icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

malinoismum
18. júl 2022

Máš moj obdiv, super si sa debila zbavila.
Takých nebojacnych žien, ktoré si uvedomujú svoju hodnotu je zial (najmä tu na MK keď človek číta diskusie…) už malo.
Užite si s maminkou dovolenku! 🫠

panelacikova
18. júl 2022

@malinoismum a vieš, prečo? lebo sú mnohokrát doslova viazané na chlapa. jednoducho sú závislé (väčšinou finančne) na ňom. katastrofa.

moonlight1210
18. júl 2022

Ja by som ho zablokovala, nech mi nekazi dovolenku vypisovanim a vyvolavanim.
Citovym vydieranim, fnukanim, slubami, alebo vyhrazanim sa kadecim.

Za ten cas, co budes prec, mozno stihne prejst viacerymi fazami (od soku, ako vypiekol sam so sebou a ty si fakt odisla bez neho, cez vycitky, obvinovanie, nahnevane ukrivdenie a vymyslanie odplaty, az po spytovanie svedomia a strach, ze to definitivne pokaslal a uz to nevyzehli nicim) a aj vychladnut. Ked zisti, ze dovolat sa ti nemoze.

Ak by skusal robit bordel u teba doma, tak otec ti moze zavolat.

acrobaleno
18. júl 2022

Toto je napínavé, som zvedavá, čo bude.

nelka93
18. júl 2022

Tvoj priateľ je debil, ale mňa skôr zaujíma či vôbec pôjde zmeniť meno cestujúceho. Väčšinou o takomto čase už majú cestovky zacheckovanych klientov a buď to nejde vôbec alebo sú tam vysoké poplatky. Každopádne držím palce

autor
18. júl 2022

@nelka93 pôjde, možnosť je do zajtrajšieho večera do 20:00, v piatok som sa bola na to informovať, ja to idem vybaviť dnes, poplatok je 34 €.

moonlight1210
18. júl 2022

@nelka93 neviem, ako autora, ale mne by to stalo aj za ten poplatok a o dovod viac, preco ho poslat k vode. Ma sa toto opakovat (aj v kadecom inom), tak radsej dovidenia, ako nespolahlivy, sebestredny chlap.

autor
18. júl 2022

@acrobaleno všetko zreferujem, neboj 😉, ale že nejde, to som mu už oznámila, podľa mňa je tak šokovaný, že sa z toho asi ani nespamätá 😅

0silvia0
18. júl 2022

Aj odpovedal na informaciu ze dovolenka pre neho nebude? Alebo stale predychava?

livuska124
18. júl 2022

Tá sms, čo ti napisal je z jeho strany čistá manipulácia. Zrazu sa chce normálne porozprávať....po štyroch dňoch, čo sa mu neráčilo ozvať sa ti 🤦 prehadzuje vinu na teba, aby si mala zlý pocit, že to kvôli tebe ste nemohli predtým viesť normálnu komunikáciu. Neverila by som mu už vôbec nič...lebo určite bude skúšať na teba ako veľmi ho to mrzí a bla bla....nie, nemrzí ho nič, 4 dní bol na "párty" a na teba ani nepomyslel, resp.ak aj pomyslel, tak len na to, ako s tebou vypiekol a ako ťa nechal zožierať nevyriešeným a nevydiskutovanym problémom.
On si absolútne nepripúšťa, že by si ho mohla poslať k vode. Má tak vysoké ego a mienku o sebe, že verí, že ho vždy prijmeš späť, aj po Tom, čo sa 4 dni neozval 🤦 bude sa ťa snažiť manipulovať ďalej, on dobre vie, čo robí a myslí si, že bez neho nepreziješ, že ho neopustíš...

autor
18. júl 2022

@0silvia0 zatiaľ nie, určite je šokovaný

sue155
18. júl 2022

Autorka hlavne sa nenechaj ním zmanipulovať, ak sa s ním stretneš! Naozaj sa mi páči a si pre mňa hrdinkou, že si tak sebavedomá a rozhodná! V dnešnej dobe je žiaľ veľmi málo takýchto žien, ktoré si seba vážia, boja sa opustiť nefungujúci vzťah iba preto, že si myslia, že to finančne neutiahnu alebo ze zostanú samé. A potom su tu takí debilkovia, ktorí s nami takto mávajú a my sa nechávame stále namotavat a len sa trápime a sme nešťastne! Ak je dom tvoj, len by som mu zbalila veci pred dvere a pri slušnom rozhovore by som mu ich dala a pratala by som ho z domuuuuuu len také fukoty! Neuvádzas (alebo som si nevšimla) koľko máš rokov, ale pre žiadnu ženu nie je neskoro si nájsť partnera v ktoromkoľvek veku, hlavne takého, ktorý si ženu bude vážiť! Držím ti palce. Uži dofcu s maminou a so synkom a potom posli fotku z plaze s aperolom v ruke 😊...... Užívajte 😘

malinoismum
18. júl 2022

@panelacikova Áno viem 🙂 Ja tiež vždy hovorím že nech si uvedomia že ostanú aj tak doma so somarom samé, deti odletia… ale to nevysvetlíš 🙂
(Sama som odišla v 4 mes. Tehotenstva a ani nedala do RL lebo mám svoju hrdosť a radšej by som si ruky po lakte zodrala ako od debila niečo pýtala…. Každý vidí len výživné, ale nevidí, ze on ma potom tiež take iste rodič.
Práva- to jej uz na koni nevysvetlia🙂 až keď je neskoro, príde na to že z toho RL ho nevymaže …)
🤭🤭🤭❤️❤️❤️
Pekný dnik

autor
18. júl 2022

Už som bola v cestovnej kancelárii takže je to na 100 %, že ide s nami mama.

