icon

Som samotárka, no priateľova rodina je opak, ako to riešiť?

17. nov 2019

Ahojte mam taky problem.. chcem pocut iba vas nazor.. od malicka som samotarka, chodievala som samozrejme s partiou von medzi ludi, ale napriklad aj kamaratku som mala stale iba jednu ktoru som zniesla aj po rokoch .. tak isto vzdy som zila sama s nikym som nevedela byt.... no a tu prichadza problen.mam partnera zijeme spolu zvykla som si ze sme dvaja cakame tretieho vsetko je super az nato ze  jeho rodina sa strasne lubi rodinkovat.. ja toto neznasam hlavne ked viem ze su falosni..stale chcu byt snami , to je jedno kam ideme ked proste neprideme viac ako 3 krat do tyzdna knim tak uz je cirkus a urazaju sa.. ja potrebujem tiez svoj klud a ich je doma strasne vela proste strasny chaos ja na toto uz nemam nervy..a on to nevie pochopit..ked mu poviem nech ide sam tak zas sa len my hadame do krvi ze on bude pocuvat doma ze preco som nedosla aj ja..nevie ma akceptovat taku aka som ze mam rada svoje sukromie a som rada sama  ..mne to strasne vadi lebo mi dnes vykrical ze takto jeho decko vychovavat nebudem ze jeho decko bude vyrastat medzi ludmi a ja uz sa teraz bojim ze ked sa narodi maly tak budem.musiet byt denno denne nasackovana u svokrovcov a zošediviem.. ja moju rodinu vidim 2 krat do roka lebo zijeme mimo.. ale ja by som ho nikdy nenutila chodit k nasim keby sa tam necitil dobre..a nech si hovoria co chcu.. ja neviem myslite ze ja som mimo a mala by som sa prisposobit? Alebo ma tu chape aspon niekto...

Strana
z2
galioska
17. nov 2019

Strašné divné, no ale viac vieš ty, ťažko riešiť, poradiť...

eliska13
17. nov 2019

Pre muza je prirodzene to v com zije ludia, ruch ...pre teba zase ine a hadat sa budete stale, lebo obaja si myslite, ze ten druhy sa ma prisposobit a je divny.A, ked pride dieta o to viac, lebo rodicia ho budu chciet vidiet a pod....nikto Ta nemoze nutit chodit k svokrovcom dohodnite sa kolko x tyzdenne tam pojdete a neskor, ked bude dieta vacsie a tebe to vadi bude chodit s malym sam.

h2
17. nov 2019

Ahoj, ja som tiež občas rada sama, hoci vyslovene samotárkou by som sa nenazvala. Napriek tomu, aj keby som bola ten najspoločenskejší človek na svete, 3x do týždňa ísť k mužovej rodine (alebo k hocikomu inému) by som určite nezvládla. Je to hrrrrrooooozneeeee veľa.

caroline_
17. nov 2019

@h2 pre mňa bolo aj raz za mesiac veľa :D

1gabriela13
17. nov 2019

Hneď na začiatku si stanoviť hranice. Akože 3x do týždňa je podľa mňa dosť veľa ajked sú vzťahy megasuper. Vy budete pomaly rodina a mali by ste tráviť najviac času traja a nie ze vy plus starí rodičia. Ja by som osobne proti svojej vôle noc nerobila. On keď považuje za veľmi dôležité byť 3x do týždňa s rodičmi, nech ide, nemôže byť egocentricky a žiadať od teba niečo čo je proti tvojej slasti. To nie je kompromis. Kompromis je dohodnúť sa co vyhovuje obom. Uvidíš ako sa vývinu medzi tebou a jeho rodinou vzťahy. Ú mňa je prípad keď sa vyvinuli veľmi zle, zhnusila sa mi celá rodina správaním, konspiracnymi teóriami, ohováranim, neuprimnostou, nezaujmom takže ja tam nechodím. A oni keď chcú prísť, musia dať vedieť dopredu deň nakoľko sa malo zdržiava e doma, je to v priemere raz za 2 mesiace a každý je spokojný.

acmvm
17. nov 2019

Tvoj partner preco chodi k rodicom 3x v tyzdni? Zabudol, ze sa odstahoval a osamostatnil? To sa doma tak nudi, ze v kuse chodi za rodicmi? Cudujem sa, ze niekto ma popri praci a kazdodennych povinnostiach cas tak casto chodit za rodicmi. Nie je to v poriadku, on sa ocividne mentalne od nich neodstahoval, stale tam akoby zil, a to, ze tam nuti chodit aj teba, mu dava akysi falosny pocit, ze to tak nie je. Ine by bolo, keby tam naozaj nieco robil, ale podla toho co pises, potrebuje len byt za maminou suknou. Najdi mu doma robotu. Takyto su najhorsi, cely zivot to bude boj medzi rodicmi a zenou, niektori sa neodstrihnu vobec.

ljzozv
18. nov 2019

No je v poriadku, že chceš byť doma. Mal by ťa partner akceptovať takú aká si.
Ale zároveň si si našla partnera, ktorý má rád spoločnosť svojej rodiny, aj to je v poriadku. Taký je. A to si určite videla aj predtým.
Teraz je rozhodujúce, či chcete byť spolu ďalej.
Ak áno, tak musíte spraviť kompromisy, ale nie len partner ale aj ty. A stanovte si tie hranice už teraz pred dieťaťom, lebo potom sa akurát ty zblázniš...

vilma7
18. nov 2019

Akej národnosti je manžel? Že sa takto rodinkaria?

vlasta1818
18. nov 2019

@ljzozv mal, len niektorí chlapi s tým majú problém, podľa mňa je najlepšie nájsť nejaký kompromis, nejakú zlatú strednú cestu, jak sa hovorí, že aby aj vlk bol sýty aj ovca celá 🙂

ljzozv
30. nov 2019

@vlasta1818 preto hovorím, že treba robiť kompromisy...

ukulela
30. nov 2019

Žiješ zahraniční, pravdepodobne s cudzincom, v krajine kde majú zrejme inú mentalitu a je to pre nich normálne takéto rodinné stretávanie sa a žitie v širokom kruhu. Ja si myslím že tam bude problém.

Strana
z2