Som smutná a neviem ako ďalej
Zdravím všetkých, veľa som čítala problémy a názory na stránke a stále mi nejak pomohlo.Teraz som sa rozhodla sem napísať.Takže mám 22rokov a priateľ 31 sme spolu viac ako 3 roky, mali sme prestávky vo vzťahu ale teraz sa snažíme zlepšiť obidvaja.No stále mi na ňom niečo vadí,a chcem aby si to všimol ale nikdy sa to asi nestane.Keď som smutná alebo niečo ma trápi on ku mne neide že ho to znechutí, vysvetlila som že chcem len jeho v takých chvílach byť ticho a nech ma obje alebo rozveselí a zvykol len stáť nadomnou a hnusne rozprávať že ,,čo uz zase reveš,, alebo ,,joooj už zase,, a pritom veľakrát mi nieje smutno a stými rečami mi je ešte horšie:/včera sme kus viac vypili a mne bolo neskutočne zle (viem moja chyba) tak som vracala v kúpeľni a on dookola hovoril v kuchyni že toto nie je možné, toto nie a tak,asi hodinu som tam oddychovala za ten čas on ani pohár vody mi nedoniesol vôbec nič a len urážal ma, a ked mu to poviem tak ja som najhoršia, že blbosti rozprávam, a známa fráza že on nič nerobí, nikdy mi nepovedal prepáč ja som asi sprostá že sa ku nemu stále vrátim a odpustím, bolí ma to jeho správanie a neviem si to vysvetliť a na to nech niekedy príde ku mne objať a dať pusu mi povedal že nebude robiť zo seba k*****.tak ja neviem ale prosím Vás kto má alebo mal podobnú skúsenosť poradte mi velmi velmi dakujem!!! Prajem zároveň krásne sviatky 🙂

@emmusska Presne tak nejak. Nemá význam byť podľa mňa s niekým, kto ťa viac uráža, než by ťa mal podporovať. Nepoviem stane sa, človek vybuchne občas, ale tak nejde to len takto v zlom stále