icon

Som s mužom len kvôli dcérke.

6. nov 2019

Ahojte chcem sa spýtať čo mám robiť čo si myslíte o tom keď nechcem byť s mužom ale koli dcérke ano tak neviem ci mam trpet koli dcérke aby mala otca. Lebo už to psychycky nezvládam..... Rodičia nedajú inak pokoj ubližujú mi. A ak odídem od muza. Tak budem mat pokoj od nich

pribinak
•
6. nov 2019

Co chces ty? Zariad sa podla toho, nie podla toho co chcu rodicia

stela01
•
6. nov 2019

Chceš takého istého muža pre dcéru alebo máš Ty ?

kittykat22
•
6. nov 2019

ale tak je problem s muzom alebo s jeho rodicmi? Ja som nepochopila kde je vlastne problem.

bimbina
•
6. nov 2019

Niekedy urobiť veci vo väčšie dobro pre teba neznamená urobiť aj správnu vec . Veľa vzťahov práve na základe rodičov krachne . Rozhodni sa čo chceš ty sama . Rozhodnutia sú tvoje , a ako sa rozhodneš nech to bude akokolkvek bude to stále tvoje rozhodnutie a to správne , lebo je to tvoje . Dieťa je dieťa , jasne byt pri oboch rodičoch je super , ale je tam možnosť aj odlucit sa od tých ktorí ti ubližujú a minimalizovať ich . 🙂

sashka22
•
6. nov 2019

Otec mojej malej je skvelý otec, ale nebol dobrým partnerom 🙂 desila som sa chvíle, že mala odíde z domu a ja s ním zostanem sama, nebudeme mať čo spolu robit, o čom hovoriť a pod.... Ja som sa rozhodla, že nezostanem a dobre som spravila. Už som vydatá, on si žije spokojne sám ďalej svoj slobodný život a na starostlivosti o dcéru mu to vôbec neubralo, malá si už nepamätá, že sme vôbec niekedy spolu žili a berie to tak ako je. Pri súčasnom partnerovi je to úplne ine vo vzťahu, absolútne sa nebojím s ním zostať sama, práveže sa trošku tešíme ako si to potom viac užijeme bez detí 😝

veronika_e
•
7. nov 2019

No ja si myslim, ze otca bude mat navzdy, ale ty nemusis mat zleho partnera navzdy, mozes byt s kym kolvek, ona otca moze mat nadalej, milion deti tak zije...

autor
•
7. nov 2019

@pribinak nechápem čo píšeš

autor
•
7. nov 2019

@stela01 coo???

autor
•
7. nov 2019

@kittykat22 s mojimi rodičmi a mužom mojim. Ze muž sa ich nechce zbaviť

fatima99
•
8. nov 2019

ak snim nie si stastna, tak ako preco by si mala trpiet. dcerka nech sa a s nim stretava a bude mat prakticky oboch rodicov, no trpiet takto, aver aj tak by vas vztah nevztah nemal dlheho trvania