaj veľmi zle. Vraj ho tieto dva týždne veľmi zmenili, dostal veľkú "facku", no mňa nepresvedčí, že by to bolo nastálo, to by musel škrtnúť jeho rodné mesto, kamarátov a naučiť sa riešiť problémy inak, než sa ísť s jeho "puberťákmi" nezadanými nalievať. A to nevidím ako reálne keďže v tom meste má rodinu. A to všetko sa vždy deje tam.

dupinka
30. júl 2022

Je fajn, že ty sama si to celé uvedomuješ a vieš, v čom je problém. Nedá sa urobiť životnú zmenu zo dňa na deň. O to zvlášť, že si to "oddelila" dovolenkou. Minimálne si teraz zodpovedz, či Ti ešte stojí aspoň za to, aby ste sa oficiálne rozišli resp. aby si mu vysvetlila Tvoje dôvody takého rozhodnutia zoči voči alebo už vôbec nie. Držím palce!

kamatopo
30. júl 2022

Tuším tu písal dáky muž v zmysle že sa uvedomí a pochopí že si ťa má viac vážiť. Tak som zvedavá😉.