icon

Som si istá, že manžel ma podvádza

martina2005
14. máj 2021

Chcela by som sa spýtať či nemáte niektorá skúsenosť a poradili mi. Som si istá že ma podvádza, on samozrejme tvrdí že nie. Viem že si s niekým píše. Ale doma je milý, tvári sa že sa nič nedeje, že si len namyslam. Nechápem prečo sa takto chová keď ma inú. Zažili ste to? Môžte aj do správy. Ďakujem

dadis
14. máj 2021

@banderaska29 Ano myslim, ze treba dat na svoj siesty zmysel. Len mne sa to stalo po 17 rokoch prvykrat, ziadnu taku skusenost som nemala. Nemala som ziaden dokaz, pretoze on si s nou ani nepisal. Ona bola tiez vydata. Dokonca sa mi ozval je muz, uz teraz byvaly, ze ma rovnake podozrenie. Vtedy som ju na jeho ziadost konfrontovala, chcela som aj ja vediet pravdu, no ona zapierala. Pisali si cez hangout, mala ucet na moje meno, notifacie na mobi mal stisene. Ked si na to spomeniem, je mi zle. A boli fazy, ze bol na mna ako med, vela sexu, potom bol mrzuty - ziaden sex a tak hore dole. Nemala som sa coho chytit, akych dokazov, ale silno som to citila. Samu seba som sa presviedacala, ze som ziarliva na stare kolena 😀 Cas travil s nami. Chodili s nou sulozit k nam domov cez obed 🙉 a pisali si pocas pracovnej doby. Stretavali sa pred a po praci. Ja som nemala naozaj ako ziskat dokazy. Teraz, uz poucena, si hovorim, ze som zbytocne na nejake dokazy cakala, Hned som mala odist a bol by pokoj.

h2
14. máj 2021

@martina2005 A prečo mu to potrebuješ dokazovať? Ak si si fakt istá, že má inú a je Ti neverný, tak nepotrebuješ dôkazy. Zariaď sa tak, ako keby tie dôkazy existovali.

kkovacovak
14. máj 2021

No ženy ja žasnem 😄 Vy by ste ho všetci najradšej hneď umlátili lopatou a zahrabali na dvore. Na čo sú dobré takéto myšlienky. Môj priateľ si píše s kamarátkami, viem o tom, dokonca občas napíše bývalým. No a čo,nezisťujem hneď s kým, o čom, prečo píše. Veď aj ja so svojimi bývalými občas prehodím pár slov a aj kamarátov mám. Nepotrebujem zakaždým hovoriť partnerovi s kým si píšem. Nie je môj majerok a ani ja jeho. Ľúbime sa, správame sa k sebe pekne, spíme spolu, trávime spolu čas. Telefón je moja súkromná vec. Aj keď podávam priateľovi jeho telefón tak na displej ani očkom nemrknem nech nie som jak špiónka. A tu už sú rady ako ho má špehovať, ako najať detektíva, ako mu loziť do telefónu 🤦‍♀️🤦‍♀️ Hanbite sa. Ste snáď dospelé, máte snáď trošku sebaúcty a rešpektu voči sebe nie? Ja sa ani nečudujem akú mienku majú potom o ženách niektorí muži. My normálne sme potom hádzané do jedného vreca.

@martina2005 Absolútne nič to nemusí znamenať. Muži si čas od času potrebujú nájsť nové známosti a podebatovať s niekym novým a nezainteresovaným. Známosťami nemyslím hneď milenku ale kamaráta/kamarátku. Nie ste jeho mama aby sa vám musel so všetkým spovedať. Píšete že je doma stále rovnaký. Zažeňte zlé myšlienky a neriešte kraviny. Každý má právo na tajomstvo to ale nemusí nič znamenať. Takto si to len privolate lebo vy sama sa k nemu začnete chovať inak a vsugerujete si to do hlavy. Je to blbosť. Nechajte ho dýchať. Keby chce tak vás podvádza každý deň a ani o tom neviete. Na čo si zbytočne ničíte život ktorý môžete spolu tráviť?

dadis
14. máj 2021

@kkovacovak No ano, chudery sme 😀😀

jana_eyre_2
14. máj 2021

Čiže ty si nikdy nevidela žiadnu podozrivu správu, chová sa normálne, sexujete ako vždy, a teda jediné podozrenie je tvoj 6ty zmysel?

