Som sebecká?
Ahojte,
Ja ani neviem,co tu čakám a prečo sem píšem.
Asi sa vyrozprávať,lebo ja uz fakt neviem ako ďalej.
Môj muž je zmenar,mame male 3 mesacne babo.zijeme v byte a zároveň sme kúpili starý dom,ktorý pomaličky chceme dat doporiadku.
Celý problém je v tom,ze v poslednej dobe sa vkuse hádame kvôli svokrovcom.prerabaju niečo na dome.muz tam bol za posledných 6 týždňov asi 9 celých dni pomáhať.otec mu zavola,kedy ma voľno a povie mu,čakám ta vtedy a vtedy.velakrat sa stalo,ze jeho otec namiesto toho aby pokračoval sam si urobil voľné dni alebo išli s manželkou na cely den dakam.
Moja chyba je,ze ked mi manzel povie,ze tam ide,ja hneď po ňom štartujem.strasne ma to vytáča do nepríčetnosti, lebo ja to vidím tak,ze svokrovci sú sebci a nepozerajú nato,ze mame male babo.
Namiesto toho,co by sme mohli ísť a urobiť si výlet,stráviť ten čas spolu,tak ked ma voľno sa hádame alebo brigaduje u svokrovcov.
Ja mam pocit,ze on mi ani za pravdu nechce dat.on to berie tak,ze niekolkrat za mesiac pôjde pomôcť tým rodičom.
Obidvaja sme uz starší a namiesto toho,co by sme si mali spolu uzivat vytúžené dieťa, tak to u nás funguje takto.
@anonym_autor no a? Ved sú to už starí ľudia a kto im ma akože pomôcť keď nie vlastný syn?? Podľa mňa si sebecka a iba ziarlis na jeho rodičov.
@anonym_autor no a? Ved sú to už starí ľudia a kto im ma akože pomôcť keď nie vlastný syn?? Podľa mňa si sebecka a iba ziarlis na jeho rodičov.
@anonym_17d380 a autorke kto doma “pomoze” s jeho vlastnym dietatom? Je vztah dieta-rodic viac ako rodic-dieta? Vychovavas si z deti otrokov a mas ich preto, aby sa mal kto o teba starat a pomahat to na ukor seba a svojej rodiny?
@anonym_17d380 a autorke kto doma “pomoze” s jeho vlastnym dietatom? Je vztah dieta-rodic viac ako rodic-dieta? Vychovavas si z deti otrokov a mas ich preto, aby sa mal kto o teba starat a pomahat to na ukor seba a svojej rodiny?
@anonym_ede482 no mnohí to tak berú, ako píšeš v poslednej vete. Bohužiaľ.
Neviem si predstaviť že by sa mi muž každý týždeň na celý deň odpratal k rodičom. Vikendy majú patriť rodine, našej rodine.
@anonym_ede482 no mnohí to tak berú, ako píšeš v poslednej vete. Bohužiaľ.
Neviem si predstaviť že by sa mi muž každý týždeň na celý deň odpratal k rodičom. Vikendy majú patriť rodine, našej rodine.
@kaca222 presne tak,ja si to tiez tak myslim.hovorila som mu,ze ved tam poďme na cely den ako rodina,na 3-4 hodiny niečo pomoz a potom tam budme ako rodina spolu.on ma tam síce na cely den vola ale veľakrát to dopadne tak,ze nevie celý den ani co robíme...kolko spal malý,či bol dobrý,či papal....nic...
Ked bol nasraný mi povedal,ze voľno v praci je jeho voľný čas a nemám sa mu do nho starať.
On tam bol makať na cely den a teraz sa jeho rodicia výberu na 5 dni preč a mne zase zostane manzel,ktorý bude v robote a cez voľno sa im pôjde starať o hydinu.
@13uzivatelka11 ked skončí toto začne zase niečo iné.to je stále tak.ked som.este nebola na materskej,tak tam bol každý jeden den skoro,ked mal voľno a prišiel vtedy,ked ja z roboty.
@anonym_autor Takze on tam bol skoro kazdy den,videla si ako funguje s rodicmi a predsa si si s takym muzom spravila dieta a dufala,ze sa zmeni? Pises,ze ste uz starsi. V tvojom veku by si uz mala mat nejaky rozum a usudok. Odhliadnuc od vsetkeho. Spocitaj si kolko hodin ma tyzden, kolko hodin je v praci,kolko u rodicov a kolko casu travi s tebou a dietatom. Neviem,co ocakavas,ci sa teraz zastavi svet a on bude len s tebou? Ja by som ten jeden den v tyzdni isla s nim aj starki sa potesia vnucatku a stmeli to vas vztah.
@anonym_autor Takze on tam bol skoro kazdy den,videla si ako funguje s rodicmi a predsa si si s takym muzom spravila dieta a dufala,ze sa zmeni? Pises,ze ste uz starsi. V tvojom veku by si uz mala mat nejaky rozum a usudok. Odhliadnuc od vsetkeho. Spocitaj si kolko hodin ma tyzden, kolko hodin je v praci,kolko u rodicov a kolko casu travi s tebou a dietatom. Neviem,co ocakavas,ci sa teraz zastavi svet a on bude len s tebou? Ja by som ten jeden den v tyzdni isla s nim aj starki sa potesia vnucatku a stmeli to vas vztah.
@marca12 ok, ale keď už to bude rátať, nech ráta len aktívny čas, ktorý s nimi partner trávi. Nie to, že sa doma vyspí, naje alebo leží na gauči. Ale čas čo sa im reálne venuje.
A áno ja teda od partnera očakávam že bude prevažnú väčšinu času s nami. Nie len so mnou, ale aj so synom. Celý deň v týždni (tu to dokonca vychádza viac) je jednoducho veľa, keď rátame s tým, že cez týždeň pracuje. Vlastný dom odsunuli na vedľajšiu koľaj, nech majú čas na dieťa a on si našiel inú zábavku 🙈
@anonym_autor áno, si sebecká

Čokoľvek Ti tu napíšeme, tak je to jedno. On nechce zmeniť prístup. Skončí u nich a začne na vašom. To je taký typ muža, s tým nič nenarobiš. Neoplatí sa Ti pre to hádať, len viac sa zatne. Skús po dobrom. Neuvidí ako sa jeho dieťa prvý krát usmeje. Neuvidí ako si prvý krát sadne, ako sa postaví. Vyrastie bez neho, lebo nie ste jeho prioritou. Skús netlačiť a možno sám dostane rozum. Vždy mu len pripomeň čo zmeškal, keď bol preč a ako je dôležité, aby bol aj s vami. Je možné, že pre majetky sa nenávratne od seba vzdialite. Je to už len na ňom. Držím palce, nech dostane rozum a začne si vážiť čo má.