Som si istá, že manžel ma podvádza
Chcela by som sa spýtať či nemáte niektorá skúsenosť a poradili mi. Som si istá že ma podvádza, on samozrejme tvrdí že nie. Viem že si s niekým píše. Ale doma je milý, tvári sa že sa nič nedeje, že si len namyslam. Nechápem prečo sa takto chová keď ma inú. Zažili ste to? Môžte aj do správy. Ďakujem
@aandrea9 aha akože ja som taká lebo on mi to prikázal a vyžaduje to? 😂 Hej hej. Pred uzavretím vzťahu sme spolu spísali zmluvu a podmienky a ja sa podľa toho chovám. Mám aj sankcie ak sa ho náhodou spýtam s kým bol vonku 😂
@minimie nebojte sa ja viem veľmi dobre čo vie chlap domov ,,doniesť,,. Doniesol mi pohlavnú chorobu kvôli ktorej som prišla o nenarodené dieťa s terajším partnerom. A som tu a nie som zatrpknutá na všetkých chlapov na svete. Tiež som si zažila svoje. Keď sa niečo také stane tak tomu skratka nezabránite. A to sa mám teraz krivo pozerať na svojho terajšieho keď ťuká do mobilu a neukazuje mi to? To by som sa asi musela zblázniť. Môj život je krátky na to aby som sa takou vecou zapodievala.
Ženy, buďte trichu ohladuplné k ženám, ktoré majú vážne podozrenie, že ich manžel podvádza. Tie, ktoré by sa mu nikdy nepozrel do mobilu alebo a. úplne dôverujú svojim partnerom by úplne inak rozprávali, keby sa to dozvedeli z iného zdroja. A neverím, že každá z vás by ho okamžite vyhodila, alebo zbalila deti a seba a natrvalo odišla. Sú aj také ženy, ale je ich veľmi málo. Inak sa hovorí, keď to nechcete vidieť a vedieť a inak, keď to zažijete na vlastnej koží.
@katkati Uplne s tebou suhlasim.Snazte sa vcitit citlivo do takejto situacie a tak reagujte.
@martina2005 ja som tiez mala taky pocit ale bolo to davno a potvrdil sa mi po mesiaci ... dal mi mobil nieco som chcela pozriet a zrazu pipali spravy a pozrel namna a snazil sa mi vytrhnut mobil z ruky a robit sceny ..ze ja som nenormalna ale on si moze pisat na "pokeci" atd.
A ked som ako tal odpustila ze tonuz neurobi zas som mala pocit ze to robi po nejakom case a ked zaspal zobrala som potichu mobil odomkla a mala pravdu 🙂 ..uz spolu niesme ...ale ak mas nejaky tusak ze nieco inak robi nieco sa deje tak po tom patraj opatrne .muzi vedia robit chyby 👍
@panelacikova ako máte rozdielne bývanie,?
@hipuska normálne. my sme sa dali dokopy v čase, keď on mal svoj byt a ja som si kupovala svoj byt. oba byty sú maličké. ja mám navyše dcéru, pre ktorú potrebujem mať svoj vyčlenený čas. on má svoje koníčky (beh, korčule, gitara, gauč) 😀 a tak sme sa rozhodli, minimálne kým dcéra prejde pubertou, že nejdeme nič riešiť, každý si necháme to svoje súkromíčko, on má čas aj na seba popri práci, ja zas na dieťa. a stretávame sa vždy, ako je to len možné 🙂 a vieš čo? fungujeme tak 4 roky a ja som mimoriadne spokojná 😀
@panelacikova tak zas vo vasom pripade uz vela zohrava aj vek, lebo chlap po 50-ke je zvyknuty na svoj standard a svoju pohodu a posledne po com tuzi je pocuvat pubertalne vylevy v podstate cudzieho dietata.
lebo sama musis uznat, ze to nie je standardne manzelstvo byt spolu len vtedy, ked vam to vyhovuje...
@matkahelka uznávam. My sme sa rozhodli tak, aby to bolo vyhovujúce pre obe strany..
@panelacikova aha, ďakujem za vysvetlenie. Veď jasne, ako vám vyhovuje. Len som mala pocit, že si vydatá 20 rokov a akosi mi to nešlo do hlavy. Ja mám tiež nový vzťah 3 roky, bývame síce spolu ale tiež si každý žijeme ten svoj svet a veci. Sme dosť samostatný a tiež nám to tak vyhovuje.