Ja samozrejme nechcem spochybňovať tvoj 6ty zmysel, ale nemôže to byť aj bezdôvodná žiarlivosť? Keď nemáš žiaden dôkaz, nejaké podozrenie o konkrétnej zene, tak prečo ťa to vlastne napadlo? Ako to začalo? Či som niečo prehliadla v diskusii?

Môj muž napríklad píše recenzie na Google o miestach čo sme navštívili.. to robieval pred časom často.. ak píše na mobile, nemusí to byť len kvôli žene..

kkovacovak
14. máj 2021

@dadis to ste povedali vy

dadis
14. máj 2021

@jana_eyre_2 @kkovacovak Niektore zeny su osocovane, ze je pod ich dostojnost hladat dokazy napr. v mobile (suhlasim). Z druhej strany, ak maju IBA pocit, s ktorym sa partnerovi zdoveria a na ktory im partner povie, ze ten pocit je neopravneny. Takto som zila dost dlho ja. Uz by som to prezit nechcela. Zdalo sa mi vtedy blaznive rozbit rodinu len na zaklade mojich pocitov. Teraz by som to urobila okamzite 😀 Rovno by som poziadala o rozvod. Ziadne lustracie mobilov ani nic. Vztah, kde musis nad tymto co i len uvazovat je chory. (aj ked by som bola bezdovodne ziarliva).

panelacikova
14. máj 2021

@minimie ak na to prídem, pošlem ti IP. to som na to prišla čírou náhodou raz, keď som hľadala, kde vypnúť led blikanie pri zvonení 😀 😀 no a ako som sa hrabala v nastaveniach, tak zrazu som niečo preklikla a čierne pozadie a pár aplikácií a potom som sa tu na MK dozvedela, že je to taký tajný režim, kde si môžeš riešiť aj svoje falošné sociálne siete. no katastrofa 😀

katkati
14. máj 2021

Režim inkognito na internete mu môže istiť, že k žiadnej správe sa nedostaneš. Jedine, že by nechal zapnutý režim a nebol pritom. Milý môže byť kľudne. Veď, keď má manželku, milenku, doma o všetko postarané, tak čo by nebol milý. Zaslúžil by si, aby si to zistila naisto. Ale, keď je muž prefíkaný, veľmi ťažko sa to dá zistiť. Jedine súkromný detektív.

sissy27
14. máj 2021

@martina2005 buď mu veríš a nemáš prečo hľadať, pátrať, skúmať, alebo mu neveríš a potom s ním nemáš prečo zostávať...
Alebo ak ťa pri ňom drží povedzme určitý životný štandard, tak treba zaťať zuby. Záleží od toho ako máš nastavené priority.
Proste si ty musíš ujasniť čo chceš, nepotrebuješ k tomu jeho priznanie. Nevera existuje a vernosť sa dokázať nedá.

katkati
14. máj 2021

@martina2005 Niekto ti povedal, že to robí a tú osobu, ktorá ti to povedala, nechceš zradiť? Lebo píšeš, že to vieš naisto, ale správy si nečítala.

kkovacovak
14. máj 2021

@dadis tak aby som odišla od muža len preto že si niečo myslím tak to by bolo naozaj mimo. To že sa to stalo vám neznamená že to tak musí mať každá. Je to už podľa mňa celkom paranoja a hľadanie si dôkazov aj tam kde nie sú. Vsugerovanie si pravdy a pretvorenie dovtedy milujúceho partnera na nejakého netvora. Keby má každá žena odísť od partnera len kvôli svojim predstavám tak sa 99% manželstiev rozvádza. Ale súhlasím. Ak žena neverí svojmu partnerovi tak na čo s ním je? Vzťah je o dôvere a tým pádom to nemá zmysel. To už ale nie je chyba partnera ale tej ženy.

