Som si istá, že manžel ma podvádza
Chcela by som sa spýtať či nemáte niektorá skúsenosť a poradili mi. Som si istá že ma podvádza, on samozrejme tvrdí že nie. Viem že si s niekým píše. Ale doma je milý, tvári sa že sa nič nedeje, že si len namyslam. Nechápem prečo sa takto chová keď ma inú. Zažili ste to? Môžte aj do správy. Ďakujem
@matkahelka Ano, presne ta jedna, na ktoru som ziarlila, s ktorou mal pomer a s ktorou teraz stale zije. Predpokladam iba, ze sa rozviedla, nezistovala som ziadne blizsie info. Mne aj to, ze tam byva, len deti a byvali susedia povedali. Je mi to asi jedno.
@kkovacovak super 👌 Priatelovi uplne doverujete, ale vy uz mate pripravenu lož do zalohy 😄😄😄 žena žena, niet nad rady od stola, že? 🤦♀️
@aandrea9 viete čo je nevinná lož? Keď sa muža spýtate či v tých nohaviciach nie ste tučná a on po vie že nie. To je nevinná lož. Neznamená to vôbec nič zlé. Ja osobne priateľovi neklamem ale on ani nemá potrebu sa ma nič také pýtať lebo ma rešpektuje a rešpektuje moje súkromie. Nehľadajte si v tom niečo čo v tom nie je. Treba čítať s porozumením a nerozoberajte každé slovo.
@matkahelka A inak, vobec to nie je nieco, coho sa treba bat. Ak to pride, pride. Vo vela manzelstvach, co poznam, to neprislo a su stastne. Ja stale verim na dlhe manzelstva a vztahy. Ano deti, tie to tazko znasaju, to je pravda. Ale ak to manzelstvo prestane fungovat, tak bohuzial, nestoji za to sa trapit. Ani deti za to nestoja. Takto maju sancu vidiet oboch rodicov byt stastnych.
@kkovacovak opakujem a predpokladám, že zrelé ženy budú súhlasiť: ak sa žena slušne opýta muža, o čom toľko píše alebo s kým toľko píše, tak milujúci muž nemá najmenší problém sám od seba, bez vyznania či žiadania, ukázať konverzáciu. A platí to aj opačne. To nie je o kontrole. Toto je fakt, na ktorom sa dôvera buduje. Pochopíš tak o 20 rokov a možno v inom vzťahu
@panelacikova zrelá žena by ho nechala dýchať a nevyzvedala by. Kto žene dáva právo pýtať sa také veci. To zas možno časom pochopíte vy.
@kkovacovak tak jo
@kkovacovak pripajam sa k @panelacikova ... Tak jo 🙃
@kkovacovak mozem vediet kolko mas rokov? lebo vyjadrenie "kto dal zene pravo pytat sa chlapa, s kym si pise..." mi znie vysoko nezrelo 😉
@kkovacovak to je trocha zvlastne vyjadrenie.. prečo by žena nemala právo pýtať sa muža s kým si píše? Ak niečo nie je tajné, tak prečo by bol problém v odpovedi? V partnerstve treba mať pred sebou nejaké tajnosti?
@matkahelka .....ci to nebude muz ta @kkovacovak 😎 ked takto pise🤔
@matkahelka čo s tým má môj vek?
@jana_eyre_2 ja častokrát keď si s niekym píšem tak sama od seba poviem že si píšem s tým a s tým o tom alebo o tom. Alebo aj mne sám od seba priateľ občas spomenie že si písal s kamarátkou a že je na dovolenke alebo robila to a to atď. Nikdy sa ale nestalo že by som ja alebo on videli že si s niekym ten druhý píše prídeme a vypytujeme sa s kým a o čom. To mi osobne príde zvláštne. Každý má nejaké tajomstvá ktoré ten druhý nemusí vedieť lebo sú nepodstatné. To ale nie je klamstvo. Tak ako nevyzvedám s kým kde bol. Ak chce povie mi to sám. A vždy si to povieme, nemáme s tým problém ale vyšetrovať niekoho komu verím a viem že mu na mne záleží mi príde zbytočné. Sama sebe by som si robila stresy. Nikomu inému. Tak na čo. Už som sa v iných vzťahoch stresovala dosť. Keď nemusím tak si to sama vytvárať nebudem
Vy ma tu vlastne napádate za to že nevyšetrujem svojho priateľa, nevypytujem sa ho blbosti, chápem že má tajomstvá ktoré mi neublížia ale ani ich nemusím vedieť a dôverujeme si navzájom. A ja som tá zlá. 😄 Spýtajte sa svojich mužov čo by na to povedali. Ten môj by zo žiadnou stíhačkou byť nemohol
@kkovacovak veď samozrejme rob ako je tebe mile, ja ale pytanie sa považujem za normálnu komunikáciu, nie vyzvedanie.. tak isto sa bavíme aj o tom kto sa s kým stretol, nevidím na tom nič nezrelé..
