icon

Som precitlivená, alebo je to začiatok konca?

gabika87
28. jan 2016

Ahojte, nebudem si meniť nick , je mi jedno či ma niekto spozná alebo nie. Chcela by som počuť váš názor, či som precitlivená (unavená, depresívna, to je jedno čo) alebo je toto začiatok konca.
Takže od začiatku. Manžel je vojak, odvelený na Cyprus. Doma 2,5 ročná dcéra a ja na TPP v práci. Po deviatich mesiacoch prišiel na 2 týždne na SVK na dovolenku (v lete sme boli 3 týždne za ním). Nevedela som sa dočkať, kedy príde, škrtala som hádam všetky možné kalendáre a odrátavala kedy príde. A prišiel na 15 dní (vo štvrtok v noci). Prvú sobotu sme boli na oslave svokrovej 60 (malá svadba), v nedelu doma. Ja som chodila do práce, ale chodila som skôr domov, škrtla som všetky moje aktivity (beh, crossfit), aby sme boli viac spolu. a výsledok? teraz v sobotu ráno odchádza a za ten čas sme boli raz v detskom kútiku na hodinu a u mojej babky na obede (vzdialená cca 40 km). Keď išiel prvý krát na pivo s kamošmi, brala som to OK, prekusnem, veď sa chce asi chlapsky porozprávať, no včera to bol podľa mňa už vrchol – išiel o piatej sa pozerať na hokej, odtiaľ si prišiel prezliecť ponožky, lebo mu zatieklo do tenisiek a odtiaľ hneď na pivo, keď som sa ho opýtala, kedy príde, povedal, že nebude dlho, cca o deviatej, prišiel o štvrť na jedenásť. čakala som ho na gauči len v osuške, aj keď mierne nasratá, ale tak myslela som si, že pochopí zmysel, prečo tam tak sporo odetá ležím. ale on si len sadol ku mne a kukal telku. keď som sa po pol hodine zdvihla, že idem spať, tak nič a ležala som v posteli cca ďalších 15 minút. potom sa dovalil, že kam som zmizla a či spím. keď som mu povedala, že ešte nie, tak si len ľahol a zaspal. Z celého tohto mám také stavy z neho, normal som sa na neho pozerala s nechuťou, dnes som si dala obrúčku z prsta dole, proste mám v sebe taký pocit, že si ma všíma ako ženu, len vtedy keď on chce sex. myslela som, že keď príde domov po takej dobe, že sa od nás takmer nepohne, ale on ako keby sa nič nestalo, veď je normal doma... za tie 2 týždne sme nič poriadne nepodnikli, raz sme boli cca na dve hodiny vonku bez malej, to je všetko. máme ísť zajtra na večeru, popravde nemám ani chuť s ním niekam ísť. Rada by som mu povedala o mojich pocitoch, ale ani neviem ako mu to povedať, a hlavne čo, aby som sa pri tom nerozplakala alebo nevybuchla. Myslela som, že tieto 2 týždne budem skákať meter osemdesiat od šťastia, avšak, so mnou len lomcujú pocity depresie, zúfalstva a zlosti. Manžela milujem (aspoň myslím), ale nejak často mi chodí po rozume, či by mi nebolo lepšie samej.
Som naozaj len precitlivená, prepracovaná alebo je chyba niekde inde? Ďakujem za vaše názory.

Strana
z3
katka1981
28. jan 2016

@cervenaruza123, tak toto ti dal otec radu nad zlato!!!!!!!!!! Musim si to aj ja vrit do pamati, muzi ozaj na taketo nieco nemyslia.

whitecat666
28. jan 2016

@gabika87 podla mna rozhodne nie si precitlivena. Nie je normalne, ze po takej dlhej dobe odlucenia od teba a malej ide radsej na pivo. Myslim, ze by si sa s nim mala vazne porozpravat.
Ale hlavne urcite by som sa na tvojom mieste nepokusala o druhe dieta! Ked mate teraz problem (s dalsim dietatom na ceste to bude len horsie). Najskor si vyries ci to naozaj nie je zaciatok konca...

katka1981
28. jan 2016

@whitecat666, no odvykol si od nej, nechyba mu uz tak. To je riziko odlucenia.

whitecat666
28. jan 2016

@katka1981 ano presne. Ked ti niekto prestane chybat je to mega zavazny problem. ☹ Tazko povedat ci sa to da vyriesit nejakou kratkou dovolenkou. Kazdopadne im drzim palce.

katka1981
28. jan 2016

@whitecat666, presne, netrufam si povedat, ci sa to da vratit spat

gabika87
autor
28. jan 2016

az do precitania cca poslednych 4 prispevkov som si myslela ze fakt zvelicujem no neviem ci som toto chcela pocut/ citat. v kazdom pripade bol rozhovor (v aute), bol plac neskutocny ale povedal mi ze si nemyslel ze to tatkto citim a je mu to luto, chytil ma za ruku a stiskal dokial nemusel podradit 😀 a poviem vam, to mi stacilo. vedela son ze je so mnou, pri mne, varili sme spolu veceru zatial co dcera bola u starkych. tak hadam to uz bude len lepsie a lepsie. v juni nas caka spolocna dovca bez malej tak hadam tam uz to len doladime. dakujem vam za podporu, neskutocne ste mi dodali odvahu a hlavne triezvy pohlad na vec a vazim si ze ste ma podrzali a nic nevycitali.
peknu noc, j aju urcite mat budem 😉

qidko
28. jan 2016

Super som rada uzite si nech to bude uz len lepsie a lepsie🙂

6mia6
28. jan 2016

@gabika87 tak vidis, proste chlap. :D :P

lolonka
29. jan 2016

@gabika87 ....super, že si mu to povedala, a že on takto reagoval...teším sa s tebou.. 🙂 🙂 🙂 🙂

silvinkabb
29. jan 2016

@gabika87 nechcem nikoho urazit. mam kopu kamosov a aj mojho muza milujem. ale chlapi su jednobunkovce. to ze si si sadla na gauc vyzlecena? a co? snazila si sa pritulit? alebo si ho zacala bozkavat? odkial mal vediet ze chces sex? 😉 oni nie su ako my, musis im vsetko po lopate hovorit. a podla mna ste sa odcudzili a je to aj tym aka je doba. nesuhlasim s oldmanom. mam kopu kamosiek ktore maju doma problem so sexom lebo muz si jednoducho odvykol nevladze je unaveny atd. moze byt akokolvek nadrzany ale ak si cakala, ze budete s prepacenim sukat cele dni. to nie. teda je to skor vynimka. a ako pises, pride za dva mesiace. bude to tazke, odporucam sa nato pripravit, ale verim ze to ustojite. ja hovorim, ze ak je laska, tak je vsetko

silvinkabb
29. jan 2016

@gabika87 a citam, ze uz bol rozhovor. prepac moj prispevok vyznel tak akoby som len o tom sexe tocila. ale to bol priklad vies 🙂 no a som rada, ze je to len typicky chlap a teda on to tak nevidel 😉 vyzera to velmi dobre

vlastulina1
29. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@gabika87 drzim palce bude dobre! 🙂

nikuliak
1. feb 2016

@gabika87 Ak sa už má vrátiť, tak by som to neriešila.. Možno aj on preto šiel s kamošmi, že však už o chvíľu bude tu. Ale tak do hlavy mu nevidím. Pohovor si s ním, keď chceš, ale nejako vážne by som to nebrala. Iné by bolo keby tam šiel zas na pol roka alebo podobne. Uvidíš, aké to bude, keď bude už nastálo s vami tu.

Strana
z3