martina2005
autor
14. máj 2021

@kkovacovak rozumiem co píšete, ale keď som sa ho konkrétne na ňu pýtala ci si s nou píše, povedal že nie.. A mohol povedať že komunikujú len tak..

dadis
14. máj 2021

@kkovacovak A ake je teda riesenie podla teba? Ako by si to riesila ty?

dadis
14. máj 2021

@kkovacovak Teda bola moja chyba, ze som mu neverila? Oukej...

retatka
14. máj 2021

@nafka0483 Presne to aj mna zaujíma ,no pani radšej ignoruje moju otázku .Niektore ženy si musíme priznať ,sú veľmi domýšľave....na jednej strane si muž s kde-kým píše a odrazu vie o nejakej žene 😃
@martina2005

maribell
14. máj 2021

@panelacikova @minimie ja mam xiaomi a mám to v telefóne takto ...je to vlastne ako keby úplne iny mobil (ine pozadie, aplikácie, účty) a dostanem sa tam úplne jednoducho, že na zamknutej obrazovke zadam ine heslo alebo použijem iný odtlačok prsta (napr malíček 😃) .. nikde inde o Tom nie je ani zmienka... Takže da sa určite veľmi veľa skrývať na telefóne.. 👀

jana_eyre_2
14. máj 2021

@dadis čiže aj prípadná paranoja zeny je dôvod na rozchod? To som netušila..

(netrvdim ze ty alebo autorka je paranoidna, ale to čo píšeš tak vyznieva, že stačí paranoja)

banderaska29
14. máj 2021

@kkovacovak vieš 🙂 moja... rozdiel je napísať byvalej že ako sa má, druhá vec jej napísaŤ že ju ešte miluje a to je po tvojom boku. Takého gruľa by si prekopla do vesmíru a predtým mu jednu pekne precapla po papuli 😀

s mojim sucasnym priateľom si píšeme s kym chceme kedy chceme nekontrolujeme sa lebo jemu jednoducho verím. Ale darmo - cítiš, keď tvoj muž robí kk**iny 😀 a to nie je že paranoja, ja som sa proste fakt trafila že ma klamal.

banderaska29
14. máj 2021

@maribell wau... tak toto je vymoženosť...vobec som nevedela o tom že toto existuje

nafka0483
14. máj 2021

@martina2005 A ty ako vies, ze si pisu? Ked on hovori, ze nie, spravy si nenasla.
Vyhybas sa odpovedi na zaklade coho vlastne vies o aku zenu ide a ze s nou nieco ma.

sissy27
14. máj 2021

@jana_eyre_2 áno, aj prípadná paranoja ženy je dôvod na rozchod. Je úplne jedno, či je opodstatnená alebo nie, je to jednoducho jej pocit, ktorý ona ovplyvniť nevie, ale ktorý ovplyvňuje všetko naokolo - jej správanie, jej činy, všetko. A ver mi, že s takou ženou sa žiť jednoducho nedá (ja som to zažila v opačnom garde - chlap robil scény aj za pesničku v rádiu. Nedalo sa s ním existovať, aj keď som sedela doma pri ňom pod dozorom, aj tak si niečo našiel, čo ma "usvedčovalo" z nevery... ). Takže ak by so mnou začali zmietať podobné pocity, že "určite mi je neverný a idem hľadať dôkazy", tak je to začiatok konca. Lebo dôkaz by som si už nejaký našla, napr. že ľavá ponožka je spotená viac ako pravá...

panelacikova
14. máj 2021

@kkovacovak no ja len žasnem 😀 smiem sa opýtať, koľko máš rokov?

