Som precitlivelá?

10. aug 2022

Ahojte, mám otázku, pretože sama si na ňu neviem odpovedať. Mám priateľa "na diaľku". Býva síce v jednom meste ale dosť často je pracovne vyťažený. Aspoň to tvrdí. Vidíme sa tak možno raz za dva týždne, a to aj z dôvodu, že som rozvedená, mám dieta, ale este ich s ním nechcem zoznamovat lebo si ním nie so istá a práve preto píšem. Teraz dva týždne som bez detí a on sa ani raz nezastavil. Povedal mi, ze príde vo stvrtok a ostane do soboty. Odrazu je zo stvrtka len piatok o deviatej vecer a v sobotu o desiatej ide domov. Vraj aj on potrebuje zrelaxovat a tak pridu k nemu na navstevu kamarati.
Mam pocit ze je to pre mna posledna kvapka a moja trpezlivost skoncila, ale aby som sa niecomu vyvarovala do buducna, tak sa pytam vas, je moja reakcia ok? Kaslali by ste aj vy na takeho chlapa, ak by ste boli v mojej kozi?

veronikaszabova
10. aug 2022

Ja by som toto ani "vztahom" nenazvala...

zuzana9393
10. aug 2022

On nema deti? Pride mi to trochu take, ze este sa chce vyburit, ked.je radsej s kamaratmi ako s tebou po takom dlhom case. Asi by som si nasla niekoho vyzretejsieho, ale napisala si toho malo

moonlight1210
10. aug 2022

Nechala by som mu jeho priestor. A zaroven vyzadovala svoj. T.j. ked si pozvem kamosky a on by zrovna mohol, tak smola, nemam tiez cas. Ale ponuknem mu iny inokedy.

To samo ukaze, ci vlastne chcete byt spolu, alebo si sebou navzajom vyplnate len medzery, ktore by inak ostali prazdne a nudili by ste sa.

No a mne pride, ze ty si pre neho viac ta vypln medzier ako priatelka.

autor
10. aug 2022

@moonlight1210 tiez mam uz z toho rovnaky pocit...apropo ma 52 rokov , nie 20 aby sa potreboval vyburit, si myslim..

moonlight1210
10. aug 2022

Daj na intuiciu. Tu okasle malokto.
Ja ked nieco pri prvom-druhom stretnuti z niekoho citim, tak sa to nakoniec ukaze ako pravda. I keby som ten pocit stokrat potlacila a ignorovala v prospech toho, ze zo slusnosti nemame druheho sudit, kym ho nepozname.

elizabet173
10. aug 2022

toto nie je vzťah, vycúvaj. Má 52 rokov, je sám, môže si svoj život organizovať, ako sa mu zapáči. Žena s deťmi a rodinný život je zrejme to posledné, po čom túži, potreboval by ťa možno na sex a to je asi tak všetko

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
10. aug 2022

S kamosmi sa chce pobavit, s tebou mozno zasexovat a pojde rychlo domov mozno aby si od neho nieco nechcela, tam suflik opravit atd. Na tvojom mieste by som s nim ako partnerom moc neratala.

karhu
10. aug 2022

dovidopo takej znamosti👎

stary_ujco
10. aug 2022

Pride na pol dna. Naje sa, vyprazdni gule a ide si žiť dalej svoj život. Dobre ze si do toho nezatiahla deti.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_01
10. aug 2022

Mala som dva vzťahy na dialku, prvý bol podobný ako popisuješ ty. Ukázalo sa že dotyčný vzťah nechcel. Ukončilo sa to samé. Teraz som v druhom vzťahu. Napriek tomu, že priateľ býva asi 40 km mimo mňa tak sa stretávame vždy keď je doma (robí v zahraničí). Ešte sa mi nestalo aby sa výhovoril, keď je doma že má plno prace a nepríde. Príde aj keď ma naozaj plno prace. Čiže na tvojom mieste by som to asi vzťahom nenazvala.

marcellka32
10. aug 2022

Ale veď vy nemáte vzťah, to su len sexuálne stretnutia

kvetinka75
10. aug 2022

no možno ani nejde nikam s kamarátmi ale iba potrebuje svoj kľud a nie deti okolo seba. Nepíšeš aké veľké sú deti ale muži po 52ke väčšinou už nemajú chuť sa prispôsobovať a riešiť veci okolo detí. On si asi uvedomuje ten záväzok na pár rokov a už chce svoj kľud

ls56
10. aug 2022

Apropo…si nevedela ze muzi maju v 50tke cca dalsiu pubertu??? Takze tomuto muzovi by som si ani nedovolila dat titul “moj priatel”. Dobre, ze si ho nezatiahla k detom a hajde utekaj co najprv. Ani by som neriesila dajake dohady a jeho konspiracie,ak by sa chcel v tom vrtat a sluboval by ze sa zmeni.Dovidenia a posledne slovo.

7miriam77
10. aug 2022

Z jeho strany totalny nezaujem...tak ty sama doma 2 tyzdne a on sa zastavi na jednu noc a rano leti prec. Nie som daka urazlivka, ale toto by sa ma teda fakt dotklo. Povedala by som mu, pa pá

kahh
10. aug 2022

Toto ani ja nejako za vztah nepovazujem, nepride mi to normalne, keby chcel tak pride, je s tebou a neriesi taketo veci. Pride mi to divne, vobec to nie je, ze si precitlivela.

sense
10. aug 2022

Toto nie je vzťah. Z jeho streany určite nie, on ma svoj život v kt si nájde občas čas na teba lebo ma z toho nejakú vyhodu
Nie si precitlivela, len každý z vás chce niečo iné

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
10. aug 2022

@kvetinka75 je teraz bez deti...
Autorka ukonci to nema to vyznam

miadi
11. aug 2022

Ja mam vacsi vztah s nasou rybkou v akvariu ako toto.. kasli nanho.

marca12
11. aug 2022

Takze vlastne si peide vrznut a hajde za kamosmi asi taky je vas "vztah". Ani sa ti necudujem,ze posledna kvapka pretiekla

maxxim
13. aug 2022

Neviem či urobíš dobre ak naňho budeš čakať...