@hipuska nie. ja som bola aj pred 22 rokmi po prvýkrát 🙂 ale to padlo hneď v úvode... potom som mala len vzťah, z ktorého je dcéra. a teraz som sa vydala druhýkrát, pred 2,5 rokom 🙂
@panelacikova mne to pride dosť divne že ste manželia a žijete oddelene 🙈🙈 to by som nedala .. nerozmýšľali ste napr dať jeden váš byt do prenájmu ?? Určite by ste to mali aj ekonomickejšie 🙂
@kikaaa444 no určite nie. obaja máme 1-izbové byty. neviem si predstaviť fungovanie ja, muž a nemanželská dcéra v 1-izbovom byte. aj sme uvažovali nad "spojením", ale korona to trošku prekazila a potom som aj pochopila, že to takto malo byť. nie sme už najmladší a keby sme dali veci dohromady a jemu by sa niečo stalo, tak ja by som musela vyplácať 2/3 majetku jeho už dospelým deťom. Ďakujem, neprosím 🙂 mne je takto dobre. byt je môj, zadovážený ešte pred sobášom, viac nepotrebujem riešiť. keby sa on pominul, nech sa supy vrhnú na jeho byt, ale ja budem mať strechu nad hlavou. musím uvažovať aj týmto smerom. mohli by byť problémy potom neskôr pri dokazovaní, kto dal koľko do nehnuteľnosti apod. proste som si to poriadne premyslela a prešla ma akosi chuť dávať veci dohromady. ja sa nesťažujem, mne to vyhovuje, fakt. a akosi čím ďalej, tým viac mi to vyhovuje. trávim s ním čas spolu a často, ale pochopila som, že v mojom veku mi robí mimoriadne dobre byť aj sama 🙂 a jemu takisto. chceme mať svoj kľud, čas pre seba. je to takto fajn.
ty máš koľko rokov?
@panelacikova Je to úplne normálne po 40-tke ,človek už sa ťažšie prispôsobuje druhému .Veľa párov tak žije ,no už nevstupujú väčšinou do manželstva keď chcú žiť oddelene.Preto je to babám asi čudné,že ste sa vzali a aj tak žijete oddelene a ste manželia.Presne i mňa to upútalo ,že manzelia a žijú oddelene .Ak by ste boli priatelia,trávite spolu čas ,no každý chce mať svoje súkromie ,ani by som sa nepozastavila nad tvojim prispevkom .
@panelacikova ptoom načo str teda manželia ? Ste mohli teda ostať len partneri bez zväzku . Veď keď už manželia tak se všim všudy 🙂 ale však je to samozrejme vaša vec 🙂 ale dá sa napr prenajať byt a žiť v ňom vtedy nikto nikomu platiť nič nebude 🙂 moj manžel ma tiež deti z predošlého manželstva a takéto veci neriešim či sa mu niečo stane a ja budem musieť niečo platiť atd . A ja mám 30 ..
@retatka jáj, no je to tak, chceli sme to spečatiť. on ma chcel za manželku a ja jeho za manžela 😀 šlo aj o to, že v prípade hospitalizácie napríklad - by sme dostali informácie z prvej ruky, rozumieš. obaja máme nepríjemné diagnózy a nikdy nevieme, kedy nás to kdesi šľahne, tak to je jeden z dôvodov. proste máme taký vzťah, že mi je niekedy veľmi ľúto, že nemáme o 15 rokov menej, aby sme mali napríklad ešte dieťa. fakt mi to je niekedy ľúto, lebo je to človek, ktorý mi neskutočne sadol a dáva mi často pociťovať, že aj ja som pre neho mimoriadne dôležitá. nemala som pri sebe takého človeka nikdy predtým. aj preto som si ho chcela vziať. napokon, keby to bolo zlé (čo teda nie je a neprajem si to), stále môžem požiadať o rozvod a vzhľadom k okolnostiam by nás rozviedli za 5 minút 😀 ale to neplánujem, dúfam, že k tomu nedôjde ani z jednej strany, hoci nikdy už nehovorím nikdy 😀
@kikaaa444 ty máš 30. ja 44 a môj muž 57... to je poriadne odlišné. a musela by si poznať okolnosti... len jednou vetou poznamenám, že keď sme sa brali, mal 54 a dcéra potom oňho rok nezakopla dobre čítaš. absolútne ho ignorovala, lebo si dovolil oženiť sa. a zrazu posledné mesiace sa krúti okolo neho... vieš, ja toto "na staré kolená" fakt nepotrebujem, aby som riešila ešte aj existenčné otázky v prípade, keby niečo... musím myslieť aj týmto smerom. na seba a svoju dcéru, ktorá je stále maloletá. nepotrebujem problémy. dosť ich mám svojich zdravotných... aj dcériných :(
