Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku
Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.
Uzi si s maminou dovcu a ked sa panko ozve tak napis ako to dopadlo.drzim palce😊
Práve som dostala sms, či sa dnes môžeme normálne porozprávať 😅
ktovie preco ste sa doteraz nemohli "normalne" porozpravat, lebo nezrely chlapcek sa miesto normalnej debaty sprava ako 5rocny?🤔
Napis mu, ze nech si dojde po veci a ako sa bude balit sa s nim porozpravas...nedaj sa ukecat...takehoto nepotrebujes vo svojom zivote...dovču si uži s maminou...
Porozpravat sa mozte jedine o tom kedy si pride pre veci. Hlavne sa nedaj ukecat🙈 a uzi si dovolenku s maminou
Nemám čas, letím na dovolenku.
Veci máš zbalene pred vchodom, dnes do 12.00 si ich vezmi, 12.15 prídu smetiari. Čau
😉
Presne som cakala ze nieco taketo napise. Uz sa blizi dovca, chalan citi ze prestrelil, ale na dovcu by isto chcel ;)
Nedaj sa ukecat, aj tak to nema buducnost.
To je blb, ešte na Teba to ide hodiť,ze "normálne" porozprávať. Akokeby si sa ty zdula a4 dni bola niekde v liehu😤
Toto je tak blbe od neho… Uplne mi to pride akoby ta ma na haku, len nechce prist o dovolenku..🤦🏼♀️
Prosím ťa, celý čas si myslím, že aká si rozhodná sebavedomá ženská, nepokaz mi to.
Nedaj sa nabaliť na recicky jak mu je to ľúto ako ťa ľúbi, určite to toho zakomponuje aj tvojho syna a bude to skúšať. Akože to čo je za chovanie, zmizne pár dní o sebe nedá vedieť, robí si ožran párty a teraz pred dovolenkou sa ozve?! Šak čo troška spraví divadielko všetko sa mu odpustí a on bude mať zadarmo dovolenku...... dúfam že to tak nebude. Držím palce.
Som teraz u gynekológa tak ho nemám čas riešiť, zatiaľ som mu len napísala, že ak sa mi ozval kvôli dovolenke, je neskoro.
Dobrý chuj.
Zrovna dnes, pred odchodom, dostal chuť a našiel si čas sa porozprávať.
Poradím ti.
Ak mu chceš na tu sms reagovat, nepýtaj sa ho nič.. Nepokladaj otázky, že prečo až dnes a o co ti ide.. Lebo on odpovie a už si v sms kolotoči, čo je max zbytočné.
Ak chces reagovat..pis oznamovacie vety.
Venovala by som mu jednu jedinú.. Keďže u teba ešte nejaké veci ma.
Všetky veci máš zbalené, otec ta bude v pondelok čakať, vyzdvihni si ich, ak nie, po dovolenke ich vyhodím.
V žiadnom prípade sa s ním pred odchodom nestretavaj, iba ta rozladi, pokazí dovolenku.
Nemáš chuť počúvať kviliace reči o ničom.
Sam sa rozhodol.
Uži si dovolenku🍀
Nedaj sa ovplivnit uz vobec nim. Nszasluzi si ta ... ty mas na lepsieho co ta bude lubit a vazit si teba aj tvojho syna. Drzim ti palce aby ti to dobre dopadlo a potom podaj info 🙏
@mk22 presne, zase stratený čas písaním sms a prehadzovanie slovneho pingpongu.
Doteraz mal more času na rozhovory, dávala mu šance, pomohla, podporila, poradila, ale on si ide svoje. A teraz odrazu má chuť na intelektuálne rozhovory ? Už má dosť rokov aby vedel čo chce a čo nie, ako sa postaviť k problému, pár hodín si vyčistiť hlavu a popremýšľať, vychladnúť a potom seriózne riešiť.
3 dni zdrhnúť je riešenie ? Niekde sa spijat, bujaciny, ignorácia partnerky veru riešenie nie je. A toto opakovane ? Halooo, zostaň si tak kde si bol doteraz.
Handry máš na chodníku.
mimochodom, tiež som za to, aby otec vymenil zámku. jeden nikdy nevie, náhodou mu preskočí (kamošovi) a nebodaj tam vlezie v noci a ešte im ublíži napríklad pod vplyvom alkoholu, keď teda, autorka, píšeš, že on rieši problémy alkoholom....
Ja by som mu neodpísala nič 😅, nechala by som ho skvarit sa vo vlastnej šťave... až po dovolenke by som sa ozvala,nech si pride po veci
Ty sama asi najlepšie vieš, že problém u vás nie je dovolenka, ale niečo iné... Jeho alkoholizmus a niekoľkodňové ignorovanie teba, to je neprijateľné pre ženu čo si váži seba, pre matku dieťaťa. On si ťa neváži, to je jasné. Jeho vysvetľovanie, obhajovanie sa, to je manipulácia z jeho strany.
Pred dovolenkou vymeniť zámok, zbaliť mu veci ku dverám/ pred dvere, a jediná reakcia len oznam kedy si môže prísť po veci.

@amiaja už v tom keli je, čo sa mňa týka, jemu by nepomohlo ani po kolenách prísť od mamičky, určite tam prespáva. Práve som si zohnala odvoz na letisko, zajtra jeho meno zruším v CK a dám maminu, normálne som spokojná so sebou 😀