@kkovacovak nemaj mi to za zle, ale ja som vo svojom prvom vztahu ako adolescent mala taketo vyjadrenia 😉 je uplne normalne, ze sa svojho manzela po takmer 15.rokoch vztahu uplne bezne opytam, s kym si pise a uplne bez problemov mi stale odpovie, castokrat aj ukaze, ak riesi nieco "zaujimave". a rovnako sa to opyta aj on mna. a rovnako mi to pride normalne a prirodzene. a kto nam na to dal pravo? my sami sebe navzajom 😉 a nie som stihacka, on nie je stihac 😉 a nie, nemame tajomstva, za mna do plnohodnotneho harmonickeho vztahu tajomstva nepatria 😉
@jana_eyre_2 tiež komunikujeme o tom kto kde bol a s kým pokiaľ na to ten dotyčný zavedie konverzáciu. Ale nikdy nejdem ja s tým zámerom pýtať sa na to. Skôr sa pýtam ako bolo, ako sa mal
@matkahelka pokiaľ to tak vyhovuje vám a aj jemu tak si tak nažívajte aj naďalej. Tu sa ale riešila pani ktorá sa to pýtala a mužovi to nebolo úplne po vôli. Takže som vysvetlila že iné páry nevyzvedajú medzi sebou a fungujú super. Pokiaľ sa nájdu dvaja rovnakí tak ok. Mne osobne by to vadilo. Moji rodičia sú spolu velmi dlho a mama nikdy nezisťovala kde otec je, bol alebo s kým. Klapalo im to, klape im to a ľúbia sa stále rovnako ak nie viac.
@minimie Suhlasim s tebou,len ten kto toto prezil vie velmi dobre aky je to velky stres,rozum na zblaznenie a srdce ide puknut....ta zrada nepochopitelna😥
@kkovacovak tak prepáč, ale ty si tu snáď jediná, ktorej je jedno, kde, kedy a s kým vlastný manžel trávi čas, poprípade si vypisuje 🙂
@martina2005 opíšem sestrin problém, keď ju začal podvádzať jej teraz exmanzel:stale mobil v ruke, stale mu chodili spravy, vypnute zvonenia, zmenene meno dotycnej na operatora. Dlhe vychadzky kazdy vikend na bicykel, kam moju segru nebral, bola doma s detmi (chalani mali vtedy 8 a 6 rokov). Zacal si s kolegynou. Teraz ziju spolu, maju aj dieta a moja segra sa z toho dostáva doteraz.
Ked mna podvadzal moj ex, bolo to to iste s mobilom. Stale v ruke, stale chodili spravy. Vedela som, ze od chlapa to nebude, nepoznám dvoch chlapov, co si cele hodiny takto vypisuju. A samozrejme, ze som bola podla neho hysterka 😁az sa mi cez net priznal, ze niekoho ma.
Z toho mi vyplyva, ze maloktory chlap ma gule priznat sa hned na zaciatku. Nevravím, ze je to tvoj pripad, toto su len skusenosti moje a mojej sestry.
@panelacikova mne to nie je jedno to nikde netvrdím. Ja len hovorím že máme možno dôvernejší vzťah ako 99% tu v tejto konverzácii a k dobrému vzťahu otázky tohoto typu nie sú potrebné. Sama som si prešla neverou a preto viem že takto tlačiť na pílu je ešte horšie. Ak chce podviesť tak to spraví aj keď ho budete kontrolovať aj nie. Manžel vám môže kľudne klamať keď sa ho pýtate a kľudne vás aj podvádzať ale vy budete spokojná. Vymaže si správy, ukáže vám len čo chce aby ste videli a vy celá šťastá akého mate muža. A na čo je to dobré? Ja zas nechápem toto.
