icon

Som psychicky týraná partnerom

7. jan 2026

Ahojte, som psychicky týrana partnerom, chce ma týrať hlavne cez naše dieťa, už som veľmi zúfalá, ponižuje ma, kritizuje, vulgarne nadáva, dcéra to počúva, veľmi sa trápim kvôli tomu, je to narcis, ziaľ som bola doteraz na ňom finančne a citovo závislá, ale prestal mi prispievať na dieťa. Prosím Vás aké organizácie reálne pomôžu alebo aký druh pomoci existuje, ďakujem.

viestta
7. jan 2026

0800 212 212
Bezplatná non-stop linka pre ženy zažívajúce násilie.

anonym_631d3e
7. jan 2026

Skús osloviť @felinda

Modrý koník
7. jan 2026
pikachu999
Včera o 06:12

@anonym_autor držím palce 🍀🍀🍀

kiki68
Včera o 07:07

@anonym_autor v prvom rade si vezmi pracu a potom pre dieta skolku, toto riesit urcite a tam da on pokoj. Hlavne sa nenechat uprosit, ze uz bude dobry. A byt na neho zla. Vylozene zla, kupi jablka- nie tie su zle, cokolvek spravi musis ho dodrbat, ze to spravil zle. Strasne dobre to na tieto typy zabera. Hlavne cim viac mad na haku, tym lepsie.

anonym_e9fa2e
Včera o 07:13
@kiki68

@anonym_autor v prvom rade si vezmi pracu a potom pre dieta skolku, toto riesit urcite a tam da on pokoj. Hlavne sa nenechat uprosit, ze uz bude dobry. A byt na neho zla. Vylozene zla, kupi jablka- nie tie su zle, cokolvek spravi musis ho dodrbat, ze to spravil zle. Strasne dobre to na tieto typy zabera. Hlavne cim viac mad na haku, tym lepsie.

@kiki68 bože, to čo za blbosti jej radis? Už radšej nič nepis

kiki68
Včera o 07:27
@anonym_e9fa2e

@kiki68 bože, to čo za blbosti jej radis? Už radšej nič nepis

@anonym_e9fa2e ja som takeho mala a na tychto treba byt zla, nic ine nepomohlo. Ja som to mala 7 rokov doma. Prestalo to, ked som prestala but ta dobra a prestala mat strach a nasla si napriek jeho “ to nedokazes “ pracu. Potom bol zrazu dobry. Nastastie som od neho odisla a uz sa nevratila. V podstate com horsia som na neho bola, tym sa viac snazil byt dobry. Tento typ cloveka inemu nerozumie, iba tejto strategii.

sova7
Včera o 11:56

Na FB Oz Nikdy Viac Andrea Andrejová

autor
Včera o 12:25
@sova7

Na FB Oz Nikdy Viac Andrea Andrejová

@sova7 Dakujem, a ako vedia pomoct......

sova7
Včera o 12:48
@anonym_autor

@sova7 Dakujem, a ako vedia pomoct......

@anonym_autor riešia prípady týrania nájdeš tam veľa užitočných informácií prípadne im skús napísať ako postupovať a v akej si situácii