icon

Som rozmaznaná?

niki101988
16. júl 2014

Pozvala som k nám na návštevu aj s deťmi moju sesternicu. Na svadbe nám neboli, lebo boli na dovolenke tak môj muž navrhol nech k nám prídu na týždeň zo SK aj s deťmi.
Prišli v nedeľu večer ako veľká voda, ale aspoň bude veselo vravela som si. Moja sesternica je študovaná farmaceutka, má dve lekárne a okrem školy a pôrodov nikdy nič nerobila. Škola to bola ťažká uznávam, 5 rokov nad vzorcami skriptami, ale vyplatilo sa jej. Vydala sa, porodila dve deti, je šéf sama sebe. Manžel má veľkú stoličku tiež v jednej firme skrátka biedu netrie.
Dnes povedala vlastne už včera, že by sme zašli nakupovať, lebo na SK nie je výber, myslím východ SK.
Chlapi s deťmi šli do pražskej ZOO, kto bol vie, že je to záležitosť na celý deň a my sme sa vybrali po obchodoch. Všetko plynulo pekne, obiehali sme drahé obchody ale aj bežné ako C&A, H&M lebo ja tam milujem tie ich basic kolekcie a deťom na zničenie netreba Gant a Hilfiger 🙂
Nakoniec sme dorazili do jedného butiku s kabelkami, kabelka sa mi páčila už dlhšie a MM mi každú sezónu dá peniaze na polovicu kabelky, ktorú mám práve v hľadáčiku. Tak som si tašku nakoniec kúpila bez mihnutia oka. Pri obede mi moja sesternica, ale zahlásila, že som rozmaznaná a rozmarná žena. Míňam bez rozmyslu, obliekam sa na bežný deň akoby som sa chystala niekam na flám a pod.
Priznám sa dosť sa ma to dotklo. Nevedela som ani čo jej mám povedať.
Ako by ste reagovali Vy?

Strana
z3
bejbinka
17. júl 2014

@niki101988 Neviem, aka je Tvoja financna situacia...ale ta Tvoja sesternica bude asi jedna z tych, ktore su rady, ked niekto druhy je na tom horsie ako ona. Asi neprekusla, ze si si tu drahu kabelku proste kupila. Co by som jej na to povedala, pravdupovediac ani neviem, ze co by zo mna v tej danej chvili vyslo 😀. Netrap sa tym, bud rada, ze Ti manzel takto pekne prispeje 😉.

sisaka
17. júl 2014

@niki101988
nie je to tym, ze u teba videla zbierku kabeliek? To, ze si zena kupi kabelku je normalne a urcite nie rozmar, ale mozno predtym videla u teba doma celu kolekciu kabeliek, tak ju prekvapilo, ze si si kupila dalsiu...
Mna zhrnanie majetku u ludi a kupovanie veci, ktore ani nepotrebuju tiez vzdy zaskoci, ale nedovolim si nikomu nic povedat, to bolo od nej fakt netaktne. Kazdy sme inak zalozeni, niekto viac materialne, niekto menej. Ja mam penazi chvalabohu dost, ale nadmerne zhromazdovanie handier, kabeliek a pod. mi nic nehovori a radsej davam peniaze do dovoleniek, vyletov, lyzovaciek - skratka zazitkov a pod., co moze zase dvihat niekoho ineho, ze tolke peniaze presustrovat 😝

digysa
17. júl 2014

@niki101988 Aha...takze sesternica ma IBA vysoku skolu a dve lekarne a ty si AZ predavackou bola 😎 😎

Nie si rozmarna, iba trosku sprostucka...... ale kvitujem Ti, ze ta prekvapil jej komentar. To by teda vzdelana zena nemusela riesit- kedy, ako a za co si kupujes veci.

osobne je mi smrtelne neprijemne, keby niekto chcel preberat moju financnu situaciu. Je to proste drze, nevhodne a do ziadnej konverzacie sa to nehodi......

Moje peniaze su moje a budem si ich minat na co chcem!

charlie1980
17. júl 2014

Nechapem, co sa tu vobec riesi. Trpi jej dieta hladom alebo nedostatkom....? Ak ano, tak sa to nehodi. Ak nie, tak si kupim, co len chcem, kym mam strechu nad hlavou, jedlo a zaplatene seky.

panidia
18. júl 2014

@niki101988 Ak sa ta to až tak velmi dotklo,tak druhý krát ju nepozývaj a máš po probléme...A ako správne predo mnou píše digysa - Moje peniaze sú moje a budem si ich mínat na co chcem!!!

Strana
z3