@panelacikova ja som si myslela že máš minimálne po 50tke lebo tak o sebe píšeš 😀😀 a ty máš len 44 🙂 veď to je ešte malo 🙂 niektoré povedia že vtedy sa život ešte len začína 😀
@kikaaa444 daj pokoj 😀 ja mám zdravotný stav taký, že som horšia niekedy ako taká babička 🙂 aj predvčerom som už myslela, že umriem asi. mávam silné bolesti čriev. nedá sa s tým nič robiť, bohužiaľ. niekedy ma to chytí a koniec. ani strava na to nemá vplyv :( z časti áno, ale malý. takže trpím. a to je len jedna vec. je ich viac. ja už nepotrebujem fakt starosti. za celý život som sa sťahovala asi 7x, vlastnila som tuším 3 byty predtým, toto je môj štvrtý byt, ja už akosi ani nemám chuť, vieš? 🙂 ľudia, ktorí ma poznajú, mi tipujú minimálne 3-4 roky viac, čo som zničená z tých bolestí a celkovo starostí (aj dcéra má stále nejaké zdravotné problémy, veľmi ma to unavuje proste)... takže ja si tu chcem už len v pokoji lebediť. ono je to tak, že on má 57, dcéra nie je jeho, je paličatá po ex, nepotrebujem ešte aj trenice medzi ňou a ním. ide mi do puberty, o to viac jej to občas preskočí... takto je to najlepšie. keby sme sa boli stretli pred viacerými rokmi, bolo by to iné. no čo už. asi proste osud 🙂 on je za mňa rád a vďačný osudu, ja som tiež rada, že mám niekoho, kto mi pomôže a takto je to OK. proste sme sa vzali. chceli sme 🙂
Ked si to myslis tak mas pravdu..zeny to vedia vycitit 🙂
@dada153 áno je to tak..bohužiaľ
@martina2005 A vies kto to je?Je z jeho prace?
@77daniela77 áno viem kto to je a nie, nie je z jeho práce.
@martina2005 Ked sa stretavaju tak by som ich tam vymakla a vyjasnila si to.Alebo ak je vydata tak by som sa porozpravala s jej muzom.Lepsie takto ako sa trapit.
@77daniela77 je rozvedená.. A to ich určite neviem vymaknut. Neviem ako získať dôkaz a oplieskat mu ho konečne o hlavu.. Do mobilu nevleziem a asi by som sa tam ani nedostala má to zaheslovane
Mne to akosi cele nedava zmysel... Odkiaľ vieš ze si s nou píše, ked si sa ho pýtala a povedal ze nie.. Odkiaľ vôbec vieš o konkrétnej ženskej, ak si mu nepozerala do mobilu? Ked si on práve píše a ty si si teda istá že s ňou a si pri ňom, nepovieš mu nech ti ukáže s kým? A hned, nieže o 5min.. Heslo vieš odkukat ked si mobil odomyka a v takom to prípade by som si ten mobil pozrela. A nie, nebolo by mi to trápne a nemam pocit, žeby som stratila hrdosť.. Ak si myslíš že ta podvádza a nemas to ako inak overiť, iba tak ze mu do mobilu pozrieš, tak mu proste pozri... podľa ma sú len tieto varianty
- ty si môžeš namyslat nieco co nieje pravda, trápiť sa, časom prídu hádky lebo ti to bude vadiť a bude dusno, až sa nakoniec rozidete..
- môžeš mať pravdu, časom to praskne a aj tak sa rozidete...ty si budeš plieskat hlavu ze si sa nechala ťahať za nos oveľa dlhšie...
-nemusíš mať vôbec pravdu, nič nenájdeš a pôjdete spokojne ďalej..
@martina2005 ahoj..ja len ako to u vas nakoniec dopadlo ?...sme v rovnakej situácii...myslim ze ma inu,vsetko tomu nasvedčuje a som o tom viac menej presvedcena ...ale nejaky dôkaz nemam..kazdy den si prajem aby to rachlo a nebola som. za hysterku..lebo to presne zo mna robi...vsetko si domyslam atd...kto to nezažil nepochopí,aky je to psychicky tlak.....ja uz som sa vyrovnala s tym ze ma podvádza ako tak ,ale nie s tym ze to nevie priznať...popiera aj to co som videla...klame do oci a robi zo mna chuderu...neviem kolko sa to da takto vydrzat ...keby nemame tri deti uz som prec...ale myslim len na ne...co podamziadost o rozvod a dovod ze " mam tušenie?"...ved ma vysmejú ,aj cela rodina...ze ničím zivot detom ...nebije ma ,nepije,o deti sa postara ,v podstate nam nic nechyba..ale ten psychicky tlak ,to je nieco strasne...taha sa to od septembra a ja uz nevladzem..
@danicastiavnica tak to ma velmi mrzi. Toto si ziadna zena nezasluzi.
@danicastiavnica Otazka znie, ci chces alebo nechces s nim ostat v manzelstve. Ostala by si s nim aj po prevaleni nevery?

@lija22 áno 😁