@andiee89 áno, je to tak aj u nás a tiež neprizná nič.
@kkovacovak Nie, môj manžel mi neklame. My máme veľmi, ale veľmi úprimný vzťah. A nemusím sa ho ani prosiť, sám mi porozpráva všetko.... Ale občas podpichnem a neuveríš, ale on je rád. Pretože vie, že štipka zdravej žiarlivosti je vo vzťahu v poriadku. A vie, že mám oňho obavy, pretože mi na ňom veľmi záleží. Keby som bola nedôverčivá, nemohla by som s ním byť manželka, pretože máme rozdielne bývanie. On svoje, ja svoje. Aj teraz je on "u seba" a ja "u seba". a nevyvolávam mu, ani nepotrebujem režim dňa. nehlási mi všetko, hlási mi veci, o ktoré som ho požiadala. keď ide napríklad behať. dá mi vedieť odchod-príchod. prečo? pretože ak by sa mu niečo stalo v tom lesíku, kde si nebráva mobil, tak neviem neviem.... mohol by tam ležať aj hodiny a nik o ňom nevie... alebo keby mu aj okoloidúci pomohol, zas by ležal kdesi v nemocnici a zase o ňom nemám správy, že sa mu niečo stalo. Takže v takýchto prípadoch sa mi ozve vždy pri odchode a potom príchode. nepotrebujem vedieť, keď ide na nákup, do roboty, z roboty alebo k lekárovi. alebo len tak, niečo vybaviť. nepotrebujem vždy vedieť, kde sa nachádza, nemám s tým problém, napokon viem, že mi všetko povie. a pritom niekedy nie sme aj dva dni spolu (bývame od seba asi 3 minúty autom). ale viem, že je tam, že je tam pre mňa a že nerobí hlúposti. jednoducho to viem. ale my už sme "starší ročník", my ani nechceme robiť hlúposti 🙂
v každom prípade by ma veľmi, ale veľmi zarazilo, ak by som sa ho opýtala, kto ti písal? a on by to zahováral alebo by som videla, že si vymýšľa narýchlo. zarazilo by ma to, lebo ho takého nepoznám. on je totiž taký, že vždy keď sme spolu a niečo mu na mobil príde, tak normálne vedľa mňa ako sedí, nemá problém, otvorí, pozrie, dokonca ma oboznámi, ukáže. lebo on to tak chce. a mne je to prirodzené. mne by bolo neprirodzené, aby sme mali "svoje tajomstvá".... podľa mňa vzťah s tajomstvami (a nemusí ísť hneď o neveru), nemá dlhú budúcnosť...
@kkovacovak hej? So stihackou by byt nemohol? 🤔 Aspon ste v obraze, treba sa zariadit podla toho a pýtať sa ako bolo a co bolo na obed a podobne. Samé nevinné otazky a same nevinne odpovede. A je doma pokoj a klud. Ano, zase chytam za slovíčka 😁
Mňa by tiež nezaujímali dôkazy. Keď si si istá, si si istá a to stačí
@panelacikova prepac mimo temu. ty s muzom byvat na dvoch roznych miestach? dobre chapem? 😀
to, ze si s niekym pise, to nie je podvadzanie

@martina2005 tak možno sa bál reakcie lebo videl aká ste naštartovaná. Mohla to byť len nevinná lož. Tiež by som zatĺkala partnerovi keby si píšem s niekym koho viem že nemá rád (aj keď sa nič také nikdy nestalo) Na čo zbytočne mútiť vodu.. Zatiaľ všetko čo píšete môže mať úplne nevinné a racionálne vysvetlenie. Zatiaľ by som to neriešila keby sa začne inak správať alebo to viete s istotou tak je to iné. Ale takto mi nepríde že robí niečo zlé a hlavne niečo kvôli čomu by ste ho mali automaticky opúšťať 😉