Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku
Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.
Ak sa rozhodnes ist bez neho, daj pozor, ja by som mu uz nenechala k dispozicii byt, aj on to moze brat ako poslednu kvapku z nejakeho jeho pomyleneho pohladu.. neuzila by som si dovolenku a len by som sa bala, co mi tam moze nechat..
To vážne, keby sa zjavil.. By si mala chuť ísť s ním na dovolenku?
Hádam máš hrdosť, sa znížis na správanie blbca?
Ó čom by bola ta dovolenka, to by si si prepla gombík a tvárila sa ze všetko je ôk.
Véd to je blb, normálny človek sa tajto nespráva.
Uteká ti čas, ved to je nespolahlivy mumak, a ver ze syn cíti vidí vníma.. Vôbec ta hádka nemusí byť hlasna.
To co je za chlapa ze sem tam sa vypari odmlci neozve.. To s týmto si v pohode??
@euie presne. ešte dnes by som kontaktovala jeho rodičov, nech ho ráčia zháňať, lebo mu balím veci a končím s ním, nech si príde pre ne čím skôr. volala by som nejakú pohotovostnú kľúčovú službu a vymenila zámku. a dovi dopo. potom vzala nejakého príbuzného, či kamošku a dovolenku si užila. nestornovala by som ju len preto, že on je idiot.
@panelacikova presne tak, pobaliť veci a vymeniť zámky ..ozaj ešte môže v byte niečo "vymyslieť" ako pomstu. Tento to v hlave nemá v poriadku. 🤨
@marikaan
A kedy treba "blba" pobalit? Vtedy ked sa za neho vydas a spravi ti dve deti?
Prave chodenie je cas vztahu, kde si mas vsimat pozorne frajera a zistit, ci ano alebo nie. A pocas chodenia je prirodzene a dokonca spravne to ukoncit vcas, ked ti dotycny clovek nesedi.
A ked sa pri takychto banalitach prejavuje ako totalny debil, ako sa bude spravt vo vaznych zivotnych situacich?
Nie, svadbou a detmi sa nezmeni - bude to 100krat horsie.
Ste len frajeri? Dakuj bohu ze sa vyfarbil. Nie stastny rodinny zivot ta s nim caka. Trestat nepritomnostou je veelmi zle.
Este by som od neho cakala, ze sa objavi na letisku a zaujme pozu, ze este mas byt rada ze s tebou ide!
Dobre robis, ze beries maminu, ja by som ho skrtla zo zoznamu uz vtedy ked odisiel. Toto je spravanie nevyzreteho decka. Moj manzel (vtedy bol priatel) mal taketo pokusy, ze pocas hadky odisiel, nepovedal kam a prisiel az vecer. Mna to neskutocne vytacalo, tak som mu pri poslednom takomto odchode povedala, ze ked to este raz spravi tak sa uz vracat nemusi a najde si pobalene veci pred dverami. Odvtedy (uz je to niekolko rokov) sa to neodvazil urobit.
Úprimne? Šla by som na dovolenku a bolo by mi jedno, či sa objaví alebo nie. A po dovolenke by som ho už tiež nikdy nečakala. Brala by som to tak, že keď prešiel tými dverami preč, prešiel nimi naposledy. Takéto správanie je detinské a nezodpovedné.
@luccija no asi to, že keď autorka ho nevie nájsť, možno rodičia budú vedieť, kde je. Kvôli kontaktu.
Baby, všetko čo píšete je pravda, musím sa dokopať k radikálnemu rozhodnutiu, myslím, že po tomto sabotovaní dovolenky, s tým už nebudem mať problém, mama sa už teší, že pôjde s nami.
@panelacikova Ked bude ona na dovolenke,chlapec bude mat zdarma byt pre seba a svojich kamarátov a ich kamarátky.😉 Vymenit zámok do utorka ešte stíha.
@panelacikova nechcem ho kontaktovať, je mi to proti srsti, dovolenka je zaplatená 5 mesiacov, vie že sa v utorok ide, rozprával ako sa tam veľmi teší a teraz robí toto, 2 dni pred odchodom. Tak nech je tam kde je, každý má na výber.
@teki1 v dome počas dovolenky budú môj otec a brat, idú prerábať synovu izbu takže toho sa neobávam.
Maminka si tú dovolenku zaslúži oveľa viac ako tento tvoj nezodpovedný priateľ.Uži si dovolenku,nech má na čo v dobrom syn aj mama spomínať.Chlapov je na svete dosť.
Super, na debila sa vykasli, nestojí na to. Maminka ti predpokladám pomáha, tak si to zaslúži. Prajem super babsku jazdu. A keď by sa mládenec do utorka objavil, nech si len zoberie veci.
S takym muzom by som vobec nebola, poslala by som ho do riti a dovolebku si uzi sama. Potom napis ako si sa mala 🙂 netrap sa koli decku. Toto by chlap nerobil, ale decko ano ze sa zobere na par dni a ide prec
A mas nejaky plan ked sa zajtra dostavi, vymysli si ze "bol chory, v nemocnici a pod." a bude chciet ist na dovolenku?
@tykat s takýmito výhovorkami by neprišiel, to vie že by nepochodil, poznáme sa, moja odpoveď? - "neskoro"
Super si uzite dovolenku. A toho chlapa uz neries vobec. Pohádať sa neozvat sa je trapne na dospeleho.
Jednoznacne chod sama,vezmi kamosku,chlap by mal byt chlapom,a ak sa teraz takto sprava,ako sorry,nech si trhne...

Ja by som dnes počkala či sa ozve, ale asi by som nemala už chuť s ním ísť na dovolenku. Zrejme by som to zajtra zrušila a zobrala náhradu a pri balení by s mu zbalila aj kufre. Správa sa ako čistý nezodpovedný debil.