panelacikova
14. máj 2021

@kkovacovak chlap, ktorý nemá čo skrývať, nemá problém ukázať žene, o čom si píše s dotyčným človekom. navyše, ak ide o ženu.... akonáhle to zatĺka a skrýva alebo klame, tak zapíname šiesty zmysel. faktom je, že mnoho žien ho získa až po mnohých životných skúsenostiach alebo minimálne potom, čo vychová dieťa. a neboj, aj my sme boli mladé a naivné a dôverčivé 😀 😀

panelacikova
14. máj 2021

@maribell no áno, ja mám tiež xiaomi, to bude ono! akurát neviem, kde sa to nastavuje, ani to nepotrebujem, len viem, že ma to minule vyľakalo, že preboha! všetko mi zmizlo 😀 @minimie pozri na správu od maribell s obrázkom... o tom som písala...

panelacikova
14. máj 2021

@sissy27 súhlasím s týmto názorom 😉

matkahelka
14. máj 2021

@dadis ahoj, ak mozem byt natolko opovazliva, ako si mu to potom dokazala? ako zareagoval? chcel sa rozviest?

dadis
14. máj 2021

@matkahelka Dovod rozvodu nebola nevera. Ja som mu po odhalenej nevere dala dancu. Dovodom bola moja neistota a nedovera k nemu, prislo to cca polroka po tej danej sanci. Ja som si uz na zaciatku tej sance povedala, ze akonahle zacnem mat pocity ziarlivosti, koncim. Nemusis mat predsa dokazy, aby si vztah opustila. Presne to, ako pise @sissy27. Aj keby tie moje pocity boli vyfabulovane, nie su prijemne ani pre jednu stranu. Je to rozhodne dovod pre rozvod/rozchod. Neviem si predstavit takto zit, ani ked som to citila ja
ani keby to citil moj partner. Podotykam, prvych 17 rokov vztahu som neziarlila, teda vedela som porovnat kvalitu vztahu s doverou a bez. Nakoniec asi som nebola uplne mimo, ked s dotycnou zacal po par tyzdnoch po mojom odchode byvat.

kkovacovak
14. máj 2021

@panelacikova ja nemám čo skrývať ale aj tak by som nikomu moje súkromné konverzácie neukázala. Aj keby si píšem len s kamoškou. Tak isto ani ja nechcem aby mi priateľ ukazoval jeho konverzácie. Na čo? Veď je svojprávny. Takže podľa tohoto hneď znamená že ja priateľa podvádzam?

@banderaska29 ja som nikde nenapísala že sa také niečo nemôže stať. Ja len hovorím že nie je všetko tak ako to môže vyzerať a hlavne netreba mu hneď stínať hlavu keď má niekto len podozrenie. To že sa stalo niečo také vám alebo kamoške neznamená že sa to stane autorke. Vy hádžete chlapov do jedného vreca. To je v poriadku? Vy asi tiež nie ste spokojná keď niekto povie že všetky ženy sú rovnaké. To mi akože raz partner neukáže sms tak si mám baliť kufre? 😄 Lebo podľa tejto logiky asi áno.

@dadis čo ako by som riešila? Keby si chlap s niekym píše a neukazuje mi na povel svoje súkromné správy? Tak by som si povedala že je asi normálny, má svoju hrdosť a nie je pod papučou. Neriešila by som nič lebo by mi to absolútne nenapadlo

matkahelka
14. máj 2021

@dadis "dotycna" je ta, s ktorou ta podvazal, ta jeho kolegyna? cize ich vztah dalej pokracoval... pisala si, ze bola tiez vydata, jej muz to vzal ako? ako dlho im to vydrzalo? ospravedlnujem sa za zrejme vtierave a citlive otazky, ale nevery v takychto dlhych manzelstvach, ja nejako nedokazem spracovat a pochopit. som v dlhorocnom manzelstve a teda, nic take vdakabohu neriesim, ale vzdy si tak vnutorne (zrejme naivne) nahovaram, ze mna sa nic take netyka, ze nevery a rozchody su "modne" pre mladsiu generaciu.