h2
18. júl 2022

Klobúk dolu pred tebou, žena! 👍👍👍

kayyaa
18. júl 2022

No a mozno sa chce len porozpravat - prist si po veci a rozist sa😀 mozno ste naozaj vypiekli so sebou vazjomne obaja. Ty sa tesis, ako si vypiekla s nim, on sa mozno tesi, ako s tebou vypiekol on a este ako budes v soku, ze on s tebou na tu dovcu nepojde a necha ta v stichu! 😀

Takze obaja ste spokojni, tak to ma byt, happy end pre oboch 😀😀

Uzi si dovokenku a vsetko dobre prajem😊

autor
18. júl 2022

@kayyaa vôbec nie, on vypiekol sám so sebou, píše mi správy takže to nie je tak ako si myslíš, že by nešiel 😉

emily_666
18. júl 2022

A co vypisuje ? Zaujima ma, ako taky clovek rozmysla 🤣

mariejenka
18. júl 2022

Prosím 😂 napíš, čo píše. A rozhodne si nemyslím,zeby on sa chcel rozísť,jemu len v prepitom mozočku, konečne došlo,ze to prepiskol a je koniec.

kayyaa
18. júl 2022

A co vypisuje ? 😀😀 ....no ak naozaj dufal, ze pojde na tu dovcu, tak potom je to fakt riadny pako..som myslela, ze ta chce "vytrestat", ze nikam s tebou uz nepojde...no ale nie, chlapec to ma inak zratane😀 ...ale teda preratal sa 😂😂

zuzinapipina
18. júl 2022

Ja zbožňujem takéto príbehy so šťastným koncom na pokračovanie 😁autorka súper, ani si nevieš predstaviť,ako ti po takomto rozhodnuti stupla svoja sebahodnota 💪🤗🎊👏
Niekedy su tu také zaujímavé príbehy na pokračovanie, ze je to lepšie ako na netflixe😅

mk22
18. júl 2022

Haha zrazu ma čas písať.. To je blbecek..co si vbc o sebe myslí.. Ze sa ozve po 3dnoch a ešte mu máš ďakovať?

dori92
18. júl 2022

Autorka, všetky sme tu zvedavé ako to bude pokračovať a co ti pánko píše, daj nám vedieť 😅

autor
18. júl 2022

@dori92
@kayyaa
@mariejenka ja som mu napísala, že nejde a aj prečo nejde, no a on píše, že ako som si mohla myslieť, že by neprišiel, že vie, že to posral atď.

livuska124
18. júl 2022

@mk22 áno, presne tak to mal naplánované. Najprv ju "vytrestal" pasívnou agresiou (teda tichom, neozýval sa) kvôli tomu, že poukázala na jeho problémy (s alkoholom). To sa dotklo jeho ega, tak odišiel a nech sa v Tom utápa sama. Myslel si, že nebude mať "gule" na to, aby išla na dovolenku bez neho resp.s niekým iným a že mu bude vďačná, keď sa po 4. dňoch vráti a na celý problém, kvôli ktorému sa hádali, razom zabudne. Lenže sa prepočítal, prekročil hranice až príliš.
Autorka - presne ako som ti vravela, zrazu vie, že to "posral" (vedel to veľmi dobre aj predtým) a ako si si TY len mohla myslieť, že nepríde, no zase to zvaľuje na teba, čo si blbá, že si si myslela, že nepôjde s tebou na dovolenku....? Veď si len mala čakať a tíško šúchať nohami, kým sa mu uráči prísť 🤦

dzina007
18. júl 2022

a este by som pred ochodom zavolala zamocnika a dala vymenit zamok na tvojom byte ...

autor
18. júl 2022

@livuska124 perfektne si to vystihla, priam dokonale, riadny šok dostal keď zistil, že som nečakala a nešúchala nohami, presne to si myslel, že zasa bude odpustené. A ešte mi vytkol, že prečo som mu ja nezavolala 🙈

euie
18. júl 2022

To je vol 🙈 uplne z toho citit, ze si s velkym egom mysli, ze rozhodnutie ist/neist na tu dovolenku bolo vzdy len na nom... a ze autorka sa len pomylila v usudku, ze sa on rozhodol neist ked sa neozyval a preto to zmenila... dufam, ze sa trosku spamata chlapec. A som rada, ze to uz nebude autorkina starost. Tato diskusia na konikovi je moja N1. Som na autorku hrdaaa, prezivam to od prvej chvile a strasne drzim palce!!

livuska124
18. júl 2022

Autorka - takže opäť je to tvoja vina - ty si sa mala ozvať 🤦🤦 perfektný príklad narcizmu nám dáva - zvaliť vinu na druhého, pasívna agresia,... On si nepripúšťa za žiadnych okolností, že chyba je v ňom... Možno sa ti ani neospravedlní (aj keď veľmi dobre vie, že by sa mal) to by veľmi klesol vo svojich očiach 😁

dori92
18. júl 2022

Oh bože toto správanie zduteho chlapčeka... To ma dostáva do kolien. Len sa priprav ze nakoniec to bude cele tvoja chyba😂
No chlapcovi teraz spadol vejár, keď zistil ze žiadne moríčko sa nekoná, a môže doma plakať do vankúša... Vlastne - u maminky😅